Японистика?!

Подфорум към Факултета по класически и нови филологии

Модератор: Don Horhe

Заключено
Аватар
wwayfarer
В началото бе словото

Мнение от wwayfarer »

Даа, честито, ЦИЕК е вече вашият официален втори дом :))
и се извинявам за постоянното нахълтване и изнизване.. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
Lanfaer
Драскач

Мнение от Lanfaer »

Сенсей = учител :)
И да много е сладък...да не ти говоря колко хубаво преподава еххх
А иначе, който иска да пише....и без туй колегите още не са се усетили да пишат :) Дени в петък може :) тогава имаме само две лекци до 14ч май по-късно ще пиша :)
Аватар
Corlic
Пишете, о, братя

Мнение от Corlic »

ха ! готини снимки наистина ... странно явно всички -1во курсници се събират за първи път в Мола :)

Иначе незнам ама вие защо сте в тая стая на 3-я етаж....това е само временно нали ? :)
Аватар
Lanfaer
Драскач

Мнение от Lanfaer »

Ние сме в 25та само в определени лекции :) спокич няма да я окупираме напълно..за сега имаме лекции само на третия етаж. НА времето имаше един сериал "Болница на третия етаж" много ми харесваше :)

А днес по ЕЗИКОЗНАНИЕ щях да умрааааа!!!! Връщам си думите назад...накрая на такава лигоч ме удариии от нямане на ккаккво да се правиииииииииии
Аватар
Corlic
Пишете, о, братя

Мнение от Corlic »

Ние имахме заедно с тюрколозите и на почивката половината хора се изнесоха :) Какво ще го правим тоя предмет незнам...
Аватар
Lanfaer
Драскач

Мнение от Lanfaer »

Ми успя таз женица да ми вземе ъкъла...ще се зубри май и то МНОГОООО
Като чуя думата лингвистика и ми се ......бип
Добре, че ще се преснима материалът :)
Аватар
Don Horhe
Легендарен флуудър
Специалност: Китаистика
Обратна връзка:

Мнение от Don Horhe »

Екстра са снимките :) А зала 1 изглежда толкова голяма, някаква фотографска илюзия се е получила.

Относно езикознанието... СПАСЯВАЙТЕ СЕ ХОРА!!! :P Слава на Бог, Буда, Кришна, Алах и там още който има, ще ми признаят оценката от изпита по езикознание, който карах преди 2 години. Направо ви съжалявам колеги откачалки (хайде сега, не можете да откажете, че всички в ЦИЕК имаме бръмбари в главата :P ). Тази женица, която ни чете лекцията днеска е някакъв луд учен и съм сигурен че на няколко пъти достигна душевен оргазъм днеска докато чете.
Последно промяна от Don Horhe на 03 Окт 2007, 16:57, променено общо 1 път.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)
Изображение
Аватар
wwayfarer
В началото бе словото

Мнение от wwayfarer »

ъ.. на мен ми се стори, че лекцията по езикознание мина много бързо и приятно.. преподавателката също ми се стори приятна.
Bilbo
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Bilbo »

wwayfarer написа:ъ.. на мен ми се стори, че лекцията по езикознание мина много бързо и приятно.. преподавателката също ми се стори приятна.
:oops: :oops: :oops:
Изображение Изображение
Аватар
Lanfaer
Драскач

Мнение от Lanfaer »

Сигурно си била с другата женица :) ехх не им помня имената ама една по-младичка :) о да с нея е песен...
Хорхе :) ПРАВ СИИИИИИИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Другият път съм отзад ако искаш ела да се присъединиш :) аааа ама ти гад мръснаа няма да имап изпитттт ваййй забравиххх :) извинявай за епитетите ама направо ти завиждам зверски..... кажи някой съвет как да се справя с туй чудо :)
Аватар
Don Horhe
Легендарен флуудър
Специалност: Китаистика
Обратна връзка:

Мнение от Don Horhe »

Незнам какво да ти кажа... то при нас материала беше мноооого по-малко, преподаваха ни на английски, така че ни щадяха. А и то лесно се преписваше. Бяхме към 130 човека група на изпита в една огромна зала и кой ще гледа дали преписваш или не. На него изкарах 5,50 но поради теста за който тя днеска говори (на който май имах 2) ми писаха 4,50 в книжката. Мислех да си я повишавам тази година, но като гледам как стоят нещата тук, 4,50 е една златна оценка.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)
Изображение
Аватар
Lanfaer
Драскач

Мнение от Lanfaer »

;( нищо каквото такова
Александър
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Александър »

Как се казва преподавателката ви по езикознание? :roll:
Аватар
Corlic
Пишете, о, братя

Мнение от Corlic »

хммм доц. д-р Данчева ...или вече паметта ми изневерява .... а младичката я забравих. Днеска жената толкова "учебници" ни представи че направо ми се завъртя главата...добре че трябжва да си купим само един :) А иначе самият предмет ми изглежда като нещо което ще уча с крайно нежелание .... = зубрене :(
Аватар
Lanfaer
Драскач

Мнение от Lanfaer »

Аз още не съм тръгнала да ги търся даже :) не ми се занимава.....всички учебници били на зичезване.....60лв!? Бряххх златен :)
Ако някой разполага с нещо да казва да копираме ли и аз не знам вече...а по ЛТЗ пак ли ще е такъв гърч? Утре имаме за пръв път..надявам се да е по-интересно :)
Заключено

Обратно към “ФКНФ”