Японистика?!
Модератор: Don Horhe
Ей японисти как върви?
Вие нали нямахте уводен курс и сега почвате?
Днеска си обърках стаята сутринта и влязох при вас без да искам да на 3-я етаж в залата за самоподготовка или каквото там беше
.... Направо изглеждахте шокирани
А и как се казва нисичкия господин който ви преподаваше днес рано рано ?
Вие нали нямахте уводен курс и сега почвате?
Днеска си обърках стаята сутринта и влязох при вас без да искам да на 3-я етаж в залата за самоподготовка или каквото там беше
Хахах ти ли беше този шемет
ми как не влиза Комада сенсей и ни почва на японски....а ние с провиснали ченета като по аниметата..хахаха смях. Да беше останал, беше много много забавно. Комада сенсей е истинско бижу много добърррр и компетентен и така се усмихва все едно ни преподава колко е 2+2. Първа лекция с него ми подейства много нахъсващо понеже ни пишеше на латински....друго се случи два три часа по-късно кат почнахме Хирагана....сега само "йероглифчета" сами в главата, а съм едва на втория ред
и като си помисля, че ни чакат оше две азбуки и половина хахах като в първи клас си чертая и рисувам и показвам и се радвам като малко дете...
Бтв днес в първа стая по Езикознание настана голямо шоу,а таз жена е толкова отвеяна, но някак си странно ми харесва. Поне човек може да се обажда без да бъде наказан в ъгъла ху-ху
а както обичам да мълчаааааа..........извинете драги китаисти не се сдържам просто да нер изцепя нещоо
моите колеги японисти май вече свикват...
та...дойдоха индолози, иранисти и какви ли още не
голяма обърквация с програмата и само имаше циркулация хехехе ние си бяхме в пълен състав окупирали предните редове.Най-накрая дойдоха китаисти. Оказа се, че сме трябвало да бъдем само китаисти,японисти и кореисти. Странно кореист не се вясна...Feelingsad , защо забягнахте така?
очаквах да ти видя ентусиазираното светещо лице от нейде....за да има с кой да изхабя малко енергия....
Корлик запознах се с Фиби...ама теб не видях
другият път се обаждайййй не се свенииии понеже аз не хапяяя само малко
Бтв някой да знае какви документи са нужни да се запишеш в библиотеката? Разбрах, че първо до Ректората се ходи..
А и да..езикознанието ми допада, поне за древността..дано утре на лекции да е по-добър лекторът:)
Бтв днес в първа стая по Езикознание настана голямо шоу,а таз жена е толкова отвеяна, но някак си странно ми харесва. Поне човек може да се обажда без да бъде наказан в ъгъла ху-ху
та...дойдоха индолози, иранисти и какви ли още не
Корлик запознах се с Фиби...ама теб не видях
Бтв някой да знае какви документи са нужни да се запишеш в библиотеката? Разбрах, че първо до Ректората се ходи..
А и да..езикознанието ми допада, поне за древността..дано утре на лекции да е по-добър лекторът:)
Хаха браво браво радвам се че сте обямдеждени (засега)
Иначе женицата по езикознание е наистина колоритна личност ние имахме при нея от 12-2 но нали арабистите сме доста и напълнихме половината аудитория.
A Lanfaer нали ме видя днеска ....като ме видиш пак да стоя самичък в коридора с чаша Necafe ела кажи едно здрасти.
Иначе женицата по езикознание е наистина колоритна личност ние имахме при нея от 12-2 но нали арабистите сме доста и напълнихме половината аудитория.
A Lanfaer нали ме видя днеска ....като ме видиш пак да стоя самичък в коридора с чаша Necafe ела кажи едно здрасти.
- Kuln
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Кореистите нямаха лекции днесLanfaer написа: та...дойдоха индолози, иранисти и какви ли още неголяма обърквация с програмата и само имаше циркулация хехехе ние си бяхме в пълен състав окупирали предните редове.Най-накрая дойдоха китаисти. Оказа се, че сме трябвало да бъдем само китаисти,японисти и кореисти. Странно кореист не се вясна...Feelingsad , защо забягнахте така?
очаквах да ти видя ентусиазираното светещо лице от нейде....за да има с кой да изхабя малко енергия....
Корлик запознах се с Фиби...ама теб не видяхдругият път се обаждайййй не се свенииии понеже аз не хапяяя само малко
![]()
А иначе беше доста тъпо това, чен ик азаха да се ка1им на езикознание, а се оказа, че имаме литературознание...
По въпроса за библиотеката - студентска книжка и снимка

Ooo Благодаря Kuln
Аригато гозаимас хехехе туй днес го повтаряхме към 100 пъти....мисля, че благодарих като за цял живот..Ти не беше ли индология? Или си кореист под прикритие??? хехехе
А иначе Корлик..ми обаждай се, само аз ви издривам, като лудите съм..... и кафе си взел и да не почерпиш. Въпреки, че нямах нужда от кофеин
толкоз КИ хахаха се беше стаила в мен.
По езикознание някой да има идея къде може да се намерят учебниците? Има ли ги в библиотеката в ЦИЕК? Или да се търси на Славейков. Жената (забравих и името) нищо не конкретизира.."в Египет се развива много езикознанието, а пък Вавилон център ала бала туй и ние сме го учили в седми клас...не ми се вярва да е чак толкоз опростено. Сигурно трябва по-подробно четене
какви истерии като чета какви истерии са били....усещам, че е привидно леснооо 
А иначе Корлик..ми обаждай се, само аз ви издривам, като лудите съм..... и кафе си взел и да не почерпиш. Въпреки, че нямах нужда от кофеин
По езикознание някой да има идея къде може да се намерят учебниците? Има ли ги в библиотеката в ЦИЕК? Или да се търси на Славейков. Жената (забравих и името) нищо не конкретизира.."в Египет се развива много езикознанието, а пък Вавилон център ала бала туй и ние сме го учили в седми клас...не ми се вярва да е чак толкоз опростено. Сигурно трябва по-подробно четене
- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
СНИМКИИИИ!!!
)))))))) И не се плашете ако видите някой папарак из ЦИЕК туй съм аз
До чакри не се стигна..
ето и линкчето
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=178670
До чакри не се стигна..
ето и линкчето
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=178670
Мързи ме да ги пращам по мейл Дени
така, че направо ги качих. Ам за сега още нищо.Днес първи ден
на мен ми хареса и на Ани хехех по едно време към 13ч се споглеждаме ужасени след поредния звук от хирагана
голям смяххх ейй тез японци бреее чудо са
До колкото чух важни персони са били днес в Йоридическия и са ви приветствали..така де само правистите хехе имаше някои недоволни от МО, че не са се обърнали и към тях
е светът е несправедлив за едни
ууу какви ги говоря....и ся какво? Ще ставаш ли президент ме интересува? 
До колкото чух важни персони са били днес в Йоридическия и са ви приветствали..така де само правистите хехе имаше някои недоволни от МО, че не са се обърнали и към тях
-
Дени
- Постоянно присъствие
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Аз не питам дали я даваш
Аз я искам и точка
Моя си е от мнооого години 
А за смс-ите, видя ли - чудо стана, тя пипна gsm и дори го използва
По - нататък сама ще се убедиш, че това е РЯДКОСТ
И да, ще дойда, само вие ме поканете, може да е в петък или др ден, кажи кога е удобно на вас, и с нея ще говоря и така
+ този сенсей Комада е мн сладък
п.с. Какво е сенсей ?
А за смс-ите, видя ли - чудо стана, тя пипна gsm и дори го използва
И да, ще дойда, само вие ме поканете, може да е в петък или др ден, кажи кога е удобно на вас, и с нея ще говоря и така
+ този сенсей Комада е мн сладък
п.с. Какво е сенсей ?
Love, life, meaning ...
OVER