17.07.2007-Денят на Страшния съд-отзиви от изпита по история

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Geronimo
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Geronimo »

Бавария написа:
Germanicus написа:абе всичко е до късмет. точно като в еврофутбола...
любо - тука е тема за кандидат студенти
ти вече тука място нямаш
хахаах...е значи не се научи...над 5.00 има 5.13, 5,25,5.38, 5.50 и още и още...демек ИСКАХ ОЩЕ !!! [οff]
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

Germanicus написа:
Бавария написа:
Germanicus написа:абе всичко е до късмет. точно като в еврофутбола...
любо - тука е тема за кандидат студенти
ти вече тука място нямаш
хахаах...е значи не се научи...над 5.00 има 5.13, 5,25,5.38, 5.50 и още и още...демек ИСКАХ ОЩЕ !!! [οff]
лакомо дупе...
знаеш какво прави
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Geronimo
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Geronimo »

хахах ей...тва някой цитат на блазиуз клайнер ли е :P
Istorika
В началото бе словото

Мнение от Istorika »

аз мисля , че кризата не влиза в темата понеже тя е прекалено ясно дефинирана от началото на 9 век.Но се пак може да се спомене като преход от защита към завоеванието което извуршва Крум.
Дени
Постоянно присъствие
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Дени »

Добре че темата беше от най - лесните, егати. Кво обсъждане стана, не е истина :shock:

То за Левски и Каравелов нямаше толкова спорове, а там се показаха истински умните според мен, тази тема всеки я е учил. Ама нз :P
Love, life, meaning ... Изображение OVER
Geronimo
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Geronimo »

Istorika написа:аз мисля , че кризата не влиза в темата понеже тя е прекалено ясно дефинирана от началото на 9 век.Но се пак може да се спомене като преход от защита към завоеванието което извуршва Крум.

e тва е ;)
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

Аз кандидатсвах мин. година, но моята тема започваше именно с уводче, в което накратичко се споменава за кризата. :) И тя е един красив преход. :D
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
нямазначение
От дъжд на вятър

Мнение от нямазначение »

Бавария написа:
Germanicus написа:явно в су оценяването е като хвърлянето на зар...квото се падне
ся гледах изискванията
хронологи, анализ и езикова култура
Нито анализът, нито езиковата култура се гледат толкова. Ако един тъп като пън дойде и изсере най-посредствената хронология, само че пълна, ще получи 5.50, докато ако се яви българския Стивън Кинг и развие феноменалната тема, но сбърка две-три дати и изпусне няколко маловажни неща, като нищо ще получи 4.50-5.00.

А относно тая криза: аз лично не писах за нея подробно, само я упоменах в увода, но ето, че трябва да се пише и за нея (погледнах стара тема тук; наистина така започва). Идеалната уловка; сега тези, които са изпуснали да пишат подробно го духат с минимум половин единица, може би една. :wink: Не всички, де, но една немалка част ще страдат. Същото като миналата година.

(Разбира се, в заглавието на темата не е упоменато, но нали за това са частните уроци- да влязат тези, които трябва да влязат.) :wink:
mariah
В началото бе словото
Курс: втори

Мнение от mariah »

Аз пък споменах кризата и написах малко повече за края и, тоест Телериг и Кардам. Но да видим :roll:

А това за частните уроци беше гадно :x
La vita e un continuo prdersi e ritrovarsi e questo non puo che dipendere da noi...
Аватар
lollabunny
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от lollabunny »

(Разбира се, в заглавието на темата не е упоменато, но нали за това са частните уроци- да влязат тези, които трябва да влязат.) :wink:
Е тва е, бате! Много съм съгласна, че отидеш ли на точните курсове или уроци, ти казват това, което другаде няма кой да те каже. Аз писах за кризата благодарение на СУ. А на някои хора им бяха казали и кои теми да изключат...
Мария Стойчева
I курс Европеистика

"Да де, ама ние сме СУ, ние сме академичната общност, ние имаме познание, съзнание, морал и хигиена." - Добромир Добрев
Bilbo
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Bilbo »

Добре бе хора, какво толквова спорите по тая криза.Нали ВСЯКА една тема от конспекта по правило започва с няколко думи (разбирай 1-2 странички) относно какво е станало ПРЕДИ въпросния период в темата.
Изображение Изображение
Аватар
Page_B
Пишете, о, братя

Мнение от Page_B »

Не е всяка! Има много начини да започнеш една тема. Аз лично на изпита започнах темата, както съм я учила - с анализ на обстановката в Европа по това време :)
"Чух и забравих. Видях и запомних. Преживях и разбрах." Конфуций
Аватар
Corlic
Пишете, о, братя

Мнение от Corlic »

Аз лично мисля че темата трябва само да бъде спомената с няколко изречения, а не да се пише щяло и нещяло за нея :)

Иначе съм съгласен с горното мнение.
Аватар
STOMANEN
От дъжд на вятър

Мнение от STOMANEN »

Emi e tva e :D!Napalno sam saglasen-to sq kat govorim ne e rabota!Kat ni izkarat krasotite-edni 6te pla4at drugi ne :D!Ama spored mene Sofiiskiq udari golqmo ramo na vsi4ki sofianci i horata deto hodqt s edna-dve temi det znaqt kat svqt!A tva e 6ubanoto!Vse pak e normalno-Bulgaria sme i e 2007 godina!Ni6to li4no protiv vsi4ki ot Sofia ama ne mojete da otri4ete 4e ako be6e nekva tejka tema i 6te6e da ima kartinata ot 13 mai!2 4asa i v zalata tuk tam ima nekoi
Bilbo
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Bilbo »

Това пък "едно рамо на софиянците" какво тряба да значи пич ?
Изображение Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”