Нов гей парад?!

Модератори: Don Horhe, Lord

Публикувай отговор
Аватар
valandin
Живее, за да пише
Специалност: Политология
Курс: втори

Re: Нов гей парад?!

Мнение от valandin »

Митака написа:е ти искаш да ми кажеш,че се раждаш гей,така ли?
БОГ не ги е създал такива.....те са създадени,като нас физически,но по-късно в развитието им нещо се обърква....църквата приема ли гейовете?
Не нали?Явно си има причина за това.....
О, не подкрепям Църквата. Тази църква и презервативите отхвърля, досега да съм народила едно 3-4 дечица и да мизерствам, за да ги гледам като хората. Че дори и нещо да се е объркало на по-късен етап-не заслужават ли още по-голямо разбиране поради тази причина, животът им да се обърне дотакава степен, че те да ..хм...кривнат от правия път? Макар да не вярвам в съществуването на подобно нещо.
New jorney
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Не заслужават никакво уважение.....
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
valandin
Живее, за да пише

Мнение от valandin »

Защото какво?... На всички дадени дотук аргументи дадох контра-аргументи. Факт е, че вие не ги приемате, но не ги прави по-малко верни. Не заслужават уважение, защото не правели секс с жени/мъже. Не искам да си мисля, че единия секс ни определя обществените пристрастия
New jorney
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

Толерантността е илюзия...
Ще го разбереш, ти се наложи да седнеш да ядеш с...някой който чука трупове на пример...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

Мила, valandin,
И как си представяш ей тоя да хване пушка и да отиде и да ни пази? :

Моля те, не ме карай да търся по- фрапантни примери, защото ще стане
грозно. Още по- грозно.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
valandin
Живее, за да пише

Мнение от valandin »

Добре, стига вече с тези сравнения! Някой ако чука трупове....продължавате да ми давате примери за две различни категории хора! Къде пише, че гейовете чукат трупове?! Или че изнасилват деца, или че убиват хора, или ограбват бабички! Мога само да ги обвиня за кичозния им стил на обличане на някои представители. Ама и метълите ме дразнят с тия черепи и шипове, как не ги драскат. Мила, олшалпериш, грозно е как се хващате за някакви крайни и фантасмагорични примери с цел само и само да докажете колко сте прави. Като гледам бойното ти настроение не се тревожа-ти ще бъдеш един добър защитник. В тоя смисъл класическите музиканти също не трябва очаквам да ни защитават, защото цял живот само свирят я в някоя зала, я удома. Ако искаш и те да отпаднат ? А може и актьорите, някои дето се вика играят жени. Пък може и балетистите, тия изнежени лигльовци. А на тяхно място ще сложим щангистките от националния отбор. Ето това вече няма да е грозно.
New jorney
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Че какво е различното между тези,които обичат да чукат трупове и педерасите?
Нали и двата вида са малцинства.
Както секса с трупове е забранен така са забранени и хомо браковете,ама като гледам тия дето чукат трупове не са трагнали на парад и да се оплакват,че са дискриминирани,нали?
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
valandin
Живее, за да пише

Мнение от valandin »

Е, хомобраковете съвсем не са зарбанени навсякъде, а доклкото знам да оскверняваш нечии труп навсякъде се приема за нещо отвратително. Забравяте, че в една гей двойка има свободна воля-и двамата пратньори са съгласни на това, не съм чула някой труп да има възможност да си изрази мнението :D Накъде го обърнахте само тоя спор... :lol:
New jorney
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

valandin написа:Е, хомобраковете съвсем не са зарбанени навсякъде, а доклкото знам да оскверняваш нечии труп навсякъде се приема за нещо отвратително. Забравяте, че в една гей двойка има свободна воля-и двамата пратньори са съгласни на това, не съм чула някой труп да има възможност да си изрази мнението :D Накъде го обърнахте само тоя спор... :lol:
къде са законни тези бракове? В 2-3 държави сигурно.....
А по твоята логика педофилите,като правят секс с деца (тези при,които децата са съгласни разбира се) са съвсем нормални и имат право да го правят,защото и двете страни го искат...така ли?
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
valandin
Живее, за да пише

Мнение от valandin »

Да бе, много е съгласно едно дете, което не знае какво точно е секс и какво му прави тоз чичко/таз лелка. Не съм чула някои поотраснал възрастен, жертва на педофилия да се е радвал на тези детски спомени и от позицията на опита си като възрастен. Изобщо, извърташ ми думите както си искаш, ама не се давам :wink:
New jorney
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Защо да ги извъртам?Въобще не е така :wink:
Дефинирай думата дете....кажи ми възраст до която един индивид се нарича дете...
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
valandin
Живее, за да пише

Мнение от valandin »

До към 10-11
New jorney
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

Егати :shock:
А тези до 16 какви са :shock: ?
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Дете по смисъла на Закона за закрила на детето е всяко физическо лице до навършването на 18 години. Децата до 14 години са малолетни лица, а от 14 до 18 години - непълнолетни.
Какво мислиш,а?
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
valandin
Живее, за да пише

Мнение от valandin »

Че си имам един правист и ме дразни какъв кон с капаци е понякога? И извинявай, ама безчет са хората правили секс преди 18, това правили партньорите им педофили? Много добре, разбирате какво ви казвам-става дума че едно дете никога не би се съгласило да спи по собствена воля с един възрастен ако имаше представа какво е секс. А тези, които имат представа и го правят са вече тийнейджъри и там говорим за съвсем друг казус и проблем. Та...какво общо има това със спора, защото имам чувството, че вече си чешем езиците без никаква реална цел
New jorney
Публикувай отговор

Обратно към “България”