Какво предпочитате секс без любов или любов без секс?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Polina_Nikolova
- От дъжд на вятър
- Специалност: Медицина
- Курс: втори
Re: Какво предпочитате секс без любов или любов без секс?
Ох много е объркано всичко 
- Mushmul
- Флъдзила
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: завършил
Ама защо да се чувстваш използван и омърсен? Този човек просто не те обича. Както и ти него. Това не значи, че те смята за нещо долно и мръсно и т.н. Това, че правиш само секс с него не значи, че не го уважаваш. Чиста проба задоволяване на желания, потребности, бля бля... И всичко това не те прави по-малко способен да обичаш когато се появи някой по-специален.
П.П. inc, изпревари ме!
Да, в общи линии точно това се опитвах да кажа. За пореден път забелязвам, че възгледите ни по отношение на тея работи съвпадат
Трябва да те черпя някой път.
П.П. inc, изпревари ме!
- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
Аз още не съм се объркала, ама почвам да си мисля, че нещо съм дефектна, щом не ме кефи идеята да спя с някого заради спорта. Не всеки е направен така, че да се обвързва физически без да се обвързва емоционално. И това също е природа - факт!
Не е само до "Прави ми се секс - яяяяя, какъв пич / каква мадама, що ли да не се праснем за "здравей"?" и до хормони, и до естествени нужди, необходимости и т.н. Аз лично не осъждам секса без любов, а гледам по-скоро от тази страна - не всеки е в състояние да прави такива неща. Който може и си намира сродни души - хубаво, никой нищо не губи. Ама пък не съм съгласна и с това, че всеки рано или късно едва ли не опира до това и ако се лишаваш от секс поради липса на любов, си едва ли не някакъв луд, който върви срещу природата.
Някои просто не могат, не изпитват потребност и нещо повече дори - изпитват отвращение да го правят със случайни. На мен лично ми се гади сериозно при мисълта някакъв си там случаен да го пускам да... брррр... сериозно, гади ми се от идеята.
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/

- Polina_Nikolova
- От дъжд на вятър
- Специалност: Медицина
Catherine, и аз съм така
Радвам се, че не само на мен ми се струва странно, защото вече започнах да си мисля, че в мен е грешката
Явно наистина си е до човека и начина, по който се приемат нещата ...
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Току-що ми спести парите, които щях да пръсна по психоаналитици, за да ми обяснят защо, дявол да го вземе, хората в тоя форум ме имат за куч.ка.inc написа: Каквото и да си говорим, колкото и силна да е психиката на дадена личност, хормоните си се натрупват и досега не съм видяла ни мъж, ни жена, седял(а) твърде дълго на сухо, който(която) да не е станал(а) по-сприхав(а) и т.н.
По темата - любов без секс. Само то ми се е случвало. Другото не е, не искам и да ми се случва и не вярвам, че само сексът може да се използва като отдушник на хормони, емоции и прочее работи, с които се извиняваме, когато много ни засърби нейде и искаме да си го почешем в първия срещнат, относително прилично изглеждащ, индивид.
Като подвид на това горното, ме отвращава и идеята за забивки за една нощ - ама така е, аз съм от старомодните принцеси. А явно съм и по-изобретателна...
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
- Курс: завършил
Да се запознаем тогава?inc написа: Каквото и да си говорим, колкото и силна да е психиката на дадена личност, хормоните си се натрупват и досега не съм видяла ни мъж, ни жена, седял(а) твърде дълго на сухо, който(която) да не е станал(а) по-сприхав(а) и т.н.

Хахахахха... Това реторичен въпрос ли е?!
Да бъдем хора докато науката не е открила, че сме нешо друго.
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
Аз май бях писал тук. Май. Не помня.
За мен любовта е по-важна от секса. Той е един час кеф. Любовта е цял живот кеф. А при мен секс без любов просто не става (да, това имам предвид :Р ) Пък при любов без секс ако толкова ти напират хормоните, и сам можеш да си помогнеш. Освен това след една определена възраст сексът си заминава, а любовта остава.
За мен любовта е по-важна от секса. Той е един час кеф. Любовта е цял живот кеф. А при мен секс без любов просто не става (да, това имам предвид :Р ) Пък при любов без секс ако толкова ти напират хормоните, и сам можеш да си помогнеш. Освен това след една определена възраст сексът си заминава, а любовта остава.
- Catherine
- Летящите Пръсти
Ето го човека, евала, Носфи! Най-сетне един мъж да го изкаже това мнение.
Уважавам та 

- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Специалност: Лазерна фотолингвистика
- Обратна връзка:
The ........в какво се превърнаха метълите.
След тази определена възраст не остава любов, а разбирателство изградено през времето.Т.н. любов във всеки един период на дадена връзка може да бъде заменена с друга дума т.е. : в началото - еуфория.След няколко месеца/година - приятен навик.Винаги - нещо заменимо.
Иначе е факт, че хората в един момент просто имат нуждата от секс и това, нито е срамно, нито е нещо лошо.
Даже по-добрия вариант пред връзка, според мен, но тук вече се обажда и светоусещането на човек.Има хора, които живеят само за да се вкопчат в един човек и да не го пуснат следващия дълъг период от време.Има и хора, на които им е през **** за тези неща и друго ги вълнува много повече.
И бай дъ уей в един момент парите купуват всичко.Ако ти трябва любов, ще си купиш.
Факт е, че богатите не са нещастни.Колкото и гнусно и неприятно да звучи на някои, това е една от безвъзвратните истини на днешния свят.
След тази определена възраст не остава любов, а разбирателство изградено през времето.Т.н. любов във всеки един период на дадена връзка може да бъде заменена с друга дума т.е. : в началото - еуфория.След няколко месеца/година - приятен навик.Винаги - нещо заменимо.
Иначе е факт, че хората в един момент просто имат нуждата от секс и това, нито е срамно, нито е нещо лошо.
Даже по-добрия вариант пред връзка, според мен, но тук вече се обажда и светоусещането на човек.Има хора, които живеят само за да се вкопчат в един човек и да не го пуснат следващия дълъг период от време.Има и хора, на които им е през **** за тези неща и друго ги вълнува много повече.
И бай дъ уей в един момент парите купуват всичко.Ако ти трябва любов, ще си купиш.
The names of the future are stamping of impatience.
- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Специалност: Лазерна фотолингвистика
- Обратна връзка:
Купуват едно от тези моментни чувства, които могат да минат за синоним на "любов".
Иначе е факт.Свидетел съм на не един такъв случай и нямам нищо против.Т'ва е някакво старо клише, че парите не купували всичко
Даже си е доста успешно, но принципно, когато имаш много пари 90% от нещата несвързани с инвестиция са успешни.
Иначе е факт.Свидетел съм на не един такъв случай и нямам нищо против.Т'ва е някакво старо клише, че парите не купували всичко
Даже си е доста успешно, но принципно, когато имаш много пари 90% от нещата несвързани с инвестиция са успешни.
The names of the future are stamping of impatience.
- Catherine
- Летящите Пръсти
Gracious God, радвам се, че не съм загубила духовността си
Кой каквото ще да говори - НЕ всичко е въпрос на пари и на секс. Това е просто по-лесния начин, който хората избират, вместо да се потрудят над себе си и да видят на какво са способни. Много по-лесно е да хванеш мангизите или някоя случайна бройка с вагина... Такъв бил съвременният свят - дрън-дрън, та пляс. Светът е такъв, какъвто човек сам си го направи. Ако иска да му е лесно и се страхува от провал, не мисли, че може да се справи с една евентуална любов или връзка, замаскира го като "Абе един път се живее" и подобни клишета. Според мен един човек, който разчита на секс без да се влюбва, се лишава от много повече, отколкото такъв, който разчита да се влюби, преди да прави секс.

- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Ааа, моля ти се. Аз нямам пари да закарам фиатката на автомивка(вчера два часа я мих), какво остава и за любов да плащам. Сиктир.
- valandin
- Живее, за да пише
- Специалност: Политология
ники написа:Ааа, моля ти се. Аз нямам пари да закарам фиатката на автомивка(вчера два часа я мих), какво остава и за любов да плащам. Сиктир.

New jorney
- Ураган от Кирки
- Драскач
- Специалност: панцеркомисар
- Обратна връзка:
Аз и фиатка нямам... сега ще правя партия за Golf II
И днес йощ Балканът, щом буря за'фаща,
спомня тоз' ден бурен, шуми и препраща
славата му дивна като някой ек
от урва на урва и от век на век!
спомня тоз' ден бурен, шуми и препраща
славата му дивна като някой ек
от урва на урва и от век на век!