Уж все търсим Принца... И като го намерим, КАКВО....?

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Заключено
Аватар
Swаy
Пишеща машина
Специалност: АФ
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Re: Уж все търсим Принца... И като го намерим, КАКВО....?

Мнение от Swаy »

Boromir написа:И като намериш Рицаря, КАКВО... ?
Рицаря е ВАЖЕН! :)

Рицаря се различава от Принца по това, че не е перфектен... има своите недостатъци, те са повече от ясни, може би има пиперливо чувство за хумор, не е толкова sophisticated, не е самовлюбен, няма изискани маниери, но може да бъде безкрайно нежен, понякога може да греши, но поне си го признава и е повече МЪЖ от който и да е Принц. Защото Рицаря е готов да се бие до смърт в защита на достойството на своята Дама (а не да го потъпква при всяка удобна възможност само за да погъделичка самолюбието си още мъничко...) И никога не би я предал по някой гнусен начин.

Рицаря е нещо много важно - всяка жена трябва да си има един такъв в живота ! Вече дали тя ще е влюбена в него или, ако щеш, дали той ще е влюбен в нея, понякога няма значение. Поне докато двамата значат много един за друг, подкрепят се, имат нужда един от друг в живота си, ... и всеки един от двамата РАЗБИРА сърцето и душата на човека отсреща.

И това е достатъчно понякога.
Tell me how it feels to be
The one who turns the knife inside of me
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

А ако рицаря е без броня :bounce:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

Swаy написа:
Boromir написа:И като намериш Рицаря, КАКВО... ?
Рицаря е ВАЖЕН! :)

Рицаря се различава от Принца по това, че не е перфектен... има своите недостатъци, те са повече от ясни, може би има пиперливо чувство за хумор, не е толкова sophisticated, не е самовлюбен, няма изискани маниери, но може да бъде безкрайно нежен, понякога може да греши, но поне си го признава и е повече МЪЖ от който и да е Принц.

Рицаря е нещо много важно - всяка жена трябва да си има един такъв в живота ! Вече дали тя ще е влюбена в него или, ако щеш, дали той ще е влюбен в нея, понякога няма значение. Поне докато двамата значат много един за друг, подкрепят се, имат нужда един от друг в живота си, ... и всеки един от двамата РАЗБИРА сърцето и душата на човека отсреща.

.
избирам рицаря! само дето не съществуват вече... :) а ако е без броня по-лесно за дамата... ;)
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

De tantos desejos aflitos...
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Хора, излезте от приказките! /каза Принцесата :lol: :lol: :lol: /
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

^PrincessA^ написа:Хора, излезте от приказките! /каза Принцесата :lol: :lol: :lol: /
реалността е прекалено отчайваща. по-добре в приказките :)
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

De tantos desejos aflitos...
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Винаги съм искал да бъда героя от приказката "Героя,който бозал девет години" или нещо подобно.Представяте ли си,девет години на кърма,колко извратено съзнание ще има :bounce:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

Не е ли около 25 години?! :shock:

Едит - да, 25 са ;)
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

renesanz написа: реалността е прекалено отчайваща.
Въпрос на гледна точка :flower:
Изображение

Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Аз, междувременно, продължавам да целувам жаби. Бах, ма'аму.
И най-голямата идиотия във въпросната приказка е, че все още (и все така тъпо и наивно) продължавам да вярвам в съществуването на Принцове. Или Рицари. Или и двамата... ама за тройките има друг раздел.
Не ме слушайте, та'а вечер нещо съм емо, пък и слушам Fairground Attraction, все пак. 'Начи трябва да съм мноо сдух. :lol:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

Сетих се, че не съм отговорила на FightForFreedom. Ще го направя с огромно удоволствие сега, тъй като човекът е написал може би единствения истински, дълбок, разбиращ ме, сериозен и по темата коментар... (ей това чакам в продължение на една година :!: ...)

:idea: Към тези, на които не им е интересно/планират да се заядат: ми просто не четете. Дори за Ваше улеснение ще 'скрия' текста (нали повечето тук сме с класическия скин :mrgreen: )

...За самоусъвършенстването. Съзнателният ми стремеж от около година и половина (б)е да съм добра за него... По-красива, по-умна, по-зряла, по-амбициозна, по-напориста, абе, по-, по-, по-... отколкото ме помни. Толкова се промених. От чисто женската суета и малко по-предизвикателните дрешки до започването на втора работа, за да съм 'успяла'... като него... По-късно неговите интереси станаха мои интереси, неговите приятели -- мои и т.н... (опа, това си е чиста обсесивност, ама айде)... Просто исках да се доближа до него всячески. И така нататък, мога и да продължавам, но няма смисъл; идеята е, че зверски много исках да променя картинката, която има за мен в главата си -- но това е невъзможно, не можем да променяме спомените на хората... нито да шейп-ваме мнението им за нас.

// Радвам се, че има някой, който възприема цялата тая работа като 'борба над личността ми'

...И може би ми остава единствено опцията 'да съм толкова самоусъвършенствана, че някой следващ да ме хареса'. Да, харесва ми. Сладка залъгалка. Също така тайничко и по пуберски се надявам, че един ден Принца ще съжалява :shock: ще разбере 'какво е изпуснал' и дори 'ще тича след мен', щото ще съм толкова 'съвършена' :mrgreen: мдам, това си е доста утешителна мисъл...

...Слава Богу, най-сетне се осъзнах какъв *задник* (извинете...) е въпросния... пак си остава моя Принц, чиято принцеса аз не съм; просто се отказвам да агонизирам в несподелената си, нещастна и водеща единствено до депресии любов.. той, мръсникът, се наслаждаваше... дори тази тема е чел... в първоначалния й вариант, когато не бях изтрила нищоооо... // няма значение

// И както вече споменах... искам един Рицар, отговарящ на описанието на Sway по-горе (обичам те, Цветинка), а дали историята ще се повтори,... ще видиииииииииим (=

(благодаря за вниманието)
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

MERCES_LETIFER написа: ...За самоусъвършенстването. Съзнателният ми стремеж от около година и половина (б)е да съм добра за него... По-красива, по-умна, по-зряла, по-амбициозна, по-напориста, абе, по-, по-, по-... отколкото ме помни. Толкова се промених. От чисто женската суета и малко по-предизвикателните дрешки до започването на втора работа, за да съм 'успяла'... като него... По-късно неговите интереси станаха мои интереси, неговите приятели -- мои и т.н... (опа, това си е чиста обсесивност, ама айде)...

Това и аз го правих. Дълго време. И успях да постигна... ъъъм, споделеност. Яко.
После обаче от нейна страна се появи нестихваща и помитаща алчност, с която така и не можах да се справя - искаше все повече и даваше все по-малко. Така че в някаква степен дори следва да ти е провървяло, щом още на първата фронтова линия си осъзнала безсмислеността на войната, а не като германското аз, което тъпо и упорито продължаваше да се бори на едни и същи бойни полета, вкарвайки все повече сила, докато най-накрая, през 1945 всичко просто рухна. Или беше 2006... Уотевър :lol: :lol:
Изображение
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Само че тези отношения не би трябвало да са "война" :) Аз винаги съм казвала, че ако се налага "да се боря" за някого, то определено не си струва да правя не само това, а каквото и да било.
Изображение

Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Права си :wink: И все пак 90% от случаите са си война :lol:

А и думата "рицар" има преди всичко военно значение, галантното отношение към дамите се случва помежду битките - следва че за един рицар любовта и войната са неразривно свързани :D :D :D
Изображение
Аватар
FightForFreedom
Паисий

Мнение от FightForFreedom »

Чудесно е, че има дами, които оценяват стойността на чистокръвните бойци в името на честта, морала, достойнството, доблестта. Само с едно не се съгласявам и то е, че рицарят е "повече МЪЖ от който и да е Принц", защото има различни принцове- някои са по-самовлюбени, но има и безумно смели такива. Освен това системите за тренировки на наследника на короната търпят еволюция и целта е общо взето да има някаква спирачка на самочувствието, но разберете че е трудно- принцът е единственият човек с правата на краля, но не и с отговорностите му. Поставете се на мястото на горкото момче... тренировки и учене по цял ден и единственото му забавление е да се подиграва на останалите, че не притежават безподобните му умения...
Бъдете съвършени, както е съвършен и небесният ваш Отец (Мат. 5:48).
Аватар
rachence
Паисий
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от rachence »

MERCES_LETIFER написа: ............................................................................

(благодаря за вниманието)
Много си борбена,наистина. И ти свалям шапка за това,малко го умеят.
Но както винаги и тук има едно НО, с главни букви..даже много НО-та..
НО не мислиш ли,че в стремежа си да станеш нещо повече от предишното ти Аз,за да се доближиш до него..нещо много повече си,което той самия не го заслужава. Според мен е много добре,че си имала стимул и си се променяла,към добро най-вероятно. НО щом той не те желае,защо си пропиляваш времето по него? Някаква далечна химера. Както се казва,вече си голямо мимиче,което може би заслужава голям мъж. Който да вижда и оценява,това,което притежава жената срещу него.
Личното ми мнение /ниюо против Принца/ е, че обстоятелствата са се стекли перфектно. Както казах-бил е ствоят стимулант да станеш по-добра в някои неща. Най-важното е да не загубиш себе си,в желанието си да станеш еди каква си-каквато той би харесал. Защото тогава няма да си ти,а..нещо,което той ще може да си моделира,както поиска.
С риск да те обидя,ще ти кажа- оглеждай се и за друг/и. Все пак има много кралства...с мн принцове.. :)
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
Заключено

Обратно към “Любов, романтика...”