Т'ва заради операта, нали? Ами... предупредих те!SheAndHerDarkness написа:Почти всичко. Днес беше един от тези дни, в които сякаш целият свят се е наговорил да върви срещу теб.
...
Кога станаха 40 дни, бе.
Т'ва заради операта, нали? Ами... предупредих те!SheAndHerDarkness написа:Почти всичко. Днес беше един от тези дни, в които сякаш целият свят се е наговорил да върви срещу теб.
Аами, не се бях замисляла...всъщност беше яко,но само изпълнението на Баясгалан Дашням ми хареса...и Орлин Горанов като че ли. Останалите някак си неуспешно просто се напъваха да надвикат музиката.Търговецът на кристал написа:Т'ва заради операта, нали? Ами... предупредих те!SheAndHerDarkness написа:Почти всичко. Днес беше един от тези дни, в които сякаш целият свят се е наговорил да върви срещу теб.![]()

Е а ти?SheAndHerDarkness написа:Търговецът на кристал написа:SheAndHerDarkness написа: А днес ме натъжи един дядо в метрото, който едвам носеше сумати тежки неща и никой не пожела да му помогне, камо ли да му отстъпи място да седне...
Е, много ясно. Всъщност тръгнах да ставам аз, но по-пъргавата ми колежка ме изпревари.Malka veshtica написа:Е а ти?
Е те това е най-тъпото ако питаш мен... Кофти наистинаSheAndHerDarkness написа:И на всичкото отгоре аз излязох виновна, че ми е тъпо и криво!

Във ФЖМК още от миналата сесия библиотеката е преместена в крилото, което все още се ремонтира. Съответно на вратата е залепена бележка, че в "строителния обект студенти не се допускат"...Nattevandrer написа:Госпожа библиотекарката е взела спонтанно решението да си вземе отпуск. Колко съобразително от нейна страна..