НЯМА ЛИ ДА МЛЪКНЕШ НАЙ-СЕТНЕ ТИ БЕBillyy написа:Ма май и след бана нещо стана а ? Е са щи напулня скапания форум с лайнаCrematory написа:За момента ще заключа темата и ще се занимая с нея довечера. Били, държа да те предупредя, че с подобно поведение и маниер, ще си навлечеш бан. Считай го за последно предупреждение. Видя ли още един твой подобен пост на тези, ще бъддеш баннат.:thefinger::thefinger::thefinger::thefinger::thefinger::thefinger::thefinger::thefinger::thefinger::thefinger::thefinger::thefinger::thefinger::thefinger::thefinger::thefinger:
Японистика?!
Модератор: Don Horhe
-
ponex
- В началото бе словото
Тъй като никой не писа
.....
Хаха беше странен ден
колегите в началото ми се видяха странни
ама то и аз сигурно съм изглеждала така, но в последствие се оказа, че са добрички и не хапят!
Има и голям фен на бирата
както каза г-н Павлов мисля, че така беше ще се лее бира в тази специалност.... бтв странно е да се обръщаме кум него с фамилия...все пак е само с няколко години по-голям. Но тепърва ще видим той е пич и определено ще е забавно 
Утре цял ЦИЕК ли сме в зала 1 по ЛТЗ?
Утре имаме първи час с преподавателя от япония...ще бъде интересно. Той не знае БГ ние не знаем японски
ще стоим и ще се гледаме умно......добре, че на жестове сме доста добри! 
Хаха беше странен ден
Има и голям фен на бирата
Утре цял ЦИЕК ли сме в зала 1 по ЛТЗ?
Утре имаме първи час с преподавателя от япония...ще бъде интересно. Той не знае БГ ние не знаем японски
-
Александър
- Танцуващия с клавиатури
-
Александър
-
FeelingSad
- Пишете, о, братя
Здравейте!
Край на писането - всички колеги, които пишеха във форума са без Интернет и в Студентски град.
Останах самичка представителка тук! Но се успокоявам, че Kuln знае всичко за нас, току-виж ако аз нещо не разбера, тя ще знае и ще ми каже!
Остава и една Korean hotline да пуснат.
И така - по Езикознание ми казаха, че е била една доста блага женица, която идвала, заставала зад катедрата и започвала да чете. В общи линии щели да бъдат най-скучните часове, които могат и да се пропускат като лекции, стига после да си наваксваш. Ноооо имаме и такива източници - две бивши арабистки, които имат комплект лекции по Езикознание и ЛТЗ.
И за ЛТЗ-то ми издадоха едни тайни.
Но предпочитам пъро сама да видя за какво става дума!
Междудругото, ние как ще се делим по тези предмети и по упражненията? Не ми е ясно как в една зала ще поберат всички. Трябва да сме на групи.
И още нещо - избирателните дисциплини, които определиха днес за Кореистика са ужасни! Поне според мен! Шаманизъм, Корейска култура при д-р Ким и класически Тибетски при Федотов.
Май ще си избера Тибетския и културата.... а пък фолклора и митологията сама ще си ги чета от библиотеката. 
И така - по Езикознание ми казаха, че е била една доста блага женица, която идвала, заставала зад катедрата и започвала да чете. В общи линии щели да бъдат най-скучните часове, които могат и да се пропускат като лекции, стига после да си наваксваш. Ноооо имаме и такива източници - две бивши арабистки, които имат комплект лекции по Езикознание и ЛТЗ.
Междудругото, ние как ще се делим по тези предмети и по упражненията? Не ми е ясно как в една зала ще поберат всички. Трябва да сме на групи.
И още нещо - избирателните дисциплини, които определиха днес за Кореистика са ужасни! Поне според мен! Шаманизъм, Корейска култура при д-р Ким и класически Тибетски при Федотов.
-
Александър
-
FeelingSad
- Пишете, о, братя
Ами как - седиш срещу моя бивша съученичка, Йоана, очевидно сте групичка. Други момичета не видях и реших да стрелям с въпроса директно.Lanfaer написа:Oooo Feelingsad казах ли ти, че те обичам?Мама каза само с теб да си играя
ти си истински диамант....май прекалих, а? хехе
![]()
Аааа бтв днес как ме позна???? Направо ме шашна хахахах докато загрея и аз какъвто съм реотан......ама ми стана чудно...на челото ми сигурно е пишело Ланфаер
- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
Днеска сигурно ви е било шашкаво.
Запознах се само с няколко човека, следващия път - пак и с повече. Само че не се знае кога ще бъде това...
Запознах се само с няколко човека, следващия път - пак и с повече. Само че не се знае кога ще бъде това...
Не мога да се съглася. Аз препоръчвам да си идете, и ще разберете дали е било добре да пропуснете. И Тодор Христов води лекциите, упражненията са при Дарин Тенев. Поне миналата година така е било.Александър написа:Сега като се сетя обаче, и на нас ни беше писано в началото упражнение по ЛТЗ, и ние мислехме, че няма да имаме, ама се оказа, че е имало.Нищо не се губи обаче, общи приказки. Сигурно пак е при Тодор Христов.