Гласуване "Размисли и страсти"
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Хайде един глас от мен за Raya_Alexandra ,че да не съм аз следващата(ако може и по-следващата,и по следващата...) седмица.Досега не съм пускал глас за никого,ама следващата седмица излиза CMR:Dirt и може би няма да ме видите много из форума

Пък и не ми се занимава с въпроси от типа "В какво вярваш?,Как се виждаш след 5/10/20/100години?,Кое е най-важното човешко качество?..." и т.н. въпросчета щото ще ви отговарям с "питай ме некое друго въпросче..."

Пък и не ми се занимава с въпроси от типа "В какво вярваш?,Как се виждаш след 5/10/20/100години?,Кое е най-важното човешко качество?..." и т.н. въпросчета щото ще ви отговарям с "питай ме некое друго въпросче..."
.
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Raya_Alexandra в една друга тема написа:Здравейте, хора!От утре си спирам достъпа до компютъра във връзка с подготовката за редовните изпити.
Не ми се искаше да стигам до там, ама явно се налага...
Предполагам, че до 22 юли няма да влизам във форума. Модерирането на раздел КСК оставям временно в ръцете на другите модератори! Успех и до скоро!
п.п. Ако през това време се класирам за темата "Размисли и страсти с...", моля на мое място повикайте втория по гласове,
аз като се "завърна" () ще посветя цялото си внимание на въпросите на потребителите!
Това да не е някакъв масов бойкот на "Вафлички и храсти"!?Richard B. Riddick написа:Хайде един глас от мен за Raya_Alexandra ,че да не съм аз следващата(ако може и по-следващата,и по следващата...) седмица.Досега не съм пускал глас за никого,ама следващата седмица излиза CMR:Dirt и може би няма да ме видите много из форума![]()
Пък и не ми се занимава с въпроси от типа "В какво вярваш?,Как се виждаш след 5/10/20/100години?,Кое е най-важното човешко качество?..." и т.н. въпросчета щото ще ви отговарям с "питай ме некое друго въпросче..."![]()
![]()
Ми за к'во се трепем да ви избираме, като не щете да отговаряте?
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Ридик жена ли е?Циндил-Пиндил написа:Това да не е някакъв масов бойкот на "Вафлички и храсти"!?Richard B. Riddick написа:Хайде един глас от мен за Raya_Alexandra ,че да не съм аз следващата(ако може и по-следващата,и по следващата...) седмица.Досега не съм пускал глас за никого,ама следващата седмица излиза CMR:Dirt и може би няма да ме видите много из форума![]()
Пък и не ми се занимава с въпроси от типа "В какво вярваш?,Как се виждаш след 5/10/20/100години?,Кое е най-важното човешко качество?..." и т.н. въпросчета щото ще ви отговарям с "питай ме некое друго въпросче..."![]()
![]()
![]()
Ми за к'во се трепем да ви избираме, като не щете да отговаряте?
Последно промяна от Smoking Mirror на 09 Юни 2007, 17:26, променено общо 1 път.
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.