Митко Бербатов

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
Аватар
Noctis
Легендарен флуудър

Re: Митко Бербатов

Мнение от Noctis »

1. Той има избор дали играе в национала или не. Да служиш в българската армия също е чест и въпрос на уважение към отечеството и народа му - ти имаш (вече) избор дали да ходиш в казарма или не .. като не си бил, та какво не си българин.. а женчо, мишка и .. да продължавам ли ?
2. В национала го хранеха и медии и фенове.. някой да го е защитил ? НЕ!
В Юнайтед го хранеха или 150 килограмови алкохолици, които се къпят с бира и най-големият им кеф е да си миришат пръдните (нищо чудно, че техният идол е Рууни нали ? :oops: ), или някое безизвестно журналистче, което се чуди на чий гръб да си създаде име. Големите имена в клуба и нормалната половина от феновете винаги са подкрепяли Митко и са го считали за уникален футболист.. няколко от тях носят титлата "сър".
Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
Аватар
dataghost
Да живей словото
Специалност: КН
Курс: втори

Мнение от dataghost »

Какво значи "национален предател" във някакъв спорт? Откога футбола стана интернационална война, в която всеки прост народ си изкарва стереотипните комплекси на показ?

Това е просто спорт. Националния отбор в момента е една шега. Майтап, бисер. От много време е така. То личи от киломери - шуробаджанащина, Зетьовци, треньор, доказал се във всички досега водени отбори че тактически има много да учи. Пиянски запои преди и след мач. Лигавене. Никаква амбиция, никакви аспирации към класиране... никакъв дух, никаква организация, никакъв отбор. Иди и накарай играч на Манчестър Юнайтед да дойде тук и да пребори целия български манталитет(ако му помните приказките, ще се сетите за какво говоря). Просто няма да се получи. Не може да се получи. В най-добрия случай бихме били 3-ти и отново на freefall... Оставете ги тия мисли, че Бербо се махнал щото видите ли приказвали срещу него.

Тези безсмислени пътешествия за каузата "борба за 3-то или 4-то място" реално му влияят и пречат на футбола в Манчестър. Според мен направи добре, че се отказа - така или иначе нямахме никакъв шанс да се класираме за голям футболен форум. Сега просто промяна към по-добро ще настъпи доста по-скоростно, след като Боби се уплаши за поста си. А тя е жизненонеобходима в момента. Дано поне някой млад българин излезе навреме от родното първенство, за да има добро бъдеще.
Blue is the colour, football is the game
We're all together, and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
'cause Chelsea, Chelsea is our name
Аватар
atanas_tsankov
Форумозавър Рекс
Специалност: Компютърни Науки
Курс: първи

Мнение от atanas_tsankov »

@ Noctis: Не мисля, че водим смислен спор щом вече ми сравняваш участието в националния отбор, което не пречи на (99% от) футболистите на професионалното им развитие, с участието в армията. Колко време ти отнема едното и колко другото... Да не говорим, че България не е в опасност и да си войник означава да тренираш по цял ден или да ходиш по мисии на майната си( за американски интереси, но това е съъъъвсем друга тема).
Попитах го кой е най-големият проблем на човечеството - невежеството или апатията. Той ми отговори "Не знам и не ми пука."
Аватар
Noctis
Легендарен флуудър

Мнение от Noctis »

Това е, защото 99 процента от футболистите не са национали .. :lol: :lol: :lol:

Пък и датагоуст е прав.. Безмислените екскурзийки насам натам за да се спечели 3-то място в групата определено не са в интерес на играч на Ман. Юнайтед.. той не печели нищо от тях.. нито ще се класира на голям форум .. нито ще спечели народната любов (както ясно се вижда - той е трън в очите на по-голямата част от хората - за съжаление е постигнал прекалено много и трябва да бъде унижаван, когато може)
Аватар
WeeDichou
Да живей словото

Мнение от WeeDichou »

atanas_tsankov написа:@ Noctis: Не мисля, че водим смислен спор щом вече ми сравняваш участието в националния отбор, което не пречи на (99% от) футболистите на професионалното им развитие, с участието в армията. Колко време ти отнема едното и колко другото... Да не говорим, че България не е в опасност и да си войник означава да тренираш по цял ден или да ходиш по мисии на майната си( за американски интереси, но това е съъъъвсем друга тема).
Ама ти...първо от шеф на "моралното право"...стана и шеф на Българския интерес...
...изглежда определяш нещата както са ти угодни на теб...
Ами ако милион българи дойдат при теб и ти кажат: " Танасе...трябва да отидеш на мисия в Афганистан и да умреш геройски"....Кво правим ?!
Ще ги "предадеш" ли ?
:JC_spliff:
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

Според статистика на някъв белгийски вестник, в момента Бербатов е шестият най-ефективен нападател в Европа :D
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

3 места под въздесъщия Гарра. 8)
Noctis написа:Пък и датагоуст е прав.. Безмислените екскурзийки насам натам за да се спечели 3-то място в групата определено не са в интерес на играч на Ман. Юнайтед.. той не печели нищо от тях.. нито ще се класира на голям форум .. нито ще спечели народната любов (както ясно се вижда - той е трън в очите на по-голямата част от хората - за съжаление е постигнал прекалено много и трябва да бъде унижаван, когато може)
Извинявай, но това е рядко тъпо мнение. :wink: Значи всички футболисти, които играят в големи отбори, но пък не са от велика футболна сила, трябва да се откажат от национала, така ли ? Веднага ми изникват Шевченко, Вучинич и Кануте. Просто пълни глупости говориш в последните страници. :wink:
Изображение
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Абе, пич, националният ни е пародия във всяко едно отношение. То не бяха мениджърски интереси, не бяха малоумни треньори, не бяха вътрешни драми. Перуката с безпределната си наглост даде такъв мощен тласък надолу, че скоро нормален футбол на национално ниво няма да видим. В началото и аз не подкрепях на Бербо решението, ама ми стана ясно. Има си хас да остане.
Аватар
WeeDichou
Да живей словото

Мнение от WeeDichou »

Бе пак не разбирам...как така някой човек трябва да се чувства длъжен на вас...поради каква причина ?!
Храни ли ли сте го ?! Пари ли сте му давали ?!
....че, видиш ли, тука да се съберем и да решим...добре ли е или не е добре, че се е отказал от национала...
Футболистите са наемници...а играят в национала, като имат интерес от това...
...видиш ли, някой да вземе да си рискува хилядите евра заплата с някаква контузия, за да потичва по Панчарево...
Няма такова нещо като патриотизъм, любов към народа и т.н. като става дума за национала...
...согурно Томашич, Вагнер и прочие са станали убедени българи и затова научиха химна за 2 дни, а на третия го забравиха...
:JC_spliff:
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

ники написа:Абе, пич, националният ни е пародия във всяко едно отношение. То не бяха мениджърски интереси, не бяха малоумни треньори, не бяха вътрешни драми. Перуката с безпределната си наглост даде такъв мощен тласък надолу, че скоро нормален футбол на национално ниво няма да видим. В началото и аз не подкрепях на Бербо решението, ама ми стана ясно. Има си хас да остане.
Да, да, да. Съгласен с първата част. Но тогава дай да го закриваме направо...
WeeDichou написа:Бе пак не разбирам...как така някой човек трябва да се чувства длъжен на вас...поради каква причина ?!
Храни ли ли сте го ?! Пари ли сте му давали ?!
....че, видиш ли, тука да се съберем и да решим...добре ли е или не е добре, че се е отказал от национала...
Футболистите са наемници...а играят в национала, като имат интерес от това...
...видиш ли, някой да вземе да си рискува хилядите евра заплата с някаква контузия, за да потичва по Панчарево...
Няма такова нещо като патриотизъм, любов към народа и т.н. като става дума за национала...
...согурно Томашич, Вагнер и прочие са станали убедени българи и затова научиха химна за 2 дни, а на третия го забравиха...
Ама не трябва ... това казвам и аз. Лично мнение си е. От едната страна са Стилиян и Марто, който винаги играят надъхани за национала и очевидно се раздават, от другата страна е куклата Барби, който е решил да не се чувства длъжен. Затова първите двама винаги ще ги уважавам, дори единият да е червен, докато въпросният няма как да получи грам респект.
Изображение
Аватар
Noctis
Легендарен флуудър

Мнение от Noctis »

Baggins написа:

Извинявай, но това е рядко тъпо мнение. :wink: Значи всички футболисти, които играят в големи отбори, но пък не са от велика футболна сила, трябва да се откажат от национала, така ли ? Веднага ми изникват Шевченко, Вучинич и Кануте. Просто пълни глупости говориш в последните страници. :wink:
Извинявай но даваш рядко тъпи примери..
Особено пък за Кануте.. който си класира отбора насам натам..
А другите двама ливади какви уникални играчи са .. а пък в какви ВЕЛИКИ отбори играят .. леле леле .. как да не се откажат от националния :roll:
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Baggins написа:От едната страна са Стилиян и Марто, който винаги играят надъхани за национала и очевидно се раздават, от другата страна е куклата Барби, който е решил да не се чувства длъжен. Затова първите двама винаги ще ги уважавам, дори единият да е червен, докато въпросният няма как да получи грам респект.
Изображение
:scratch: :scratch: :scratch: :scratch: :scratch: :scratch: :scratch: :scratch:
Кога е било това?
Изображение
Аватар
Fletcher Lind
От дъжд на вятър
Специалност: право
Курс: първи

Мнение от Fletcher Lind »

Паулин Петров като се отказа - ни ривахти, нали?
Те затова го тачат - щото е лефскарче, нищо, че е излязъл от ЦСКА.
А Мартин Петров не го хранят просто щото е безопасен - т.е. не е на най-високо ниво ;)

Нека си го кажем направо - ако Бербатов беше излязъл от един друг клуб някъде около моста Чавдар, Бегинс щеше да го славослови под път и над път. Останалото са просто глупости и локуми от типа на "предаде ни", "свещената национална фланелка" (дето я носиха Загорчич, Пажин, Тиаго Силва, Лусио Вагнер, Игор Томашич, 100% изпускам някого) и "не се раздава и е мързелив".

За последното - 70 мача/29 гола за Тотнъм, а след мача с Ливърпул - 69 мача/29 гола за Ман Юнайтед.
Извращавайки миналото, извращаваме настоящето.
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Очакваме включване от Монтана, Враца и Благоевград.

Може и Дупница... Помня на мача Марек - Волфсбург (1:1) Мартин Петров беше охранен мега яко, може и Барби да не е толкова охранен към момента. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

То бяха освирквания и псувни при всяко докосване на топката, през останалото време
Марто - к*рво.
Изображение
Аватар
Noctis
Легендарен флуудър

Мнение от Noctis »

Fletcher Lind написа:
Нека си го кажем направо - ако Бербатов беше излязъл от един друг клуб някъде около моста Чавдар, Бегинс щеше да го славослови под път и над път.
Е тука не си прав .. аз съм си син, но това не ми пречи да оценя таланта на Бербо - реално погледнато Бербатов свърши доста повече за Левски отколкото за ЦСКА .. но това е друга тема на разговор :lol: :lol: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”