е не можеCasuaL написа:и днес няма да е ...
География
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
F-o-U-N-D-e-R
- В началото бе словото
- KokalBokal
- В началото бе словото
-
F-o-U-N-D-e-R
- В началото бе словото
Здравейте!
Имам един въпрос, понеже тук сте по-специалисти реших да питам
Другата година ми предстои кандидастване и то с география,както скоро реших. Пробелмът е,че вече имам една петица от миналата година, и оценката от дипломата няма да е пълна шестица.Разбирам,че всичко зависи най-вече от резултатите от изпита,но все пак тази работа с дипломата ме притеснява. Вие какво ще кажете-болка за умиране ли е ...
или да сядам и да уча здраво без да се шашкам толкова за това (май беше реторичен въпрос...)
И пожелавам на всички ви да ви приемат където искате.Успех!
Имам един въпрос, понеже тук сте по-специалисти реших да питам
Другата година ми предстои кандидастване и то с география,както скоро реших. Пробелмът е,че вече имам една петица от миналата година, и оценката от дипломата няма да е пълна шестица.Разбирам,че всичко зависи най-вече от резултатите от изпита,но все пак тази работа с дипломата ме притеснява. Вие какво ще кажете-болка за умиране ли е ...
И пожелавам на всички ви да ви приемат където искате.Успех!
Пламъкът на гения изгаря онзи,който го притежава,озарява някои умове,а останалите-
ослепява...
П.Буаст
ослепява...
П.Буаст
- marrylin
- Да живей словото
- Специалност: туризъм
- Курс: завършил
Magnolia,не се шашкай заради оценката от дипломата.Все пак баловете не са еднакви всяка година.Освен това догодина не се знае какво ще стане,ако приумиците на министъра се осъществят.Може изобщо да няма изпити,така че ако съм на теб,няма да бързам с подготовката.
П.П:И моята оценка по български е зле,даже по-зле,а ми трябва за специалност география.НО не мисля,че това ще е фатално,ако изкарам хубава оценка на редовния!
П.П:И моята оценка по български е зле,даже по-зле,а ми трябва за специалност география.НО не мисля,че това ще е фатално,ако изкарам хубава оценка на редовния!
- Nikince
- Пишеща машина
Да...И аз ходих на повишителни по математика...анулирах 2 години..... Нищо страшно Няма..animalita написа:Magnolia, все още почти нищо не е ясно за догодина, но по принцип може да се явиш и на повишителен юни месец, за да си оправиш оценката в дипломата, така че не се притеснявай толкова
uktc, поздравления за хубавата оценка!
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ