Блъфираш погрешно!Scorpion написа:Кристо, прекалил си със снимките на Аничка
И ще ти кажа защо - не съм и виждал гърдите. И то не бяха много снимките, какво да прекалявам...
Блъфираш погрешно!Scorpion написа:Кристо, прекалил си със снимките на Аничка
На теб не ти ли прати Снимката?Kristo написа:Блъфираш погрешно!Scorpion написа:Кристо, прекалил си със снимките на Аничка
И ще ти кажа защо - не съм и виждал гърдите. И то не бяха много снимките, какво да прекалявам...
коя е Снимката?Scorpion написа:На теб не ти ли прати Снимката?Kristo написа:Блъфираш погрешно!Scorpion написа:Кристо, прекалил си със снимките на Аничка
Напред ли, назад ли се вгледам,ShadowsInBlue написа:Как да не харесвам, бъркаш. Точно Дебелянов ми е един от най-най-любимите! А това стихотворение ми е едно от най-любимите въобще! И ако продължаваш да ми цитираш Дебелянов и Яворов... не знам
Тя си е у нето така или иначеKristo написа:коя е Снимката?Scorpion написа:На теб не ти ли прати Снимката?Kristo написа:Блъфираш погрешно!Scorpion написа:Кристо, прекалил си със снимките на Аничка
пс: качи я у нето и я на лс прати, да ти кажа
Опровергах те. Явно блъфирам успешноKristo написа: пс: качи я у нето и я на лс прати, да ти кажа

Да бе, не е като ти да създаде тая темаScionOfStorm написа:е мен к'во да ме има, аз не спамя ^______^
е ти може и да не си получил...Scorpion написа:Опровергах те. Явно блъфирам успешноKristo написа: пс: качи я у нето и я на лс прати, да ти кажаНикакви снимки не ми е пращала на мен, бъди спокоен
Ау, точно слушам РамщайнScorpion написа:Фениксе, поздрав с Rammstein - Sonne. Не може да не си я слушал![]()
Kristo написа:Тази година приема по Спамене в СУ беше завишен с доста бройки, като това ще стимулира все повече и повече кандидат-студенти да увеличат постовете си, с надежда да бъдат приети в СУ. Попитан от наша журналистка, доцента по спам в Су, младия Кристо А. ни съобщи малко надлежна информация относно тазгодишния пример за оценяване и моментната класация по постове сред кандидатите:
Обективните критерии за оценяване са:
1. Простотия в постовете
2. Безмислие и безхаберие на предаваната информация
3. Незаинтересованост от чужди постове по конкретния въпрос
4. Лаконизъм
5. Обща култура по въпросите на флуденето по форуми
А специално за нас, той предостави и класирането по спамене за сега:
1. O|OeHukc
2. Amberglow
3. Anichka
4. Anna-Molly
5. Green`L.K.