В какъв смисъл го писа това? Не беше ли нещо от сорта, че той е наредил да се изчистят ...(не си спомням добре)..Аз между set out и set up се чудих и накрая set up написах...ама те и двете имат като значение "order, set, arrange" ...kittyondrugz написа:Аз за текста с графитите искам да питам-имаше един въпрос set on,set up,set in,set out to wash the trains или нещо такова..какво писахте? Аз оставих set on в крайна сметка,но не съм сигурна..
[КСК 2012] Английски език
Модератори: svetlio.varna, Boromir
Re: [КСК 2012] Английски език
-
kittyondrugz
- Пишете, о, братя
- Специалност: Психология
- Курс: първи
Не се притеснявай, може това да е вярното...kittyondrugz написа:Незнам и аз,така ми прозвуча добре..
-
kittyondrugz
- Пишете, о, братя
И аз така...
.. Впрочем някъде няма ли да вземат да пуснат изпита с отговорите? В ЮЗУ-то така правят.
-
kittyondrugz
- Пишете, о, братя
Май никъде не ги пускат,за жалост..И аз ги искам,ще се поуспокоя,поне да си знам колко съм го оплескала 
Психология,първи курс.
-
firequeen
- От дъжд на вятър
- Специалност: Английска филология
- Обратна връзка:
аз писах това 4то , което бе6е Simply или нещо такова , а колкото до she wasn't and she hadn't или там каквото беше аз мисля ( и това и писах) , че е смесеният тип т.е. she wasn't.... чакайте сега и аз да ви попитам на Error сложихте ли някъде No error защото аз на 3 места сложих това просто не намирах грешка не си спомням с точност на кои въпроси , но някъде към края бяха, някой да е постъпил като мен ?
-
Nemalp
- Да живей словото
- Специалност: Публична администрация
"Сет он" (съжалявам за кирилицата, обаче ми се прецака флекстайп-а) писах аз, но е грешно, не съм огледал добре упражнението, сет аут е верният отговор.
По второто питане аз писах "невъ'дълес" ... Не, не пускат отговорите ...
Точно! Аз съм решена колкото и да изкарам да ходя да си видя работата, просто много ме гложди любопитството кой са верните отговори и колко съм уцелила. А някаква информация кога ще излязат резултатите? ...Аз само едно или две май No error писах..това изречение там с having been (не помня думата) by bees как го писахте?
Nevertheless май не се връзваше по смисъл..аз и него и although почти веднага ги изключих като вариант....други примери помните ли??Nemalp написа:"Сет он" (съжалявам за кирилицата, обаче ми се прецака флекстайп-а) писах аз, но е грешно, не съм огледал добре упражнението, сет аут е верният отговор.
-
Nemalp
- Да живей словото
Мими, като си видиш работата, моля те, сподели тук за по-интересните отговори, защото аз живея доста далеч от София и няма да мога да си видя работата : ) .
-
Nemalp
- Да живей словото
На мен пък точно то ми се върза като отговор, но може и да греша. Общо взето предното изречение завършваше с това, че химикалите за почистване вредят на боята бла-бла. Невъ'дълес, кметът решил да прави това и това ...
То и аз съм на 3 часа, ама ще се прежаляNemalp написа:Мими, като си видиш работата, моля те, сподели тук за по-интересните отговори, защото аз живея доста далеч от София и няма да мога да си видя работата : ) .
@Мими,
Докато излязат резултатите и получиш възможност да си видиш работата, ще си забравила на кои въпроси си имала колебания... и всичко останало.
А не съм сигурна и дали има как да разбереш кои са верните отговори. Мисля, че ти предоставят само answer sheet-а (плюс диктовката и есето, де).
Резултатите - след около 15 дни.
Докато излязат резултатите и получиш възможност да си видиш работата, ще си забравила на кои въпроси си имала колебания... и всичко останало.
Резултатите - след около 15 дни.
Последно промяна от Maeve на 10 Юли 2012, 18:55, променено общо 1 път.
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
-
Nemalp
- Да живей словото
Аз съм на 9 часа, така че ... :Д