Подписът е едно от генианите ми умотворения
Какво означават аватарът и подписът ви?
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
имаш и картинка с размерите на билбордDa BuzZ написа:И аз имам немски думи в подписа си. Две са, но означават много.
![]()
![]()
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Josefinne
- Пишете, о, братя
- Специалност: право
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
За аватара - ми имам същата шапка, що -годе, пък и ме кефи мадамата
За подписа ми :
1. Като изключим, че е цензуриран означава , че мн не ми дреме
, щот' на тоя свят съжалението за каквото и да е било е само загуба на ценно, изтичащо време.
2. Come to the dark side - we have cookies - елате де
Просто съм социално същество, обичам да имам повече познати, приятели и прочие 
3. Дракончето си го бутам навсякъде из подписите, то просто си ми е като запазена марка, знак, че съм аз, а не някой друг. даже съм мислила да си го татуирам на гърба
1. Като изключим, че е цензуриран означава , че мн не ми дреме
2. Come to the dark side - we have cookies - елате де
3. Дракончето си го бутам навсякъде из подписите, то просто си ми е като запазена марка, знак, че съм аз, а не някой друг. даже съм мислила да си го татуирам на гърба

- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ако си го татуираш, ще те съдя за CopyrightJosefinne написа:3. Дракончето си го бутам навсякъде из подписите, то просто си ми е като запазена марка, знак, че съм аз, а не някой друг. даже съм мислила да си го татуирам на гърба
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
- cRaZyDeViL
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- ChiLL_PiLL
- Драскач
аватарът ми е в стила комикси,който обичам и той говори сам по себе си какво значи
посланието,че "винаги мога да те накарам да се усмихнеш" показва оптимизма,който всеки от нас трябва да притежава и да не забравя никога!
подписа ми не е специално обмислям-просто тва ми дойде на ума,като се рег-вах тук и обикновено във форумските ми профили слагам тоя израз като подпис. отново е свързам с оптимизма,независимо от обстоятелствата,в които се намираме
подписа ми не е специално обмислям-просто тва ми дойде на ума,като се рег-вах тук и обикновено във форумските ми профили слагам тоя израз като подпис. отново е свързам с оптимизма,независимо от обстоятелствата,в които се намираме
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)