[КСК 2013] Връзки с обществеността
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Christine_Di
- Пишете, о, братя
Re: [КСК 2013] Връзки с обществеността
Дано поне 5.60! Хяох
"Думата е страшно нещо, в нея са затворени изразните средства на всички изкуства: бои, линии, форми, звукове, движения - всичко, стига да можеш да боравиш с тия нейни богатства." Йордан Йовков
-
moniiiii
- От дъжд на вятър
- Специалност: ВО
- Курс: кандидат-студент
Макар че ако всички имаме високи оценки, някой пак ще увисне, така че и това не е много добре ... Да го кажем всички от форума

-
trichkova
- От дъжд на вятър
- Специалност: журналистика
Ооооо. Я се стегнете. Какво е това 5.60? От 5,80 нагоре!
- pifiella
- Пишете, о, братя
Колкото и да ни се иска да имаме 5-ци и 6-ци,толкова ми се струва,че много от нас ще си останат само с очакванията.Просто не е реално да напишат високите оценки още от първия път и то на толкова много хора.
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Audrey Hepburn
- SaraCharis
- В началото бе словото
Re:
nunka_S написа:ЗдравейтееАз също се явих на изпита и чакам резултати... Днес обаче се сетих за нещо, което доста ме притесни.. Не съм сигурна дали написах каква е темата отпред в полето, където трябваше да се напише. Могат ли за това да ми анулират работата?
Според мен не, това не би трябвало да се счита за знак, на всеки може да се случи
Най-важното нещо в този свят е да знаеш своето място и своята цена. Всичко друго са илюзии- те идват и си отиват винаги драматично.. . .!
-
moniiiii
- От дъжд на вятър
И аз се сетих един глупав въпрос. Аз не съм писала заглавие на темата вътре в листите, смисъл заглавието ми е само там отпред и като отвориш директно ми почват размислите
дали може да има проблем с това?
Макар че нашият "всичкознаещ" квестор каза, че няма значение
Макар че нашият "всичкознаещ" квестор каза, че няма значение
- pifiella
- Пишете, о, братя
Няма значение,спокойно!
Убеждавам се,че колкото повече време минава,толкова повече безумни предположения ни идват в главите.
Убеждавам се,че колкото повече време минава,толкова повече безумни предположения ни идват в главите.
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Audrey Hepburn
-
moniiiii
- От дъжд на вятър
А на 7-ми на БЕЛ някой ще ходи ли? (като резервен вариант)
- SaraCharis
- В началото бе словото
aз ще ходяmoniiiii написа:А на 7-ми на БЕЛ някой ще ходи ли? (като резервен вариант)
Най-важното нещо в този свят е да знаеш своето място и своята цена. Всичко друго са илюзии- те идват и си отиват винаги драматично.. . .!
-
moniiiii
- От дъжд на вятър
SaraCharis предния път в 292 ли беше?
- rebellefleur
- В началото бе словото
Хaхах аз си мислех, че съм единствената ненормална. Тази нощ сънувах, че имам 4.48.pifiella написа:Побърквам се,хора!
Тази нощ сънувах,че имам 5,27 на изпита и отивам на редовния, но там не ме пуснаха квесторките,а ми казаха да им донеса бонбони,защото вече съм била приета.Е по-хубав сън не съм имала...и като се усмихвам,aма на.
- Christine_Di
- Пишете, о, братя
Я някой да сънува аз колко ще имам, че аз си спя като пън хаха!
"Думата е страшно нещо, в нея са затворени изразните средства на всички изкуства: бои, линии, форми, звукове, движения - всичко, стига да можеш да боравиш с тия нейни богатства." Йордан Йовков
+1Christine_Di написа:Я някой да сънува аз колко ще имам, че аз си спя като пън хаха!
”It's not just love for music, it's my passion. It goes beyond liking, and beyond a hobby, it's about a way of living. Music is essential to my life.”
Armin van Buuren
Armin van Buuren
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
- Специалност: Най-мързеливата
Искрено пожелавам неуспех на всички мъже!
Шегувам се...или не съвсем.
Само ще спомена на някои,че съм чувал доста негативи относно първата сесия,че едва ли не занижават оценките с цел явилите се на тази сесия да си дадат парите и за втората.Все си мисля,че е прекалено дребнаво,но в тоя материален свят нищо се не знае,особено след отмяната на повишението на таксите става още по-вероятно да си го изкарат на нас. Това да си знаете,ако нямате 5.50+,не е от вас. 
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.