Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
abbie написа:А аз я да попитам.. Ще има ли някой друг като мен, който идва от друг университет и не е завършил тази година? Интересно ми е просто
Ти ли беше учила в УНСС преди? Защото и аз съм така, но само един семестър и съм 90-ти набор. И сега същосъм приета Психология, което ми е супер голяма тръпка, а с Икономиката установихме, че не сме един за друг.
Така че, ако съм разбрала правилно, имаме що-годе обща съдба. Честито на всички приети колеги и успех на останалите!!
sunsetofdreams написа:
Ти ли беше учила в УНСС преди? Защото и аз съм така, но само един семестър и съм 90-ти набор. И сега същосъм приета Психология, което ми е супер голяма тръпка, а с Икономиката установихме, че не сме един за друг.
Така че, ако съм разбрала правилно, имаме що-годе обща съдба. Честито на всички приети колеги и успех на останалите!!
МНОГО обща съдба Точно в УНСС бях официално две години, на практика година и половина. Даже може да се каже една година, защото още в началото на академичната 09-10 вече мислех да се махам и да се "преквалифицирам". Преди две години направих огромната грешка да запиша нещо, което не знам какво представлява... уж разгледах предметите, но не ми беше станало особено ясно, а и не се замислих кой знае колко. Съвсем скоро се оказа, че аз с това не мога да се занимавам. Нямам желанието, не се чувствах мотивирана да ги уча тези неща, самата материя ми беше не просто безинтересна, а досадна, изнервяща и тем-подобни епитети. Отказах се. Сега ще ставаме задружно психолози (бивши полу-икономисти хахха)!
Здравейте! Искам да попитам каква специалност трябва да си приет, така че втората година да се преместиш и да следваш психология? Благодаря предварително
Има нещо в простора,
непонятно за мене...
Обяснете ми, хора,
от любов озлобени -
как сърцето обича
само няколко мига?...
Злоба има за всички.
Любовта не достига.
FoxyGirl написа:Честито на новите колеги )) Ще се радвам да се запознаемм )))
Миси Аз споменах нещо за кръчми На по биричка най-приятно опознавам хората
И още едно "хакадемично" въпросче имам. Не видях в списъка с изучаваните предмите спорт нито като избираем, нито като задължителен. Това значи ли, че го няма (бях питала в един друг раздел същото, но да питам и тук за всеки случай), а дори да е така, мога ли все пак да запиша нещо?
Lions написа:Здравейте! Искам да попитам каква специалност трябва да си приет, така че втората година да се преместиш и да следваш психология? Благодаря предварително
Една потребителка - Jelena - е била приета Педагогика и се е прехвърлила в Психология. Обърни се към нея за инфо
Честито на всички бъдещи психолози
Аз имам следния въпрос. В Персоналната информация ми пише следното:
Потвърждаване или записване се извършва от 26 юли до 28 юли 2010 г включително, в отдел "Студенти" на Философски факултет.
А в документа, публикуван в сайта след правилника за записване, пише, тези от Философския факултет в Ректората, Южно крило, кабинет 46?
sunsetofdreams написа:Аз имам следния въпрос. В Персоналната информация ми пише следното:
Потвърждаване или записване се извършва от 26 юли до 28 юли 2010 г включително, в отдел "Студенти" на Философски факултет.
А в документа, публикуван в сайта след правилника за записване, пише, тези от Философския факултет в Ректората, Южно крило, кабинет 46?
И...нещо се обърках?!?
Това е защото Философски факултет се намира в Ректората.
Здравейте!
Аз също кандидатствам Психология, но на първо класиране не съм приет. Влезнал съм Логопедия.
По моите сметки бала трябваше да ми е 25.27, но в сайта ми пише 24,94. Така или иначе мин. бал е 26.72. Имам ли някакви шансове за второ класиране? А ще мога ли да се преместя втората година от Логопедия в Психология?
Благодаря предварително!
Breve tempus aetatis satis longum est ad bene honesteque vivendum.
Здравейте и честито на приетите.
На мен ми пишеше,че минималния бал е 27.35,а не 26.72..както и да е.
Понеже кандидатсвах само с едно желание - Психология, и не съм приета на това класиране искам да попитам трябва ли да подавам някаква молба за второ или участвам автоматично?
Разликата в бала е на момичета и момчета.
Колкото до другия ти въпрос, участваш автоматично, щом нямаш друго желание, в което да си приета, не потвърждаваш място. Успех!
abbie, не бързай за спорта има мн време....като цяло едни казват,че не е задължителен..други,че е....нас ни посъветваха да го запишем,защото доста чуждестранни университети искат спорт, при евентуално кандидатстване за магистратура...а и повечето от спортовете са проформа,така че не отнемат ,кой знае колко време....има разнообразие,но местата бързо се запълват...на 1-ви, всичко ще се доизяснява...сега се радвайте на приемането и не мислете за административните истории,че и без това не са приятни
Lions, при нас има колеги от педагогика, философия, българска филология....но си трябва стабилен успех и леко разправии, до колкот ми е известно...и започваш пак от 1-ви курс...