Шанса разликите да са незначителни и да не забележат е дооста малък. Все пак те ти позволяват 3 години назад, а ти дори се връщаш с 5Sugarkata написа:ще ми отрежат ли много от точките ако данните са ми от 2003г ??а и темата е "География на транспорта" само,че в моя учебник към тази тема са включени и съобщения тези,които ходят на уроци могат ли да помагнат като кажат дали се включва или не
КСК 2008-География
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
Lost in the woods
Ами за някой данни ако не са излязли нови... последните са от 2003 например? и исках да питам аз имам в темите едни съпоставки сас 1939г. или 1990 и не съм ги учила че аз новите цифри не мога да науча камоли тях... ама нужни ли са изобщо? И за писане на самата тема чух по история че остават по 3 пръста отдолу и малко отгоре, че се пище на закопчани като книжка бели листи... аз до сега само ги уча не съм писала на бели листи...
.............
На края на света....
- Sun Shine
- Драскач
Ами съпоставките с 39 и 89- които са най-важни- трябват за да се вида какво е изменението и развитието....Ако не може да ги запомните всичко помнете примерно-До 39 пр-вото било малко....после най-високи стойности през 65 и след 89 намалява бързо...и т.н.
А това за белите листа е гадно, но все пак никой не е писал винаги на бели така че просто се учете отсега...а колко рреда на страница горо-долу
А това за белите листа е гадно, но все пак никой не е писал винаги на бели така че просто се учете отсега...а колко рреда на страница горо-долу
- she-wolfff
- От дъжд на вятър
Sugar, съобщенията не ти трябват за СУ, отпаднали преди няколко години.
Ето малко полезна информация която записах на плеъра днес -->
http://lfobicmedia.hit.bg/VR0001.MP3
Извинявам се за качеството, малко е тихичко, но по-добре няма как
Още от началото казва някои неща за които питахте в темата. На 4:20 ако не се лъжа казва за начина на писане. По-добре чуйте целия запис
Ето малко полезна информация която записах на плеъра днес -->
http://lfobicmedia.hit.bg/VR0001.MP3
Извинявам се за качеството, малко е тихичко, но по-добре няма как
Още от началото казва някои неща за които питахте в темата. На 4:20 ако не се лъжа казва за начина на писане. По-добре чуйте целия запис
Последно промяна от Isak на 02 Дек 2007, 18:43, променено общо 1 път.
Lost in the woods
- lLady_MooN_RaiN
- Пишете, о, братя
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: втори
Ами може да се каже, че съм доволен, да. Златунова ни скъсва от писане и по-малко обяснения докато другия учител ни дава само отрапвни точки от типа на 2-3 страници, другото ни го обяснява. После ни дава разработената тема да си я преснимаме и я учим.Sun Shine написа:Беше доста полезен този запис....от курсовете....А иначе доволни ли сте от обясняването?
Аз вече не напредвам мн бързо с темите....и ги уча доста хаотично ,но ще видим какво ства след време
А има ли някой от Образователни Тех в СФ от курса по геогр....че имам питанка
За Образователните - Едно момиче от моя клас ходеше там, мога да я попитам ако ти трябва нещо.
Lost in the woods
- she-wolfff
- От дъжд на вятър
- she-wolfff
- От дъжд на вятър
Re: КСК 2008-География
<: До кривата круша съм аз.. Демек много в началото. 
If a man and an animal have spilled each other's blood, they become one!
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Re: КСК 2008-География
ммм, половината места
... те нали са много... Ама и аз съм много зле, ето какво трябваше да си пожелая от Дядо Коледа, едно местенце и за мен
Ама сега вече е късно тъй че да се хващам здраво да уча
Колкото до самото учене, в курса сме го докарали до Дунавска равнина като вървим по конспекта, ама аз съм учила само ГП и релеф, а сега в неделя в курса ще пишем тема върху второто тъй че стискайте палци! 
I wanna fall from the stars straight into your arms