напротив - знае сеChopin написа:човек никога не знае.
както се знаеше за предварителния, че ще се падне средновековие и/или възраждане, същото и с редовния
напротив - знае сеChopin написа:човек никога не знае.
Предостатъчна е.marrriq написа:Здравейте![]()
Смятате ли, че оценка от предварителния по история 5.63 ще ми бъде достатъчна, за да вляза "Право"?
п.с. Разбира се, трябва да изчакам и литературата, но бих могла да използвам и оценката от националната олимпиада.
Признава сесамо ако е 6.00. Все пак с таци оценка по историябимогла да влезнеш и с 3.50 по литература така че не виждам проблемmarrriq написа:Не, 5 е, но е сред най-високите. Тази година ни се падна Ботев и беше доста сурово оценяването (както изглежда е и по принцип). Но доколкото разбрах има нов правилник и мога да си ползвам оценката, независимо каква е. Все пак предполагам, че от изпита ще е по-висока, но да видим.![]()
П.С. Значи за историята повече да не се тревожа ?
сметките са ни еднаквиO|OeHukc написа:Минималният бал от миналата година е 26.38 от възможен 30.
Сметките показват, че би трябвало с оценка по литература над 3 да влезеш!
RA[sgB] написа:уф,ама като почнат някои с такива оценки да питат и разпитват по форумите дали ще влязат е мега мега тъпо...Не се заяждам,ама щом сте успели да изкарате такива оценки,значи имате мозъчен капацитет да си прецените,че сте с двата крака вътре...Ако искате да се изтъкнете не е тук мястото!
Да бе, това звучи малко като : "Искам да ви попитам ,ако имам 5.99 по история има вероятност да вляза ,нали ? По литература очаквам над 5....... Моля ви ,кажете ми дали има надежда" хахахахаbutterbutter написа:RA[sgB] написа:уф,ама като почнат някои с такива оценки да питат и разпитват по форумите дали ще влязат е мега мега тъпо...Не се заяждам,ама щом сте успели да изкарате такива оценки,значи имате мозъчен капацитет да си прецените,че сте с двата крака вътре...Ако искате да се изтъкнете не е тук мястото!