Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Lin написа:ХОРА, МАЙ СА ИЗЛЯЗЛИ.
АЗ ИМАМ НАДПИС "Специалности, за които кандидатът ще се състезава при следващи класирания."- НИКЪДЕ НЯМАМ ПРИЕТА...((((( НАИСТИНА ЛИ НЕ СЪМ ПРИЕТА НА 1-ВО!
аааааааааа, теб те знам
Don't look back, 'cause you know what you might see "И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
eх....много са глупави обаче....или пък са много хитри....може би участваме в някакъв психологически експеримент....
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
ама как се психясвате всички....
живота ви няма да свърши ако не ви приемат пък и така като гледам сте се събрали едни отличници дето няма шанс да не ви приемат
споко винаги има догодина, прехвърляне и мн др възможности за които дори не подозирате
Everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end...
I don't believe in violence so don't make me kill you
И на мене пак ми се върна старата информация..... Е, щом се налага, да почакаме още малко. не сме изнервени изобщо нали така
Психологически експеримент хахах, по-скоро те са психясали!!!
...sweet dream or a beautiful nightmare - either way I don't wanna wake up from you...
Просто се забавляват като знаят колко много народ ги чака. Сега е моментът да бъдат велики и недосегаеми. Да им дадем този шанс!
Мъжете винаги искат да бъдат първата любов на жените. Това е тяхната тромава суетност. Жените притежават по-тънък инстинкт за нещата - харесва им да бъдат последният романс на мъжа.
Оскар Уайлд
Lin написа:ХОРА, МАЙ СА ИЗЛЯЗЛИ.
АЗ ИМАМ НАДПИС "Специалности, за които кандидатът ще се състезава при следващи класирания."- НИКЪДЕ НЯМАМ ПРИЕТА...((((( НАИСТИНА ЛИ НЕ СЪМ ПРИЕТА НА 1-ВО!
този надпис си го има още от много време, така че спокойно Има време още до същинското класиране ^^