Нз АзСъмТвояКошмар, к'во ще имаш, ама ти май най-много се хвалиш и ще ми е интересно.
Иначе изпита си беше пишка, ясно ми е.
Ходих и на ТУ де, там се справих без проблем.
Само най-интересното в моята задача (патент ще ходя утре да и правя) е, защо в ТУ-София всички бяха адски любезни, не ми се дърпаха, нямаше проблем и не ме гледаха очудено като исках да отида да се изпикая 2 пъти (ДА ПРАВИЛНО, ДА ПИКАЯ, няма да напиша уринирам, аз съм си селтак) и накрая на изпита не казаха "моля спрете да пишете и не говорете докато не затворим плика (явно в СУ говоренето ти пише по ЗАТВОРЕНАТА работа). Но ок. А да и как така 1 път ТУ не изрева за пари, като СУ и защо ТУ даде реален шанс на хората да вляза и от пробния?
Имате колкото време искате да я решите
Иначе, к'во да кажа по задачите? 1,2,3 си бяха ОК. Напълно нормални.
Някъде бях чел в темата на физиците, че имало много задачи с неясно условие.
Еми сори братка, 4та си беше точно такава. В кой гъз бръкнахте и я извадихте? И моля, моля това не е математика.
5 задача си беше задачата сметка на изпита, ТОВА е задача за КСК проверява адски много теореми и неща, поздравления че я дадохте.
6та също бе ОК.
7ма, честно казано не съм я гледал, защото нямах време.
8ма бях доста изнервен, предполагам се решава, но не можах аз лично да видя решението. Объркал съм нещата на нея, защото писах измислици на поразия.
И искам да питам , с къф' акъл давате 9та за 9та?
Това подяволите си е задача за 10.
За да обосновеш всичко се иска егаси ФЕРМАНА, който май не стига за тея смотани странички дето сте дали?
И 10та, адския анализ дето е. Сигурно е решаем, ако имаш 3-4 часа само за него.
Да, вие велики професори по математика, сигурно я папкате, ама ние простосмъртните, май не.
И как го измислихте това полагане, само вие си знаете май? Тука, просто съм готов, да черпя по не 1, ами 5 бири всеки който го е видял това полагане, щото то си е направо за черпня.
Просто, к'вото и да си говорим, май са решили да правят номера от 2008ма, адския пробен последван от не толкова труден реален изпит.
Или май щото се чудите, отде да лапате пари и да вземете още 30 бона, нали и без това хората пак ще дойдат на изпит, като им сложите тези задачи.
Ще помоля хората, пишещи в стила "хората затъпяват, и затова по-лесни задачи и блабла" (сеш се, просто съм леко ядосан и обесненията попринцип не са ми силната страна) -> Така май само някой си гложди егото, че реално е така и не желае да проумее истината.
Също така ми направиха, адските постери в тоалетните, това неква тематика за отказване да учим там ли е?
Също така искам да си поздравя квесторите. Другия път, ще си купя 1000 листа, ще ида до канцеларията ви да ми ги напечатате, че да мога да си пиша на спокойствие.
Питах за 10 листа да си напиша беловата "Сори, имаме 10 за цялата стая".
30 лева, мисля си са доста повече от 50 листа?
А да също и любимата ми забележка "Кой ще ви чете дългата работа?", ми нали затова ви плащам, откога на хората им е хубаво и удобно?
Ясно е, че ще ми вземете още 30 лева за следващия изпит и честно казано, доста се ядосах като излязох, също така доста псувах човека изтеглил ги, е като се запознах с мацката видях, че и на нея и беше доста тъжно и печално и смалих псувните.
Също така съм готов да сложа на гилотината огромния си интернет пенис, ако на изпита няма 100 пъти повече оценки в диапазона 5.00-6.00.
Аре, т'ва е от мен, отивам си цъкам човечетата в Империята.