Митко Бербатов

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
Аватар
dataghost
Да живей словото
Специалност: КН
Курс: втори

Re: Митко Бербатов

Мнение от dataghost »

Добре, за какъв к** ви е Бербатов в национала, като не му се играе ?

Той не е длъжен да носи на гръб останалата пасмина, която се води национален отбор. Аз приемам решението му. Всеки си има право на избор и Митенцето направи своя. Някои хора ще нарекат п*тка, предател, мишка, whatever.

За мен е просто обикновен (несъменено добър) играч, играещ футбол на най-високо ниво, взел нормално решение каквото са взимали много други играчи като него с "лош" произход. Още малко и да му ревне цяла България да се връщал :) И за какво? Той не е месия и няма и да бъде. Или може би с него щяхме да бием Англия, или пък щяхме да смачкаме Черна Гора? Кара си 30-тата година човека, иска да си изиграе добре последните години от футбола на високо ниво.

Единствено ме е яд, че не назова нещата с истинските им имена като напусна.
Blue is the colour, football is the game
We're all together, and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
'cause Chelsea, Chelsea is our name
Аватар
atanas_tsankov
Форумозавър Рекс
Специалност: Компютърни Науки
Курс: първи

Мнение от atanas_tsankov »

Noctis написа:
atanas_tsankov написа:@dataghost: Значи понеже сме зле и ни бият кипърци, той е в правото си да се откаже.... И да станем още по-зле. WTF
Баце, ходи си в СПАМ раздела .. там си си най-добре .. не влизай в спорове, от които идея си нямаш :wink:

Кои сте вие да му казвате на него какво може и какво не може да направи ? :oops: :oops: :oops: :lol:
Като сте толкова невероятни мъже.. българи и прочие .. идете вие в национала.. играйте, вкарвайте и т.н
Имах предвид, че няма моралното право да напусне, очевидно не мога да му казвам какво да прави. Просто е грозно така да се откаже, като всички знаем, че ни е най-добрия играч.

Ти пък си най-големия разбирач на всяка тема, знам те :scratch:
Попитах го кой е най-големият проблем на човечеството - невежеството или апатията. Той ми отговори "Не знам и не ми пука."
Аватар
Noctis
Легендарен флуудър

Мнение от Noctis »

Ти точно с какъв морал го казваш това ? Да си го подкрепил някога през живота си ? Някога .. да си бил на стадиона и да викнеш "Айде Митко" ???? НЕ НАЛИ ?!? Тогава не му дръж и сметка

Да си ме видял да пиша във всяка тема ??? - Пиша там, където ги чаткам нещата ..а по тая тема съм сигурен, че разбирам дооооста повечко от теб :wink:
Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
Аватар
WeeDichou
Да живей словото

Мнение от WeeDichou »

atanas_tsankov написа: Имах предвид, че няма моралното право да напусне, очевидно не мога да му казвам какво да прави. Просто е грозно така да се откаже, като всички знаем, че ни е най-добрия играч.
Кой определя "моралното право" ? :scratch:
:JC_spliff:
Аватар
atanas_tsankov
Форумозавър Рекс

@Noctis: Закво само мене лично ме намесваш... Света не се върти само около мене, Бербо е предал още един милион човека, които се интересуват от футбол и техният национален отбор също страда заради неговото отказване. Айде, само мен да ме беше прецакал, можеше да казваш, че съм го заслужил.

+ това не можеш да сравняваш моето отиване на стадионите с неговото присъствие в отбора. Ако бях толкова добър в нахъсването и имаше разлика дали съм там или не, повярвай, нямаше да си стоя вкъщи.

Не е морално да се откаже от националния когато сме ударили дъното и всички разчитаме на него. Никой не го определя, то е ясно.
Попитах го кой е най-големият проблем на човечеството - невежеството или апатията. Той ми отговори "Не знам и не ми пука."
Аватар
WeeDichou
Да живей словото

Мнение от WeeDichou »

atanas_tsankov написа:Бербо е предал още един милион човека, които се интересуват от футбол и техният национален отбор също страда заради неговото отказване. Айде, само мен да ме беше прецакал, можеше да казваш, че съм го заслужил.
:JC-hysterical: :JC-hysterical: :JC-hysterical:
Моля те, обясни ми: ЗАЩО ГИ Е ПРЕДАЛ ?
Ей така...стегнато...едно изречение..."Бербатов...като се отказа...предаде хората, защото...."
:JC_spliff:
Аватар
Bragi
Легендарен флуудър

Мнение от Bragi »

Абе мани

Бербатов се присъединява към елитен клуб на предатели
Сред другите членове са Пол Скоулс, Франческо Тоти, Роналдо, Пеле и пр. "женчовци"
The more you want, the easier you are to exploit
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Изображение

Едно дръзко облекло с каиши и закопчалки (доста железа да има) и "Максимус" биха му завидели :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение
Аватар
Fletcher Lind
От дъжд на вятър
Специалност: право

Мнение от Fletcher Lind »

atanas_tsankov написа:Как без причина... Причината е да играе по-добре в Манчестър :salute:

Това за него е най-важното.. Тука много го хранили, хах. Ами като не вкарва голове, ще го хранят. Няма кво да се цупи и да си тръгва като разсърдено момиченце. Плюс това хората не искаха да се махне, а да играе както всички знаем, че може.
Хахаха :)

Не вкарва голове, а е голмайстор на България за всички времена. Ама такава е психиката ни - кво като е вкарал 50, да вкара 100! Ако вкара 100 - що не вкара 150? Разглезена работа.
Лицето Кристиано Р. в миналия квалификационен цикъл вкара за Португалия 0 (НУЛА) гола, а междувременно даде и 0 (НУЛА) асистенции.
Лицето Лионел М. вкара последния си гол за Аржентина в официален мач на 28 март 2009 година, преди година и половина.
Интересно какво ще се случи с първия глупак в Аржентина/Португалия, който почне да ги храни. Предполагам ще му извадят сливиците през задника :oops:

А че масово се ревеше да се маха, че излизаха цели статии на олигофрени като Ефрем Димитров и прочие хора, които никога през живота си не са ритали топка, а докато другите деца са го правили, са седели отвън в новите си карирани панталонки и са яли сладолед....
С няколко думи - не можеш толкова лесно да извърташ истината, както ти изнася :)
Извращавайки миналото, извращаваме настоящето.
Аватар
atanas_tsankov
Форумозавър Рекс

Не беше вкарвал гол от година и половина и тогава вкара дузпа. Тва имах предвид под "като не вкарва", иначе е ясно че попринцип си бележи. Кристиано Роналдо или Меси да са се отказали от националните си отбори?

Бербо си имаше много фенове и сега си има. Тези, които го хранеха просто послужиха за оправдание, един вид че се маха, защото така са искали хората.

Хахахха някой спомена Пеле и Роналдо, е те дали са се отказали като са били най-добрите играчи в отбора си? Как може да сравнявате Бразилия с нас... При тях наистина е по-добре да се отнажеш, за доброто на отбора, защото на твоето място ще дойдат млади и адски добри играчи. При нас едва ли подлежи на спор, дали със или без Бербо сме по-добре.
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Ох, тая тема е болезнено забавна!

Псувахте го, гонехте го, тръгна си. И пак недоволни.
Аватар
Rising
Пишете, о, братя

Мнение от Rising »

Fletcher Lind написа:
atanas_tsankov написа:Как без причина... Причината е да играе по-добре в Манчестър :salute:

Това за него е най-важното.. Тука много го хранили, хах. Ами като не вкарва голове, ще го хранят. Няма кво да се цупи и да си тръгва като разсърдено момиченце. Плюс това хората не искаха да се махне, а да играе както всички знаем, че може.
Хахаха :)

Не вкарва голове, а е голмайстор на България за всички времена. Ама такава е психиката ни - кво като е вкарал 50, да вкара 100! Ако вкара 100 - що не вкара 150? Разглезена работа.
Лицето Кристиано Р. в миналия квалификационен цикъл вкара за Португалия 0 (НУЛА) гола, а междувременно даде и 0 (НУЛА) асистенции.
Лицето Лионел М. вкара последния си гол за Аржентина в официален мач на 28 март 2009 година, преди година и половина.
Интересно какво ще се случи с първия глупак в Аржентина/Португалия, който почне да ги храни. Предполагам ще му извадят сливиците през задника :oops:

А че масово се ревеше да се маха, че излизаха цели статии на олигофрени като Ефрем Димитров и прочие хора, които никога през живота си не са ритали топка, а докато другите деца са го правили, са седели отвън в новите си карирани панталонки и са яли сладолед....
С няколко думи - не можеш толкова лесно да извърташ истината, както ти изнася :)
В такъв тип спорове истината винаги си се извърта на кой, както му е изгодно, винаги се извеждат приемливи и абсурдни доводи (погледни само предните страници и последващите няколко в близките дни и седмици) и в крайна сметка хората просто си говорят на различни езици и затова тази тема ще набъбне още доста. Обективната истина е присъща само на един дял от правото, навсякъде другаде е субективна...тъъъ затова не очаквай твоето, моето или еди кое си друго мнение да е най-най - върховно и всеки да се ръководи по него, а ако не съвпада с твоето да бъде извъртяно и тн.

Споменаваш Лионел и Аржентина...Ами не знам дали знаеш, но през сезон 2008/2009 ( който е най-успешният му досега и спомогна за едни там клубни рекоди на Барселона ) той бе поставен на второ място в класацията за най-добър спортист на Аржентина за 2009, изместен от млад тенисист, загубил финала на Ролан Гарос...Сам прецени колко е справедливово най-добрият футболист на планетата да е втори след загубил финал на тенис турнир(било то и най-престижният, но загубил) в собствената си страна и дали е оценен справедливо според теб...И не е като да не е хранен в Аржентина(и то точно заради това, че не е вкарвал от над година и половина за Аржентина и че се класираха с хиляда зора за Южна Африка). За справка - Бербатов от не знам колко години вече е футболист на годината в България ( е, да футболист, не спортист, но ето ти довод за това как е постоянно плют и недооценен в собствената си страна). Между другото познавам и не малко левскари, които винаги са го подкрепяли и го харесват като футболист (в този форум също), тъй че по-полека с това как цялата нация е против него, бил постоянно плют и прочие извъртаници. Тъ така...

Статии, олигофрени, жълти истории и прочие ги има навсякъде. Не само тук, но и в Англия(особено в Англия), Норвегия, Нова Зеландия и Бангладеш сигурно . Да, тук са малко в повече и по-комплесарски (нормално с оглед на манталитета ни), но това не е повод да се откажеш. Всяка една публична личност при провали и слаби моменти бива критикувана. При някои това е стимул да се докажат, при други (сам се сети при кои) е достоен повод да се откажеш. Човек си проличава в трудни моменти какъв тип човек е, не при върхови... Ето, Стилян не говори пред нашите журналисти (браво, Стиляне !), стиска зъби, играе си човекът, не му пречи.. Значи може, имало някакъв начин.

Виж, аз не отричам качествата му на футболист, Бербатов притежава контрол и владеене на топката, които малко футболисти притежават, играе с финес, лекота и тн, сега започва и да разкрива потенциала си (дано продължи), обаче да се откажеш без причина, просто ей така, когато можеш да дадеш нещо на националния отбор на собствената си страна (и преди да скочите пак - критиките не са причина)...Ем сам се сещаш, че за мен това е малодушие, а аз малодушен човек няма как да ценя и уважавам. Затова се иска и мъжество и сърце малко. Каквито Стилян и Марто (давам ти ги за пример да не скочиш как съм гледал субективно и тн) притежават. Бербатов - не. Пък какво от това като е по-добър и по-доказал се вече футболист от тях.
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Барби не може да оправи недъзите на асковлията и на който и да е след това.

Барби та Барби... Женствен е, да. Дори и физика няма пред анаболните момченца от Максимус :lol: :lol: :lol:

е хууу

Идват бойките отбори на Черна гора и от него ранг... ангажират 2-3-ма около Барби и какво ще направи? Около другите да речем са останали по половин човек, ама пак са им много. :lol: :lol: :lol:

Не обвинявате импотентните Коловати, Даниел Пеев, Чавдар Янков (той май наистина си е такъв след един мач помня), кауня, БФС и тем подобни... Барби та Барби. Махна се и пак е виновен :lol: :lol: :lol: :lol:

Знаем кои са най-големите специалисти в БГ - седнали по потници пред телевизора с бира и семки, псуващи в последната дупка до 9-тата роднина, вероятно реализиращи несбъднатите си мечти на думи, не знам.

На националния отбор трябват момчета като преди 5 години, които бяха в младежкия. Е да - момчета от Видима, Беласица, Македонска слава, къде биха, къде падаха, ама изяждаха тревата, а не барбита и татуировки.
Изображение
Аватар
Noctis
Легендарен флуудър

Мнение от Noctis »

atanas_tsankov написа:@Noctis: Закво само мене лично ме намесваш... Света не се върти само около мене, Бербо е предал още един милион човека, които се интересуват от футбол и техният национален отбор също страда заради неговото отказване. Айде, само мен да ме беше прецакал, можеше да казваш, че съм го заслужил.

+ това не можеш да сравняваш моето отиване на стадионите с неговото присъствие в отбора. Ако бях толкова добър в нахъсването и имаше разлика дали съм там или не, повярвай, нямаше да си стоя вкъщи.

Не е морално да се откаже от националния когато сме ударили дъното и всички разчитаме на него. Никой не го определя, то е ясно.
Абсурдно е ти да не си му отишъл на един мач.. да го подкрепиш НИТО ВЕДНЪЖ и изведнъж да се сетиш, че те е предал .. Форумен палячо, който само приказва.. но когато трябва да се свърши някаква работа.. тебе те няма.. ти само си тук да казваш кое може и кое не може.. кое е предателство и кое не е ? НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ МАЛКО ?
Виждам те колко много разчиташ на него .. генерално ти е през оная работа за всеки в отбора включая Бербатов.. но когато някой се издъни ти си пръв тука да храниш и да слагаш стикери с "епитети".
Fletcher Lind написа: хора, които никога през живота си не са ритали топка, а докато другите деца са го правили, са седели отвън в новите си карирани панталонки и са яли сладолед....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ЕПИК !!! :cheers: :mrgreen:
Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
Аватар
atanas_tsankov
Форумозавър Рекс

Ква работа ве пич. Тебе ти харесва да ходиш по мачове и да псуваш, затова ходиш. Не за да свършиш работа и да помогнеш на отбора.

Пак ти казвам, Бербо се отказа от националния отбор дори на българите, които ходят на всеки мач. Не че колко ходиш по мачове определя колко ти пука за българския футбол, но айде.

100-процентов факт е че сме по-зле без него, отколкото с него. Значи не се е отказал за доброто на отбора. Отказал се е по егоистични причини. ТОЧКА.
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”