Новото правителство
- happyswift
- Флъдзила
- Специалност: Международни отношения
Re: Новото правителство
И какво от това.........
Няма лошо да си правят екскурзии, но да вършат качествена работа, защото ако от една екскурзия до Китай хазната губи 10 хиляди лева, то при приемане неефикасни мерки за излизане от кризата - милиони и то в "добрия" случей
Няма лошо да си правят екскурзии, но да вършат качествена работа, защото ако от една екскурзия до Китай хазната губи 10 хиляди лева, то при приемане неефикасни мерки за излизане от кризата - милиони и то в "добрия" случей
- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Специалност: Лазерна фотолингвистика
- Обратна връзка:
Не, не от тази гледна точка. Аз нямам нищо против да си ходят, където си искат. Всички го правят с държавни пари.
Забавен ми е факта, че жена му - американката дори беше поискала кабинет в министерството за да го наглежда. А то какво се получи ... очилатия Брад Пит няма спиране.
И си прав за това. Ако приемаха мерки, които ще си вършат работата. А наскоро излезе доклад на ЕК , че реалната криза в България е допусната при управлението на това правителство, а не на миналото. И че сегашното е можело да предприеме качествени мерки, а е направило точно обратното.
Забавен ми е факта, че жена му - американката дори беше поискала кабинет в министерството за да го наглежда. А то какво се получи ... очилатия Брад Пит няма спиране.
И си прав за това. Ако приемаха мерки, които ще си вършат работата. А наскоро излезе доклад на ЕК , че реалната криза в България е допусната при управлението на това правителство, а не на миналото. И че сегашното е можело да предприеме качествени мерки, а е направило точно обратното.
The names of the future are stamping of impatience.
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Хмф, поне да ме бяха взели да им превеждам и да се пазаря с хотелиерите за по-ниски тарифи. 
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

Bill Hicks - Revelations (Uncut)

Хм...нтересно...можеш ли да намериш линк ?Zahariev написа: А наскоро излезе доклад на ЕК , че реалната криза в България е допусната при управлението на това правителство, а не на миналото. И че сегашното е можело да предприеме качествени мерки, а е направило точно обратното.

- blz
- Да живей словото
- Специалност: Икономика с англ.
- Курс: четвърти
Естествено, че направи обратното. С тая строго кейнсианска политика, която водеха видяхме всички какво се случи на спестяванията, държавните разходи и бизнеса. Това правителство ще убие бизнеса в България. Яд ме е на глупаците, които ги избраха тия идиоти.
The true balance sheet of US Investment banks:
There are two sides of the balance sheet: the left side and the right side.
On the left side, there is nothing right.
And on the right side, there is nothing left.
There are two sides of the balance sheet: the left side and the right side.
On the left side, there is nothing right.
And on the right side, there is nothing left.
Аз съм един от тях...blz написа: Яд ме е на глупаците, които ги избраха тия идиоти.
И мен ме е яд...но като се сетя кои други можеха да повторят мандат...пак бих гласувал за сегашните глупаци...

- happyswift
- Флъдзила
Къде я видя тая кенсианска политика?Нашите чисто и просто урязват разходите на ред, а тия строителни проекти, 80% са с евро средстваblz написа:Естествено, че направи обратното. С тая строго кейнсианска политика, която водеха видяхме всички какво се случи на спестяванията, държавните разходи и бизнеса. Това правителство ще убие бизнеса в България. Яд ме е на глупаците, които ги избраха тия идиоти.
- вечен студент
- Форумозавър Рекс
- Специалност: философия (СУ)
@Дичо, не бой се! Не сме забравили, че по време на изборите ти се изявяваше като политически агитатор на ГЕРБ във форума. Но не е нужно, да четеш доклади на ЕК, за да се убедиш в нещо, което е явен факт. Правителството на ГЕРБ е най-некадърното, което сме имали... а аз помня всички правителства от 1989 до сега. Да, правителствата на БСП може да са били престъпни, но правителството на Бойко е просто смешно. Понеже нямам време да ти обяснявам по-обстойно, ще цитирам д-р Николай Михайлов:
http://www.glasove.com/article-9075.php
И пет доклада на ЕК да изчетеш, истината е тази!!!
Източник:Кадрите на „Бойко” са импровизации на инстинктивната му „мъдрост”, фигури, срещнати „на кръстопът” (Анна Борисова). ”Лъчо” функционираше съвсем доскоро като непоседливо тяло на сгрешена мисъл, или другояче казано - като личен полтъргайст на Харизмата. Всички от антуража на Борисов са по своему карикатурни: от Цецка Цачева до Божидар Димитров. Защо така ли? Защото инстинктът на Харизмата избира безобразие на вдишване и на издишване, а го прави, защото не може да си го спести. Цялата конструкция, наречена ГЕРБ, е интелектуално и естетически беззаконна, даже уродлива, а е такава по силата на прототипа. Изтървете ли „народа”, става лошо. Екипът на „Бойко” е съставен от сродни души и от лицемери в поза на доброволно самоунижение. Национално отговорни сини отрепки. Как си представяте „човек с всичкия си” по тези места?
Компетентността не вирее до „Бойко”, защото има собствена сила, която дразни с превъзходство и независимост. Човек, на когото не би могъл да звънне нощем „да му купи пура”, тъй да се каже, е излишен и вреден. Компетентността е усвоима само „по допущение” и ако е свързана с явен или таен недъг, с някаква слабост. Оттук и споменатата карикатурност на антуража. Човек, който тежи на мястото си, е труден за изхвърляне. Става скандал.
Моделът Борисов се мултиплицира в медийната сфера по силата на подражателната логика. Медията преоткрива „дискретния чар” на простотията, неподозираните й „дълбочини”. Все пак не Борисов произведе чалгата, а тя него. Медийната чалга го произведе.
http://www.glasove.com/article-9075.php
И пет доклада на ЕК да изчетеш, истината е тази!!!
@вечен студент,
Не съм искал да чета доклада за да го оборвам по някакъв начин, а просто за да го...прочета.
Не очаквам да си забравил какъв съм бил по време на изборите и за кого съм агитирал. Не се крия. Ако можех да се върна тогава, може би с още по-силни колебания и дилеми, но пак бих агитирал за ГЕРБ, не, защото са големите сладури, експерти и прочие...напротив, голяма сган се събра в тази партия....просто не са БСП, не са и ДПС...което, с оглед на актуалния каталог от партии в изборната бюлетина си е направо супер.
Аз бях член на ГЕРБ, бях активен поддръжник на партията...вече не съм. След изборите престанах да имам какъвто и да е контакт с кариеристите и феодалните мафиози, които излязоха начело, а от скоро и формално не членувам там, защото не искам да съм част от случващото се.
Но...отново ти казвам, да можех да върна времето, щях да направя същото...естествено със значително по-голяма погнуса, от колкото първия път.
Пийс...
Не съм искал да чета доклада за да го оборвам по някакъв начин, а просто за да го...прочета.
Не очаквам да си забравил какъв съм бил по време на изборите и за кого съм агитирал. Не се крия. Ако можех да се върна тогава, може би с още по-силни колебания и дилеми, но пак бих агитирал за ГЕРБ, не, защото са големите сладури, експерти и прочие...напротив, голяма сган се събра в тази партия....просто не са БСП, не са и ДПС...което, с оглед на актуалния каталог от партии в изборната бюлетина си е направо супер.
Аз бях член на ГЕРБ, бях активен поддръжник на партията...вече не съм. След изборите престанах да имам какъвто и да е контакт с кариеристите и феодалните мафиози, които излязоха начело, а от скоро и формално не членувам там, защото не искам да съм част от случващото се.
Но...отново ти казвам, да можех да върна времето, щях да направя същото...естествено със значително по-голяма погнуса, от колкото първия път.
Пийс...
Последно промяна от WeeDichou на 18 Сеп 2010, 13:27, променено общо 1 път.

- happyswift
- Флъдзила
Ох,сега се сещам всички "експерти" като ми обясняваха колко лош бил Костов и как можело да съм толкова заблуден да гласувам за него, а не за месията Бойко

"При Костов беше по-добре"...както пишеше по стените едно времеhappyswift написа:Ох,сега се сещам всички "експерти" като ми обясняваха колко лош бил Костов и как можело да съм толкова заблуден да гласувам за него, а не за месията Бойко![]()
...ама няма шанс да събере електорална подкрепа за повече от това, което е в момента...

- happyswift
- Флъдзила
То и за това сме на тоя хал
Не, при Костов не беше по-добре от колкото сега.Неговото управление беше преди почти 10 години и сега е нормално материално да сме по-богати.Просто при Костов, за ситуацията в която се намираше държавата тогава, си беше супер.Постигна чудеса с държава, която беше фалирала на два пъти за няма и 10 години.След това си изтървахме шанса.Управлението на НДСВ вървеше на инерцията набрана от преди това, а за Тройните циганета няма какво да коментираме.
Това и причината поради която Полша,Чехия,Словакия,Словения значително ни изпревариха.....
Не, при Костов не беше по-добре от колкото сега.Неговото управление беше преди почти 10 години и сега е нормално материално да сме по-богати.Просто при Костов, за ситуацията в която се намираше държавата тогава, си беше супер.Постигна чудеса с държава, която беше фалирала на два пъти за няма и 10 години.След това си изтървахме шанса.Управлението на НДСВ вървеше на инерцията набрана от преди това, а за Тройните циганета няма какво да коментираме.
Това и причината поради която Полша,Чехия,Словакия,Словения значително ни изпревариха.....
- вечен студент
- Форумозавър Рекс
- Специалност: философия (СУ)
Това се опитват да ни внушат медиите. И успяват! А те в момента обслужват един-единствен човек в държавата.WeeDichou написа: "При Костов беше по-добре"...както пишеше по стените едно време
...ама няма шанс да събере електорална подкрепа за повече от това, което е в момента...
Само да уточня: Аз не гласувам за Костов, а за казионното СДС... понякога с отвращение... вече 10 години...
Най-лошото което направи Бойко е именно това, че погреба десницата. След неминуемия му провал, Гоце Първанов ще извади "нов ляв проект" като заек от шапка и червените ще се завърнат, но вече няма да има алтернатива в дясно... и ще чакаме следващия "месия". Така е то! Българският народ не притежава демократични инстинкти. Той винаги търси една фигура, която да бъде начело. Пак ще цитирам д-р Михайлов:
(Пак от статията, която цитирах в предишния си пост)Идеологията „Тато” действа и ако не вярваш, действа като безсъзнателна гаранция, като истина от суеверен порядък. Идеологията „Тато” е амулет. Нещо като да чукаш върху собствената си глава като върху някакво дърво с идеята да си спестиш нещастия. ”Тато” е българският „слънчев монарх” на традиционните общества, деградирал от исторически злоупотреби до пълен идиот от колективното безсъзнателно на урбанизираните селяни. ”Тато” е малоумен рев от хтоничните дълбочини, ”Бойко” на футболно игрище...
- happyswift
- Флъдзила
Ако тези прокажници пак се върнат, по един или друг начин, май ще има "Guten tag Kalotina" 
Аз само не мога да разбера защо се обиждате на "глупак" по причина кой за кого е гласувал. Аз пък гласувах за Костов, щото исках дясно и ми беше ясно, че Бойко ще спечели и предпочитах коалиция. Всеки си има право да си разсъждава и да си избира. Аман от умници значи.