КСК 2008-География

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Isak
В началото бе словото

Мнение от Isak »

Sugarkata написа:ще ми отрежат ли много от точките ако данните са ми от 2003г ??а и темата е "География на транспорта" само,че в моя учебник към тази тема са включени и съобщения тези,които ходят на уроци могат ли да помагнат като кажат дали се включва или не :)
Шанса разликите да са незначителни и да не забележат е дооста малък. Все пак те ти позволяват 3 години назад, а ти дори се връщаш с 5 :roll: На твое място не бих рискувал да пробвам с тези цифри.
Lost in the woods
Аватар
Sugarkata
Драскач

Мнение от Sugarkata »

ами ако нямам изобщо данни тогава направо 2 ще е :?
Аватар
Rossy
В началото бе словото

Мнение от Rossy »

Ами за някой данни ако не са излязли нови... последните са от 2003 например? и исках да питам аз имам в темите едни съпоставки сас 1939г. или 1990 и не съм ги учила че аз новите цифри не мога да науча камоли тях... ама нужни ли са изобщо? И за писане на самата тема чух по история че остават по 3 пръста отдолу и малко отгоре, че се пище на закопчани като книжка бели листи... аз до сега само ги уча не съм писала на бели листи... :oops: .............
На края на света....
Аватар
Sun Shine
Драскач

Мнение от Sun Shine »

Ами съпоставките с 39 и 89- които са най-важни- трябват за да се вида какво е изменението и развитието....Ако не може да ги запомните всичко помнете примерно-До 39 пр-вото било малко....после най-високи стойности през 65 и след 89 намалява бързо...и т.н.
А това за белите листа е гадно, но все пак никой не е писал винаги на бели така че просто се учете отсега...а колко рреда на страница горо-долу
ИзображениеИзображение
Аватар
Sugarkata
Драскач

Мнение от Sugarkata »

да и аз чух,че се пише на бели листи и мисля от сега да се упражнявам,че после.. :oops: а и моите данни са от 2003 нз трябва ли да си купувам справочник с най-новите :roll:
Аватар
she-wolfff
От дъжд на вятър

Мнение от she-wolfff »

Само не разбирам какво ви притеснява с белите листове.. да не би да забравите да пишете аххах малко се съмнявам ;р
If a man and an animal have spilled each other's blood, they become one!
Isak
В началото бе словото

Мнение от Isak »

Sugar, съобщенията не ти трябват за СУ, отпаднали преди няколко години.

Ето малко полезна информация която записах на плеъра днес -->
http://lfobicmedia.hit.bg/VR0001.MP3

Извинявам се за качеството, малко е тихичко, но по-добре няма как :)
Още от началото казва някои неща за които питахте в темата. На 4:20 ако не се лъжа казва за начина на писане. По-добре чуйте целия запис ;)
Последно промяна от Isak на 02 Дек 2007, 18:43, променено общо 1 път.
Lost in the woods
Аватар
lLady_MooN_RaiN
Пишете, о, братя
Специалност: Регионално развитие и политика
Курс: втори

Мнение от lLady_MooN_RaiN »

Нямаш представа колко съм ти благодарна лично аз...Много полезна информация научих, наистина... А дали има курс през Априлската ваканция...?
Аватар
Sugarkata
Драскач

Мнение от Sugarkata »

и аз мерси много за информацията тъкмо започвах тази тема :)
Аватар
Sun Shine
Драскач

Мнение от Sun Shine »

Беше доста полезен този запис....от курсовете....А иначе доволни ли сте от обясняването?
Аз вече не напредвам мн бързо с темите....и ги уча доста хаотично ,но ще видим какво ства след време
А има ли някой от Образователни Тех в СФ от курса по геогр....че имам питанка :?:
ИзображениеИзображение
Isak
В началото бе словото

Мнение от Isak »

Sun Shine написа:Беше доста полезен този запис....от курсовете....А иначе доволни ли сте от обясняването?
Аз вече не напредвам мн бързо с темите....и ги уча доста хаотично ,но ще видим какво ства след време
А има ли някой от Образователни Тех в СФ от курса по геогр....че имам питанка :?:
Ами може да се каже, че съм доволен, да. Златунова ни скъсва от писане и по-малко обяснения докато другия учител ни дава само отрапвни точки от типа на 2-3 страници, другото ни го обяснява. После ни дава разработената тема да си я преснимаме и я учим.
За Образователните - Едно момиче от моя клас ходеше там, мога да я попитам ако ти трябва нещо.
Lost in the woods
Аватар
she-wolfff
От дъжд на вятър

Мнение от she-wolfff »

Ехх, браво. И аз имам голямо желание да посещавам този курс.. Надявам се да има нов напролет и най-вече който може да ни осведоми заинтересование!
Аватар
Sun Shine
Драскач

Мнение от Sun Shine »

Докъде стигнахте с ученето колеги(бъдещи)....дано :lol: Въпреки че трябва да си изразя възмущението от СУ затова че са си разпродали още преди Коледа половината места :x да земат да подарят още някое по празниците и да закрият приема - да не ни морят с учене цяла година :evil:
Хммм
ИзображениеИзображение
Аватар
she-wolfff
От дъжд на вятър

Re: КСК 2008-География

Мнение от she-wolfff »

<: До кривата круша съм аз.. Демек много в началото. :roll:
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Re: КСК 2008-География

Мнение от fluffy cloud »

ммм, половината места :? ... те нали са много... Ама и аз съм много зле, ето какво трябваше да си пожелая от Дядо Коледа, едно местенце и за мен :D Ама сега вече е късно тъй че да се хващам здраво да уча :) Колкото до самото учене, в курса сме го докарали до Дунавска равнина като вървим по конспекта, ама аз съм учила само ГП и релеф, а сега в неделя в курса ще пишем тема върху второто тъй че стискайте палци! :D
I wanna fall from the stars straight into your arms
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”