Плазмодий, в конкретния случай визирах по-скоро паразитизма, който е много популярен напоследък. Просто не съм се изяснила достатъчно. Иначе съм съгласна, че да се изкарват добри пари е трудна работа. Но примерно една мацка, която си вика "Абе важното е секс и пари да има, любовта не ме интересува" и си хваща някое богаташче да и плаща сметките... Това беше по въпроса на мястото на парите до секса и любовта и евентуалната заменимост на любовта от парите. А по отношение на вагините - стига да знае къде да търси, всеки мъж може да си осигури някоя. Е, сега, ако има претенции да е Мис Свят, може и да не го огрее, ама ако е толкова закъсал, винаги има достатъчно прости и лесни жени, които не само не чакат да ги убеждаваш, ами директно те налазват. Ама това ако си отчаян и не подбираш, естествено.
А по отношение на поста на Дъждът върху лицето - и за мен сексът е много важен в рамките на една връзка обаче. Аз не мога да започна връзка без да съм влюбена в съответния човек. Не мога да правя секс, ако не съм сигурна в съответния човек и в чувствата си към него. Съответно не мога първо да правя секс, да се влюбя и да започна връзка, нито да правя секс, да започна връзка и в края на краищата да се влюбя - в тази последователност. Любовта при мен идва на първо място в последователността на нещата. Аз се влюбвам, обмислям, правя крачката, после започвам връзка. След известно време вече идва ред на секса, но предпочитам първо да си изживея невинния трепет и нещата да стават постепенно в момента, в който усетя, че съм напълно готова. С две думи - не обичам да бързам, мисля, че така ми е по-добре на мен самата. ЧУвствам, че взимам най-хубавото от всеки етап на връзката без да бързам с нищо.