Академия на МВР
- sharovski
- От дъжд на вятър
Re: Академия на МВР
Лудница викаш
бамбините значи хич ги няма
ама не това е най-важното разбира се...кажи ми сега мин. бал за миналата година за спец. сигурност...,защото опасенията са ми ,че е значително по-висок от този на СУ,който беше около 25.5 за 07 година.Спомена някакви стаи маи...в общежитието на академията ли си или в Студентски град някъде...защото имаше някакъв курсант,който много се опакваше в един негов пост...ама той нарочно,за да всява смут
... а и да ми кажеш за 3.50 дават ли стипендии,защото евентуално ако вляза,първата година няма да си давам много зор 
бал 24 - срам несрам - толкоз
- the empress
- В началото бе словото
^^Кажи нещо за баловете във факултет "Полиция". 
- sharovski
- От дъжд на вятър
По-ниски са от 25...с 3.50 по лит и 4.25 по история и си вътреthe empress написа:^^Кажи нещо за баловете във факултет "Полиция".
- the empress
- В началото бе словото
^Мерси! Ще хвърля повечко сили на тренировките, че почвам буквално от нулата. 
- ROBOKOP
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
sharovski... Не че искам да се заяждам нещо но искам само да кажа, като те гледам ти си много умен и начетен човек с много голямо самочуствие, доверие в себе си що неземиш да станеш президен или поне професор ем ще зимаш повече пари хем ще ти е по добре, зарежи я тази Академия гледам неъте влече поне не заемаи местата на хората които искат наистина да влязат, това немога да разбера в хората неискат нещо но да направат гадно на другия са готови на всичко.. но мисля че си голям и можеш сам да се оправяш 
Него приемаи като заяждане!!!
-
steamer
- Драскач
- Специалност: Стопанско управление с английски език
- Курс: трети
Пътят към президентското кресло в наши дни минава през това да си тъп,елементарен и неосъществен пожарникар,неспособен да върже две изречения в публичното пространство,без да използва диалектна дума.
Humanism is death disguised as life.
- LoShOtIIkA-F
- От дъжд на вятър
Не се карайте!!!Аз ще заема всички места в академията
А после ще стана и президент 
- sharovski
- От дъжд на вятър
steamer и лошата мацка са твърдо мои хора...всеки ден научавам нови неща за вас

Аз ще съм Бил Клинтън , а ти Моника ЛюинскиLoShOtIIkA-F написа:Не се карайте!!!Аз ще заема всички места в академиятаА после ще стана и президент
То ако беше така....ROBOKOP написа:sharovski... Не че искам да се заяждам нещо но искам само да кажа, като те гледам ти си много умен и начетен човек с много голямо самочуствие, доверие в себе си що неземиш да станеш президен или поне професор ем ще зимаш повече пари хем ще ти е по добре, зарежи я тази Академия гледам неъте влече поне не заемаи местата на хората които искат наистина да влязат, това немога да разбера в хората неискат нещо но да направат гадно на другия са готови на всичко.. но мисля че си голям и можеш сам да се оправяш
И аз искам да правя декоративни кораби от мандаринови кори в Афганистан, ама не , тря'а да чета тука и да се надявам да стана студент
0x00000000
Много спамите темата. На никого не е нужно това.
Искрено се надявам модераторите да изтрият всички ненужни постове.
Относно баловете - с прискърбие трябва да кажа, че миналата година балът на "Сигурност" падна даже и под този на "Полиция", говоря за първо класиране.
Срам, не срам, ама няма какво да се лъжем - на "Сигурност" падна под 20, а на "Полиция" - 20.51. Слаба година, какво да се прави?
А аз 12 месеца се готвих за люта война, а то какво излезе - едно сраженийце малко. Ама нали казват: "Всяко зло е за добро".
Балът зависи от броя и качеството на кандидатите. Не знам колко ще сте тази година.
Искрено се надявам модераторите да изтрият всички ненужни постове.
Относно баловете - с прискърбие трябва да кажа, че миналата година балът на "Сигурност" падна даже и под този на "Полиция", говоря за първо класиране.
Срам, не срам, ама няма какво да се лъжем - на "Сигурност" падна под 20, а на "Полиция" - 20.51. Слаба година, какво да се прави?
А аз 12 месеца се готвих за люта война, а то какво излезе - едно сраженийце малко. Ама нали казват: "Всяко зло е за добро".
Балът зависи от броя и качеството на кандидатите. Не знам колко ще сте тази година.
- sharovski
- От дъжд на вятър
Много добра новина,ама съм разочарован малко...по-трудно си го представях...че то със 3 по лит. и 3.50 по история и шестици от дипломата по тези 2 предмета и работата опечена хахаха.
Posetitel, сещам се в началото на август мисля беше...в сайта на академията имаше резултати (оценки) на всички кандидатствали и имаше една др. страница с 5-10 имена и имаха много добри оценки...единия беше с 3.75 по лит. и 5.20 на история,но бяха примерно 1.Иван Тодоров 2..3...
Според теб тази година дали ще има повече кандидати предвид новите специалности,които никой все още не ги знае
Posetitel, сещам се в началото на август мисля беше...в сайта на академията имаше резултати (оценки) на всички кандидатствали и имаше една др. страница с 5-10 имена и имаха много добри оценки...единия беше с 3.75 по лит. и 5.20 на история,но бяха примерно 1.Иван Тодоров 2..3...
Според теб тази година дали ще има повече кандидати предвид новите специалности,които никой все още не ги знае
Повече ще сте.
Не се успокоявай с баловете. Просто бяхме малко /май 953 кандидати, или нещо такова/.
Запознах се на изпитите с едно момиче и две момчета, които кандидатстваха 3-ти път / не ги приеха - скъсаха ги на литературата/, но тази година пак ще пробват. Мадамата даже не е кандидатствала на друго място, само тук. А едното момче учеше задочно някаква гражданска специалност в някакъв филиал на Варненския свободен /докато го приемат в Академията, току виж завършил
/.
Не се успокоявай с баловете. Просто бяхме малко /май 953 кандидати, или нещо такова/.
Запознах се на изпитите с едно момиче и две момчета, които кандидатстваха 3-ти път / не ги приеха - скъсаха ги на литературата/, но тази година пак ще пробват. Мадамата даже не е кандидатствала на друго място, само тук. А едното момче учеше задочно някаква гражданска специалност в някакъв филиал на Варненския свободен /докато го приемат в Академията, току виж завършил
- LoShOtIIkA-F
- От дъжд на вятър
Ако някой разбере за тези"нови специалности",нека ги оповести 
-
_Dimata_
- От дъжд на вятър
- Специалност: Политология ВТУ
- Курс: първи
Знам само за 2, като науча и останалите ще ви кажа
Samo Slabite Se Stremqt Kam Porqdak, Silnite Vladeqt HAOSA!!!
- LoShOtIIkA-F
- От дъжд на вятър
А ще ми кажете ли как да си нормализирам дишането,че ми е проблем при тичане