[КСК 2013] Връзки с обществеността
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Магичка
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Re: [КСК 2013] Връзки с обществеността
Горе/долу до колко дни се очаква да излезнат резултатите?
Най-важните неща на този свят са онези, които нямат етикет с цена, защото колкото и много да струват, не могат да бъдат нито купени, нито продадени!
- ~Suzie
- Пишете, о, братя
- Курс: първи
Пишеше до седмица. Аз лично имам нагласата за малко по - дългичко чакане
"One day, you’re 17 and you’re planning for someday.
And then quietly, without you ever really noticing, someday is today.
And then someday is yesterday.
And this is your life."
John Green
And this is your life."
John Green
- SaraCharis
- В началото бе словото
като си помисля за резултатите.... това ще е най-напрегнатият момент... хахахаха на един клик разстояние 
Най-важното нещо в този свят е да знаеш своето място и своята цена. Всичко друго са илюзии- те идват и си отиват винаги драматично.. . .!
-
trichkova
- От дъжд на вятър
- Специалност: журналистика
Къде си видяла, че е до седмица?~Suzie написа:Пишеше до седмица. Аз лично имам нагласата за малко по - дългичко чакане
Миналата година излязохя след 10-12 дни, нокандидатите бяха с 300 повече...може би ще излязат към вторник, сряда.
- ~Suzie
- Пишете, о, братя
Честно да ти кажа нямам абсолютно никаква идея къде го гледах, но съм убедена, че го четох някъдеtrichkova написа:Къде си видяла, че е до седмица?~Suzie написа:Пишеше до седмица. Аз лично имам нагласата за малко по - дългичко чакане
Миналата година излязохя след 10-12 дни, нокандидатите бяха с 300 повече...може би ще излязат към вторник, сряда.
"One day, you’re 17 and you’re planning for someday.
And this is your life."
John Green
And this is your life."
John Green
- Christine_Di
- Пишете, о, братя
Седмица?! Искаш да ми кажеш че в петък ще са излезнали? Нещо много ми се струва малко времето....
"Думата е страшно нещо, в нея са затворени изразните средства на всички изкуства: бои, линии, форми, звукове, движения - всичко, стига да можеш да боравиш с тия нейни богатства." Йордан Йовков
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
- Специалност: Най-мързеливата
А аз мислех,че тая година сме бая.trichkova написа:Къде си видяла, че е до седмица?~Suzie написа:Пишеше до седмица. Аз лично имам нагласата за малко по - дългичко чакане
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
-
tamarsaaD
- В началото бе словото
SaraCharis написа:като си помисля за резултатите.... това ще е най-напрегнатият момент... хахахаха на един клик разстояние
Хахахаха даа, точно така ! И аз нямам намерение да проверявам всеки ден като някой отчаян в сайта за резултати.. Когато видя,че сте писали, ще си помисля кога да го видя или да накарам някой друг да го види вместо мен.. аз честно не смея :Д
- rebellefleur
- В началото бе словото
Аз очаквам резултатите чак към началото на другата седмица, макар че всеки ден си проверявам дали не са излезнали.
Хем се притеснявам да ги видя, хем искам да разбера, отвратително е.
При мен интересна случка преди началото на изпита беше, когато момиче попита дали с цифри или букви трябва да пишем датата, а пък квесторката й отговори да я запише с цифри, за да не сбърка думата март. :д
При мен интересна случка преди началото на изпита беше, когато момиче попита дали с цифри или букви трябва да пишем датата, а пък квесторката й отговори да я запише с цифри, за да не сбърка думата март. :д
- Christine_Di
- Пишете, о, братя
Абе, дано да е по-скоро!
"Думата е страшно нещо, в нея са затворени изразните средства на всички изкуства: бои, линии, форми, звукове, движения - всичко, стига да можеш да боравиш с тия нейни богатства." Йордан Йовков
- pifiella
- Пишете, о, братя
Побърквам се,хора! 
Тази нощ сънувах,че имам 5,27 на изпита и отивам на редовния, но там не ме пуснаха квесторките,а ми казаха да им донеса бонбони,защото вече съм била приета.Е по-хубав сън не съм имала...и като се усмихвам,aма на.
Тази нощ сънувах,че имам 5,27 на изпита и отивам на редовния, но там не ме пуснаха квесторките,а ми казаха да им донеса бонбони,защото вече съм била приета.Е по-хубав сън не съм имала...и като се усмихвам,aма на.
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Audrey Hepburn
-
trichkova
- От дъжд на вятър
- Специалност: журналистика
Аз преди изпита сънувах, че темата започва с ПР и ети, чу бях права. Хах тази нощ пък сънувах, че си говоря с една жена, която работи в СУ и тя ми каза, че се очаква резултатите даизлязат днес. Ххаpifiella написа:Побърквам се,хора!
- KeepItClassy
- В началото бе словото
- Специалност: Връзки с обществеността
От къде ги вадите тия сънища бе хора
Ако все пак това със ПР-ът не потръгне, отворете по едно гадателско студио 
Inside my heart is breaking, My make-up may be flaking, But my smile, still, stays on.
- Christine_Di
- Пишете, о, братя
Хаха ако оцелиш и деня, аз лично ще ти купя бонбони!
-
moniiiii
- От дъжд на вятър
- Специалност: ВО
Добрее добрее сънища да искаш. Аз се бях зарекла, че ако позная темата, ще ставам ясновидка, ама уви не познах .. Аз досега не съм проверявала за резултати, проверявам само форума,защото съм сигурна, че тук първо ще се разбере. Както и за залите оттук разбрах, така че вие сте надеждни източници. Само да не стане така всички да сме се изложили и всеки да го е срам да си каже.. (Което ЕСТЕСТВЕНО няма да се случи, защото ВСИЧКИ ще имаме ПОНЕ 5.60.... )