ти поне имаш на думи.ShadowsInBlue написа:Само сладолед... ама само на думи, досега никой не си е изпълнил обещанието... *акхъм*
аз и това нямам.
а обожавам сладолед <3
ти поне имаш на думи.ShadowsInBlue написа:Само сладолед... ама само на думи, досега никой не си е изпълнил обещанието... *акхъм*

мнеее, ащрейййййййScorpion написа:Ashtray
Нека бъде Твоята воля...Anna-Molly написа:мнеее, ащрейййййййScorpion написа:Ashtray![]()
![]()
![]()
![]()
Наш'та директорка пък винаги викаше : Бояна, вън от кабинета! Писна ми от иронията ти! хахахахаScorpion написа:Нека бъде Твоята воля...Anna-Molly написа:мнеее, ащрейййййййScorpion написа:Ashtray![]()
![]()
![]()
![]()
Както казваше директорката на нашата гимназия по повод завършването ни: "Да пребъдете във времето!"![]()
![]()
жалка работа, ако питаш мен хахаха не че ме питаш де хахахаScorpion написа:Страшна работа...
Спокойно нея я нямаScorpion написа:А, аз за Ромен Ролан откровено казано не знам абсолютно нищо, така че в случая говоря наизуст. Като нищо може да се окаже, че не е бил комунист. Тъпото е, че всяка година на патронния празник правеха презентации за Р.Р., но така и не научих нищо за патрона на гимназията. Толкова съм слушал... Сега Цветелина като една видна роменролановка ще ме анатемоса