Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
janette написа:На мен ми казаха,че ще мога да я видя,когато отида да си взема студентската книжка след 15 септември.
Тия студентски книжки за правистите и за МО едновременно ли ги дават?
Ми един факултет - явно и една дата. Само на нас май са ни казали след 15. Всички други, дето съм питал досега, са на 2ри октомври.
Тц тц, трябва да се разходя до Ректората да видя дали има някакво инфо. на таблото там пред канцеларията или да ги питам лелките вътре
Ти МО ли си бтв?
flyhouse написа:Тц тц, трябва да се разходя до Ректората да видя дали има някакво инфо. на таблото там пред канцеларията или да ги питам лелките вътре
Ти МО ли си бтв?
Не, право.
Ми то таблото и лелките не са много раздалечени Лелката принципно каза да погледнем на таблото, ама трябва и при тях за книжлето
Една приятелка каза, че са и казали да бъде там(в Ректората) в 11.30 ,а в своя факултет в 16.30,но не знам това(за факултетите) дали се отнася за всички и дали часът е един и същ.