Приети Социология
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- bobcho
- В началото бе словото
- Специалност: Sociology
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: http://irc.vbox.bg/snimki/bobo/disko/31 ... 301935.JPG
Re: Приети Социология
Здравейте и от мен
)
- kretos
- В началото бе словото
- Специалност: социология
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Колегиии утре е Денят.
Значи последно се чакаме пред библиотеката на Ректората.Тъй ли?
п.п. Вини на теб защо не ти се ходи в Ректората?Ще е супер яко,и ...... Задръстено от народ.
Това се вижда рядко в унито.После ще се мишкуваме 
п.п. Вини на теб защо не ти се ходи в Ректората?Ще е супер яко,и ...... Задръстено от народ.
- kretos
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Опа: Колега здравей: Много късно ни намираш. 
[quote="kretos"]Колегиии утре е Денят.
Да, 10:30
Да, 10:30
Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.

- bobcho
- В началото бе словото
- Специалност: Sociology
- Адрес в галерията на СУ: http://irc.vbox.bg/snimki/bobo/disko/31 ... 301935.JPG
Как мина откриването ???Много ме е яд, че не съм с вас :/
-
Milenita
- В началото бе словото
знам че се вклучвам неадкватно късно но изпуснах откриването и нямам никаква идея каква е програмата .вазможно ли е някои да ме информира...
-
mishlel
- В началото бе словото
- Специалност: Социология
Zdraveite, kolegi. Izvinqvaite, che pisha na latineca, no nqmam kirilica v momenta. Syjalqvam, che na pyrvi ne mojah da ostana, za da se zapoznaem. Az sym Mishela eto vi edno linkche s moi snimki, zashtoto moje bi nqma da se vijdame chesto, za syjalenie, poneje mnogo rabotq- http://www.mi6lel.dir.bg. Az sym ot Veliko Tyrnovo. Eto i edno skype-che shte se radvam ako pishete... mi6leto_bg
- kretos
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Ето чедеMilenita написа:знам че се вклучвам неадкватно късно но изпуснах откриването и нямам никаква идея каква е програмата .вазможно ли е някои да ме информира...
- Прикачени файлове
-
- 1-vi.doc
- (53.5 KiB) Свалено 64 пъти
-
six_sense
- В началото бе словото
Здравейте и добре дошли в специалност Социология 
Радвам се, че ще ни бъдете колеги и мисля, че следната информация ще ви е много полезна:
1. Социология на властта - много интересна и полезна дисциплина. Доц. Кабакчиева е ръководител на катедра Социология, много е приятна. Асистентката ще ви уплаши само в началото с изискването си за редовно присъствие. Но след това ще видите, че при нея са най-интересните упражнения, защото е млада и активна, интересува се от много неща и със сигурност ще я харесате.
2. Социология на културата - забавна дисциплина, със сигурност ще научите нови неща и ще си обогатите общата култура.
3. История на социологията - имахме нещастието преподавателката ни да е малко луда. Скучно за тези, които не си падат по историята по принцип. Дано при вас е по-добре...
4. Методология на научното познание - много ми беше трудно да вдена за какво става дума. Но доцент Знеполски е страхотен преподавател, вдъхва много респект.
5. Въведение в социологията - преподавателите ни бяха различни от вашите, но без съмнение това е най-важната ви дисциплина през този семестър. Това са основите и без тях сте заникъде.
6. На всички препоръчвам да запишат Философия при доц. Пожарлиев. Успява да възбуди интереса на всеки към философията, много е забавен като личност и определено мой идол от преподавателите.
Езиците и спорта НЕ са задължителни.
Пожелавам ви успех и дано догодина да сте с такива хубави впечатления от специалността, с каквито съм аз сега
Поздрави
Радвам се, че ще ни бъдете колеги и мисля, че следната информация ще ви е много полезна:
1. Социология на властта - много интересна и полезна дисциплина. Доц. Кабакчиева е ръководител на катедра Социология, много е приятна. Асистентката ще ви уплаши само в началото с изискването си за редовно присъствие. Но след това ще видите, че при нея са най-интересните упражнения, защото е млада и активна, интересува се от много неща и със сигурност ще я харесате.
2. Социология на културата - забавна дисциплина, със сигурност ще научите нови неща и ще си обогатите общата култура.
3. История на социологията - имахме нещастието преподавателката ни да е малко луда. Скучно за тези, които не си падат по историята по принцип. Дано при вас е по-добре...
4. Методология на научното познание - много ми беше трудно да вдена за какво става дума. Но доцент Знеполски е страхотен преподавател, вдъхва много респект.
5. Въведение в социологията - преподавателите ни бяха различни от вашите, но без съмнение това е най-важната ви дисциплина през този семестър. Това са основите и без тях сте заникъде.
6. На всички препоръчвам да запишат Философия при доц. Пожарлиев. Успява да възбуди интереса на всеки към философията, много е забавен като личност и определено мой идол от преподавателите.
Езиците и спорта НЕ са задължителни.
Пожелавам ви успех и дано догодина да сте с такива хубави впечатления от специалността, с каквито съм аз сега
Поздрави
Мъжете винаги искат да бъдат първата любов на жените. Това е тяхната тромава суетност. Жените притежават по-тънък инстинкт за нещата - харесва им да бъдат последният романс на мъжа.
Оскар Уайлд
Оскар Уайлд