И да, малките неща са по-хубави, щото ако подаря на либето плъхче, много ще му се зарадва, а и на мен. Но ако й подаря кенгуру, ще ме гледа невярващо поне минута.
Мани го тоя Платон с неговите подражания, от първи курс го помня и не го харесвам, пък
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
Демек?allshallperish написа:На действителността. На обкръжаващия я свят
.
Kristo написа:Любовното чувство е нещо, което не съществува, то се приема, че го има, а де факто го няма.... Както Дядо Коледа...
Хората се залъгват, че се влюбват, а де факто химичната реакция в тялото им, е просто привързване. Когато добавим страх да сме сами, страх да потърсим нов партньор, тези неща, заедно с харесването правят ЛЮБОВ. Която е условно измислена, за да не ползваме такива сложни обяснения...
Аре почнете от този ми трактат...
Правил съм ги и двете.diFFerent написа:Kristo написа:Любовното чувство е нещо, което не съществува, то се приема, че го има, а де факто го няма.... Както Дядо Коледа...
Хората се залъгват, че се влюбват, а де факто химичната реакция в тялото им, е просто привързване. Когато добавим страх да сме сами, страх да потърсим нов партньор, тези неща, заедно с харесването правят ЛЮБОВ. Която е условно измислена, за да не ползваме такива сложни обяснения...
Аре почнете от този ми трактат...
Ти поглеждал ли си момиче в очите и казвал ли си му "Обичам те" ?..
Не.
Виждал ли си огънчетата в очите Й ?!..
Не.
Интересно ми е... защо говориш тогава ?...
п.с. Не , не се заяждам...
Реалист съм, мненията ми не си противоречат - виждал съм Любовта, но това не пречи, да знам, какво всъщност е Любовта, зад тези романтични примери, дето ми пусна.diFFerent написа:Хм... противоречиш си.
Хем не вярваш , хем го казваш...
Лъжец ли си ?