Изпитът по математика-12 юли-отзиви

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
abstract
Пишете, о, братя

Мнение от abstract »

Бетон , ми не само ти мислиш така ами и баща ми и майка ми (върви да изкараш по висока оценка ) и тей пак ще търча малко от Севлиево до София и отратно :)
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Ми... има доста хора с над 5,60...
аз съм с 5,75 и се надявам на нещо по-добро на мат2 щото тия 52ма души преди мен не ме кефят много...
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Аватар
petio
Пишете, о, братя

Мнение от petio »

[quote="abstract"]Ми C/C++ преди и Assembler първо под windows(блях) някакви игрички задачи после малко VC++ тогава се отчаях от windows това беше 8 клас и минах на Linux , и тогава системно програмиране [/quote]

Да те питам асемблера за какво го имаш???:Д Може би обектно-ориентиран...???
Последно промяна от petio на 19 Юли 2007, 23:40, променено общо 1 път.
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Скъпи petio,
Защо си толкова самовлюбен?
abstract
Пишете, о, братя

Мнение от abstract »

LFirestorm , не съм казвал че в 5 съм учил асм. ето езиците в хронологичен ред:
1.Basic & a lil bit Pascal - 5kl.
2.C - 6/7 kl
3.C++& asm-7/8kl.
занимавал съм се и с Perl, Java , Html; и сега мисля да уча PHP , заради една фирма ако се оредят нещата и така ;)
Аватар
petio
Пишете, о, братя

Мнение от petio »

[quote="Methuselah"]Скъпи petio,
Защо си толкова самовлюбен?[/quote]

И по какво съдиш така?Тея работи за които съм писал малко или много съм ги изстрадал затова.А ти кво пак на сека манжа меродия.Аман от вас:Д
abstract
Пишете, о, братя

Мнение от abstract »

Petio , айди ти кажи с какво се занимаваш , асм е език от ниско ниво и съм го ползвал за вграждане на някой сегмент на ниско ниво или при дебъг.!!!
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Ха. Има да минаваш километри. Като имаш възможност за по-висока оценка, защо да не се възползваш. Аз за мат1 се дигнах направо от плажа. С пясъка само дето не дойдох :lol: Всичко е част от играта 8)
Изображение
abstract
Пишете, о, братя

Мнение от abstract »

Бетон , да така е .На мен първо желание ми е Информатика :) после е Компютърни науки . Въпреки , че : US(Computer Science)=French(Informatika) :)
Аватар
LFirestorm
В началото бе словото

Мнение от LFirestorm »

abstract написа:LFirestorm , не съм казвал че в 5 съм учил асм. ето езиците в хронологичен ред:
1.Basic & a lil bit Pascal - 5kl.
2.C - 6/7 kl
3.C++& asm-7/8kl.
занимавал съм се и с Perl, Java , Html; и сега мисля да уча PHP , заради една фирма ако се оредят нещата и така ;)
Тая Java се си мисля да я пробвам ... Просто не ми се е налагало ... Ама всъщност какво имаш предвид Java - аплети, сървлети или обикновено приложение ...

PHP e доста приятен език ...

PS: HTML е просто описателен език !
Аватар
petio
Пишете, о, братя

Мнение от petio »

[quote="abstract"]Petio , айди ти кажи с какво се занимаваш , асм е език от ниско ниво и съм го ползвал за вграждане на някой сегмент на ниско ниво или при дебъг.!!![/quote]

В момента с математика:Д Че не съм очарован от оценката си.За дтугото си мисля, че няма особено смисъл да седим и да се изтъкваме кой кво учил и как учил и т.н.Целта ми не е била да те обидя ама ми се стори, че се правиш на вундеркинд...може и да бъркам:)
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Май само ти се имаш за такъв... както и да е.
abstract
Пишете, о, братя

Мнение от abstract »

LFirestorm , според мен не е важно колко езика знаеш поне в ранните си програмистки години , а е важно като ти кажат "пиши на X език "(X={C,C++,PHP,Java,Perl,PHP,Python .... }) да го научиш за нула време(2 седмици) и да пишеш , да имаш абстрактното мислене , с езика просто ще обвиваш мисълта и ще я правиш разбираема за PC. :)
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Е това е приказка!
Аватар
petio
Пишете, о, братя

Мнение от petio »

[quote="Methuselah"]Май само ти се имаш за такъв... както и да е.[/quote]
Оффф нз защо само глупости дрънкаш.Като се включваш в разговора поне се обоснови нещо или се изтъкни...гледам че ти е много мерак да се издокарваш пред другите.Май си падаш доста комплексар:) Относно моите знания...за момента са достатъчни и ще гледам да ги доразвивам.БТВ кажи каде съм написал че съм No1 и че съм вундеркинд или нещо такова?Интересно ми е как стигна до този извод...може би с някое сложно неравенство?
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”