Кога излизат резултатите от предварителните изпити
Модератор: Boromir
-
aerodinamic
- В началото бе словото
Напълно подкрепям това мнение. Не можем да очакваме от проверителите да седнат и да разглеждат работите ни през почитните дни. Така или иначе 10 дни изтичат утре.CATRALA написа:няма защо да обвиняваме, когото и да е все пак са казали 10 дни, но сигурно са имали впредвид 10 работни дни и ако не броим празниците днес трябва да излезнат или най-късно утре
Това обаче не извинява по никакъв начин липсата на информация. По някакъв начин лаконичните отговори, които се дават по телефона от рода на 'когато стане тогава', или 'работата ни е много' допълнително наливат масло в огъня, защото това дава поводи за всякакви тълкувания.
Извод и двете страни имат право.
Според мен занапред от университета трябва да обявяват срок за проверяване от 10 РАБОТНИ ДНИ.
*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
- yana_kaneva
- В началото бе словото
може да няма място за обвинения,но трябваше да кажат един краен срок дори да бяха казали 10 юни поне щяхме да знаем кога ще излязат резултатите а не сега като врачки да гадаем...и ми омръзна през половин час вече втори ден да проверявам в сайта,а не мога просто да седя и да чакам...абе лудницата е пълна и навсякъде и лудостта е обхванала всички по някакъв начин...
Малко запазете спокойствие , все пак е математика или си решил или не ... вярно че могат дори с цяла единица да ти променят оценката ,но горе долу знаеш колко е .Изисква се време. Аз пък ги разбирам . Въпреки че обичам точността .Казват на 1 юни ще се изнесат резултатите (ПРИМЕРНО !! ) и се приключва с висенето в сайта
Последно промяна от Sunbaby на 29 Май 2007, 22:18, променено общо 7 пъти.
Бягай от мен,видиш ли ме бягай колкото ти сили държат,защото настигна ли те ще разбъркам в теб ,ще ти взема най-ценото и ще си отида без да разбереш как е станало дори !
- Mira-kiflichkata
- В началото бе словото
- Mira-kiflichkata
- В началото бе словото