Явно нищо не си разбрал от цялата работа която ти казах

ДОбре.Марксовете са тъпи щото са слаби нищо повече.Ти ми говориш само за битки на открито но да не забравяме че има и замъци а да ти обяснявам ли кой пада първи в такава битка ?За крузовете казах че са добри но само като атакуват и ако ги изправиш срещу един вампир например си симат мечовете и отиват да цепят дърва в гората

Ако беше малко по запознат щеше да знаеш че крузовете в Хироус 1 бяха последен левел единица и се наричаха Паладини мисля

сега са 4 левел единици да размишляваме ли защо ?
Друго не съм казал че Тауър е раса добра за малка карта

За XL стават ако има с какво да ги напраниш са най добрата раса в съотношение баланс сила на единиците и магии

СПори ако можеш.
И все ми разправяш как ще пуснеш един каква си магия

Извинявам се много но шанса в Касъл меджик гилда да пусне Армагерон е 0.0001

(метафорично) а за Имплозия е 0.000000%(буквално ) упс май няма 5 левел магии

каква стана тя ?

и ако на мапа има само 2 замъка знаеш ли как ще земеш да победиш Тауър с Касъл ?
Освен това нали не си забравил за библиотеката на Тауъра ? Може да се паднат в комбинация имплозия и деменшън дор !!! Нали се сещаш при такова приемущество как леко може да изгубиш и без битки

Друго какво го хвалиш толкос тоя архангел ? Верно силен е.Верно бърз е.Верно има един резърекшън.И ?
Титан Повече живот...Повече демидж макар и не на сто процента но един блес оправя нещата.Също така но меле пеналти.Също така имюн то Минд маджик което значи както предполагам знаеш че не го лови блайнд или Форгетфулнес а твоя арнагел с един блайнд и забравя да прави каквото и да е.И да Титана няма да стане по бърз но ще е защитен от физически атаки и ще може да стреля като обезумял

като се има предвид че тука не се разчита да ти пусне един коя си магия или еди кой си артефакт

А и винаги мога да си купя герой с тактика

Единсвения шанс за победа на Касъл над Тауър при равно развитие и равно развити герой е само един единствен.
После аз казвам че Бехемот се вади на 2 ден това означава ли че нямам друга армия ?Въпроса е че на тежка карта ти ще направиш архангели на края на първи месец а аз ще имам 3 популации повече Бехимоти

и то ако имаш късмет!!!Понеже май ако се не лъжа Ангелите и архангелите искаха по 10 ресурс от 4-те ресурса

Без дърва и руда.И още 20 бона

докато бехимотите искат само някакви си 10 дърва, руда и кристал
А и ти така ще пребиеш изброените по горе неща на първи ден че не е истина

за това искам да ми пратиш скрийн да видя да понауча нещо и аз

Стронгхолд имат едно единствено слабо място.Това е строежа на Циклопите.Много кристал иска.
И тук ме навежда на мисълта нещо друго че Тауър имат Ресурс сило което дава Гем нали ?

така май Гигантите стават за една седмица и въпреки че са абсолютни смешници докато са Гиганти (както каза и ти

)То като станат Титани са нещо друго
Сега за утопиите

На Тауър шансовете да излезе от утопия без загуби е с проценти по добър от този на Касъл няма да ти обяснявам защо явно за теб няма значение...
И та моля най човешки да ми обясниш защо да няма друг герой като Шакти?
За началото на играта е добре съгласен Но Шакти е ВОЙН !!! В тази игра има нещо наречено Билд на уменията и шансовете за научиш Войн на магий е минимален ...Освен ако нямаш късмет да ти се яви някео дръвце да те научи на нещо (имам предвид Уич хаус) или някоя академия.Тук обаче всичко опира до късмет.Хората като мен обаче който са доста големи каръци разчитат повече на уменията и знанията си отколкото на гол късмет!
По темата за Шакти ще ти кажа и още нещо и то е ...Галтран

повече нямам коментар
За зиилота ще кажа същото което си отговорил и ти на моята логика за 2 истрела на Марка
Ми стрелец е

На 5 левел единици има 2 стрелеца .Лиича е нормално да е 10 пъти по добър просто защото е Ъндеад

От там нататък има и други екстри но какво да се прави

Някой се е улял с тоя Некрополис като цяло

Но ти си убеден че е най тъпата но все пак го използваш
Сега видях че си писал че на малка карта ще играеш с Дънджън срещу Тауър

Желая ти успех И преди ти казах ама явно си чел на 2 на 3

Тауър,Мастър гремлин,Кире,Шакти умира прав.И пак играеш на пешка.Човек ако си на 200% С Дънджън не можеш да си Ъпнеш и харпиите дори а да не говорим че Бихолдерите искат по 1 от всеки ресурс!Иначе Дънджън е една много злобна раса и имат една единица дето е слабичка но иначе са екстра
Ти като човек разчитащ на магиите би трябвали да знаеш че Те са най важното нещо в тая игра

Но няма как да го знаеш при положение че изхвърляш от употреба раси като Фортрес и Инферно
Там има 2 герой който са наречени Геройте с Безкрайната мана

Нищо повече...
И последно ако разчиташ само на Герой войни без магии Тогава и с наличието на 2 артефакта може да победиш в битка Андра или Айдън