Японистика?!

Подфорум към Факултета по класически и нови филологии

Модератор: Don Horhe

Заключено
ponex
В началото бе словото

Мнение от ponex »

Billyy написа:
Crematory написа:За момента ще заключа темата и ще се занимая с нея довечера. Били, държа да те предупредя, че с подобно поведение и маниер, ще си навлечеш бан. Считай го за последно предупреждение. Видя ли още един твой подобен пост на тези, ще бъддеш баннат.
Ма май и след бана нещо стана а ? Е са щи напулня скапания форум с лайна :thefinger::thefinger::thefinger::thefinger::thefinger::thefinger::thefinger::thefinger::thefinger::thefinger::thefinger::thefinger::thefinger::thefinger::thefinger::thefinger::thefinger:
НЯМА ЛИ ДА МЛЪКНЕШ НАЙ-СЕТНЕ ТИ БЕ :x :x :x
Изображение
Аватар
Lanfaer
Драскач

Мнение от Lanfaer »

Тъй като никой не писа :).....
Хаха беше странен ден :) колегите в началото ми се видяха странни :) ама то и аз сигурно съм изглеждала така, но в последствие се оказа, че са добрички и не хапят!
Има и голям фен на бирата :) както каза г-н Павлов мисля, че така беше ще се лее бира в тази специалност.... бтв странно е да се обръщаме кум него с фамилия...все пак е само с няколко години по-голям. Но тепърва ще видим той е пич и определено ще е забавно :)
Утре цял ЦИЕК ли сме в зала 1 по ЛТЗ? :)

Утре имаме първи час с преподавателя от япония...ще бъде интересно. Той не знае БГ ние не знаем японски :) ще стоим и ще се гледаме умно......добре, че на жестове сме доста добри! :D
Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

Кореистите утре нямат лекции, понеже преподавателя им го нямал, а по литературознание и езикознание сме всички първокурсници на УПРАЖНЕНИЕ, а ние дори лекции не сме имали хаха. Така че едва ли ще имаме изобщо :)
Изображение
Александър
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Александър »

Фамилията му не е Павлов. :lol: Мисля, че е Славов, ама не съм сигурен, аз си го наричам по малко име, защото не ми е сенсей. :)
А ако е писано упражнение по ЛТЗ, наистина няма да имате. :wink:
Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

Упражнения са, да, аз иначе на кореистите им се казва Павлов :)
Изображение
Александър
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Александър »

Сега като се сетя обаче, и на нас ни беше писано в началото упражнение по ЛТЗ, и ние мислехме, че няма да имаме, ама се оказа, че е имало. :lol: Нищо не се губи обаче, общи приказки. Сигурно пак е при Тодор Христов. Абе както си решите, въобще не е фатално, ако пропуснете.
Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

В интерес на истината в програмата не пише при кого са :roll:
Изображение
Аватар
Lanfaer
Драскач

Мнение от Lanfaer »

А какво ще правим по тоз предмет? :)

П.С. Съжалявам за името....ужасна съм :) отивам да се самобичувам :oops:
Дени
Постоянно присъствие
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Дени »

Lanfaer написа:А какво ще правим по тоз предмет? :)

П.С. Съжалявам за името....ужасна съм :) отивам да се самобичувам :oops:
Изрууууд :twisted:
Love, life, meaning ... Изображение OVER
Аватар
Lanfaer
Драскач

Мнение от Lanfaer »

Присмял се сульо на пульо :lol:
Бтв Пон и Зи рулират :)
FeelingSad
Пишете, о, братя

Мнение от FeelingSad »

Здравейте! :) Край на писането - всички колеги, които пишеха във форума са без Интернет и в Студентски град. :) Останах самичка представителка тук! Но се успокоявам, че Kuln знае всичко за нас, току-виж ако аз нещо не разбера, тя ще знае и ще ми каже! :D Остава и една Korean hotline да пуснат. :D

И така - по Езикознание ми казаха, че е била една доста блага женица, която идвала, заставала зад катедрата и започвала да чете. В общи линии щели да бъдат най-скучните часове, които могат и да се пропускат като лекции, стига после да си наваксваш. Ноооо имаме и такива източници - две бивши арабистки, които имат комплект лекции по Езикознание и ЛТЗ. ;) И за ЛТЗ-то ми издадоха едни тайни. 8) Но предпочитам пъро сама да видя за какво става дума!

Междудругото, ние как ще се делим по тези предмети и по упражненията? Не ми е ясно как в една зала ще поберат всички. Трябва да сме на групи.

И още нещо - избирателните дисциплини, които определиха днес за Кореистика са ужасни! Поне според мен! Шаманизъм, Корейска култура при д-р Ким и класически Тибетски при Федотов. :? Май ще си избера Тибетския и културата.... а пък фолклора и митологията сама ще си ги чета от библиотеката. :?
Александър
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Александър »

Класически тибетски език ли се има предвид? :? Щеше ми се да запиша нещо при него, ама за това бих се поколебал.
На мен Яница Иванова ми препоръча шаманизма при Къртева. Но ще видим.
Аватар
Lanfaer
Драскач

Мнение от Lanfaer »

Oooo Feelingsad казах ли ти, че те обичам? :) Мама каза само с теб да си играя :) ти си истински диамант....май прекалих, а? хехе 8)
Аааа бтв днес как ме позна???? Направо ме шашна хахахах докато загрея и аз какъвто съм реотан......ама ми стана чудно...на челото ми сигурно е пишело Ланфаер
FeelingSad
Пишете, о, братя

Мнение от FeelingSad »

Lanfaer написа:Oooo Feelingsad казах ли ти, че те обичам? :) Мама каза само с теб да си играя :) ти си истински диамант....май прекалих, а? хехе 8)
Аааа бтв днес как ме позна???? Направо ме шашна хахахах докато загрея и аз какъвто съм реотан......ама ми стана чудно...на челото ми сигурно е пишело Ланфаер
Ами как - седиш срещу моя бивша съученичка, Йоана, очевидно сте групичка. Други момичета не видях и реших да стрелям с въпроса директно. :) И понеже реших, че съм сгрешила, се поотдалечих, но ти ме придърпа... Ха-ха. :) А като ми каза тихичко, все едно беше тайна, "ти ли си Feelingsad?", ми стана много смешно. :) Великата конспирация, а? И за да те шашна съвсем, имате си един писател в групата. 8) И само да си ме издала! Просто съвпадение....
Аватар
fan4battle
Форумозавър Рекс
Обратна връзка:

Мнение от fan4battle »

Днеска сигурно ви е било шашкаво. :)
Запознах се само с няколко човека, следващия път - пак и с повече. Само че не се знае кога ще бъде това...
Александър написа:Сега като се сетя обаче, и на нас ни беше писано в началото упражнение по ЛТЗ, и ние мислехме, че няма да имаме, ама се оказа, че е имало. :lol: Нищо не се губи обаче, общи приказки. Сигурно пак е при Тодор Христов.
Не мога да се съглася. Аз препоръчвам да си идете, и ще разберете дали е било добре да пропуснете. И Тодор Христов води лекциите, упражненията са при Дарин Тенев. Поне миналата година така е било.
Изображение
Заключено

Обратно към “ФКНФ”