Четете си произведенията и учете цитати. А ако го правите с удоволствие още по-добре.
.... но преди всичко късмет да имате.
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Изпитът винаги си е бил 4 часа. Преди време, някой (по незнайни причини) реши да го направи 5. Така че това сега не е "намаляване", а връщане към нормата. Ако познавате темата, 4 часа са достатъчни да напишете над 12-13 страници (говоря от опит), а повече от това едва ли е нужно..._sonrisa_ написа:Възможно е тогава да формулират теми, които изискват да с енапише по-малък обем от информация. Поне когато намалиха изпита по история от 5 на 4 часа направиха така..
Нем, даже е в горните курсове, но всяка година се занимава да обяснява по 10 000 пъти едно и също на хората дет ги мързи да прочетат правилника за прием и справочника на СУDiegooo написа:Ти всяка година ли си кандидат-студент?
Хич не го знам как му се занимава - аз не бих повторил опита от миналата година.svetlio.varna написа:Нем, даже е в горните курсове, но всяка година се занимава да обяснява по 10 000 пъти едно и също на хората дет ги мързи да прочетат правилника за прием и справочника на СУDiegooo написа:Ти всяка година ли си кандидат-студент?
За зайците като Диего да поясня, че Скорпиона миналата година беше нашата пътеводна светлинаScorpion написа:Хич не го знам как му се занимава - аз не бих повторил опита от миналата година.svetlio.varna написа:Нем, даже е в горните курсове, но всяка година се занимава да обяснява по 10 000 пъти едно и също на хората дет ги мързи да прочетат правилника за прием и справочника на СУDiegooo написа:Ти всяка година ли си кандидат-студент?
интересен подход ама работи лиsvetlio.varna написа:За зайците като Диего да поясня, че Скорпиона миналата година беше нашата пътеводна светлинаНо сички подозирахме, че тайната му цел е да забърше някоя зайка