скъсване
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
Re: скъсване
Тцццццц....голЕм пропуск. Сега ми попадна тази така интригуваща темичка. Ще наваксвам! 
Някога, някога, толкова някога...
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
"Хипотетиката" като смислово измерение се отличава най-вече с несигурността на бъдещите явления, които визира. Тоест, не мога реално да съм сигурен в тезата, която излагам. Опирам се най-вече на предположения, базирани на собствената ми личност и опит с интимни драми.Хермине написа:Очарователна "хипотетична" ситуация, но не мислиш ли, че след като това ще да бъде " любовта на живота ти", то не би имала нуждата "да си чеше крастата" и ти ще си и достатъчен в тази така розова вселена?!Плазмодий написа:
Една дума - обсъждане. Ако някой е любовта на живота ти в една хипотетична ситуация, то той би трябвало да ти позволи да си начешеш крастата, ако е сигурен че и ти си любовта на живота му... А ако ти разреши да изневериш, шансовете наистина да го направиш като цяло намаляват.
Въобще забраните и правилата в една връзка са доста overrated
А и нямам право да изисквам и очаквам от който и да е да ме обича винаги по един и същи начин. Но пък със сигурност мога да очаквам и да давам доверие на хипотетичната "любов на живота ми"
И я беж да прочетеш цялата тема
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
мм, I see, I see... просто такава идеалистична хипотетична ситуация беше описал, че не се сдържах.
Що се касае до другата част на твърдението ти съм напълно съгласна, че "забраненият плод е най-сладък" и при наличие на "позволение" алтернативата за изневяра намалява значително
Що се касае до другата част на твърдението ти съм напълно съгласна, че "забраненият плод е най-сладък" и при наличие на "позволение" алтернативата за изневяра намалява значително
Някога, някога, толкова някога...