[КСК 2013] Връзки с обществеността

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
rebellefleur
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: [КСК 2013] Връзки с обществеността

Мнение от rebellefleur »

Christine_Di написа:Я някой да сънува аз колко ще имам, че аз си спя като пън хаха!
Честно казано, смятам, че ще стане обратното на това, което сънувам, така че, спокойно, не пропускаш много! :) По-добре нормален, отколкото ненормален сън!
Аватар
pifiella
Пишете, о, братя

Мнение от pifiella »

Тържествено обещавам: тази нощ по план-график е да изсънувам, поне на двама от вас, оценките.
Някакви предпочитания? :mrgreen:
Аз се шегувам, но преди три години сънувах,че трябва да науча "Обесването на Васил Левски" на изуст и на сутринта бам - на матурата "Левски". :salute:
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Аватар
SaraCharis
В началото бе словото

Мнение от SaraCharis »

moniiiii написа:SaraCharis предния път в 292 ли беше?
мм не, в 83 бях в южното крило :lol:
Най-важното нещо в този свят е да знаеш своето място и своята цена. Всичко друго са илюзии- те идват и си отиват винаги драматично.. . .!
Аватар
Christine_Di
Пишете, о, братя

Мнение от Christine_Di »

Ако някой ще сънува за мен, да не забрави после да ми каже!
"Думата е страшно нещо, в нея са затворени изразните средства на всички изкуства: бои, линии, форми, звукове, движения - всичко, стига да можеш да боравиш с тия нейни богатства." Йордан Йовков

Аватар
Belindaa
В началото бе словото

Мнение от Belindaa »

Успех на всички :) )
Аватар
KeepItClassy
В началото бе словото
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: първи

Мнение от KeepItClassy »

Аз пък нищо не съм сънувала тези дни, обаче имам някакво вътрешно усещане че може би в понеделник ще ни пуснат оценките.. Не ми се вярва да е толкова рано, но просто така си мисля. Иначе ако нещо сънищата ви съмняват, питайте мен, аз съм добра в хвърлянето на:
- Боб
- Леща
- Керемидки
- Камъни
- Зарчета..

Като казах камъни, онзи ден след изпита, случайно, в търсене на ЦУМ, се слях с един от протестите и понеже бях с зелена парка и вдигната качулка, доста криви погледи събрах от полицаите.. Голям цирк беше :) Някой друг от не-софиянците имаше ли весели случки?
Inside my heart is breaking, My make-up may be flaking, But my smile, still, stays on.
Аватар
~Suzie
Пишете, о, братя

Мнение от ~Suzie »

Ох, вие с тези сънища... провокирахте и моето съзнание да сънува глупости :mrgreen:
Оценката от 2.00 дано наистина си остане просто кошмар и нищо повече :mrgreen:
"One day, you’re 17 and you’re planning for someday.
And then quietly, without you ever really noticing, someday is today.
And then someday is yesterday.
And this is your life."

John Green
Аватар
mborova
В началото бе словото
Специалност: Българска филология

Мнение от mborova »

Надежден Случай написа:Искрено пожелавам неуспех на всички мъже! :mrgreen: Шегувам се...или не съвсем. :roll: Само ще спомена на някои,че съм чувал доста негативи относно първата сесия,че едва ли не занижават оценките с цел явилите се на тази сесия да си дадат парите и за втората.Все си мисля,че е прекалено дребнаво,но в тоя материален свят нищо се не знае,особено след отмяната на повишението на таксите става още по-вероятно да си го изкарат на нас. Това да си знаете,ако нямате 5.50+,не е от вас. :lol:
И аз съм го чувала това, при това от не един. Не знам дали ми го говореха, за да ме успокояват, или наистина си е така, но.. Искрено се надявам да ни оценят справедливо.
И да питам нещо: някой ми разправяше, че резултатите ще ги сложат първо на химическия, и чак след това ще си играят да ги въвеждат, за да ги проверим в сайта. Мислите ли, че е така, защото, ако да, сутрин ще търча до химическия, преди да проверя в интернет :lol:
“Не ми казвай, че луната свети; покажи ми блясъка на счупено стъкло!”
trichkova
От дъжд на вятър
Специалност: журналистика

Мнение от trichkova »

И да питам нещо: някой ми разправяше, че резултатите ще ги сложат първо на химическия, и чак след това ще си играят да ги въвеждат, за да ги проверим в сайта. Мислите ли, че е така, защото, ако да, сутрин ще търча до химическия, преди да проверя в интернет

Така е. Но не знаеш кога ще излязат резултатите. Следователно, когато разбереш вече ще са изложени. А те не са много бавни с качването им в сайта, така че докато стигнеш до химическия, ще са излязли и на сайта.
Аватар
pifiella
Пишете, о, братя

Мнение от pifiella »

Няма ли някаква "вътрешна" информация за резултатите?
Нещо лели,баби,чичовци да работят в СУ?
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Аватар
Christine_Di
Пишете, о, братя

Мнение от Christine_Di »

Живи ли сте? Мръднете с уше ако е така? Май чакането ви уморява :)))
"Думата е страшно нещо, в нея са затворени изразните средства на всички изкуства: бои, линии, форми, звукове, движения - всичко, стига да можеш да боравиш с тия нейни богатства." Йордан Йовков

Аватар
pifiella
Пишете, о, братя

Мнение от pifiella »

Много е гадно,бе!
Audrey Hepburn
Аватар
Christine_Di
Пишете, о, братя

Мнение от Christine_Di »

pifiella написа:Много е гадно,бе!
Чакането или мърдането с уше? :bounce:

trichkova
От дъжд на вятър
Специалност: журналистика

Мнение от trichkova »

Още малко. Бъдете спокойни. Сигурна съм, че до 5-6 дни ще имаме оценки (не съм сигурна, че това е малко хаха). А и нали надеждата умира последна... и се надявам още в понеделник-вторник да си видим оценчицитеее
Аватар
Christine_Di
Пишете, о, братя

Мнение от Christine_Di »

trichkova написа:Още малко. Бъдете спокойни. Сигурна съм, че до 5-6 дни ще имаме оценки (не съм сигурна, че това е малко хаха). А и нали надеждата умира последна... и се надявам още в понеделник-вторник да си видим оценчицитеее
Как 5-6 дни бе човеко, то миналата година при 900 кандидата са били 12 дни с някаква ваканция, а сега са минали вече 5, значи още 3? или 4?

Заключено

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”