ЗА МНОГО ГОДИНИ, ЖИВИ, ЗДРАВИ И ВСИЧКО НАЙ–ХУБАВО ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА!
Колеги, възмутен съм!
Идвам си вчера и в стаята бахър. В нас не успяваме да поддържаме много топло във всичките стаи и винаги ми е било по-студено като се върна. Сега обаче идвам си след Нова година и студ в стаята.
Не си въобразявам - предишни години не можеше да се пипне радиатора от горещина, да не говоря, че се отваряха и прозорци, сега няма нищо подобно!
Кво смятат да правят, целия декември докато ми мине грипа, пак наново, а зимата тепърва предстои.

Как е в другите стаи?
Още проблеми:
Има страшно много сняг на импровизираните паркинги около блоковете.
Имам практика по въпроса "Газене в сняг и движение в зимни условия", не е необходимо да ме изпитват.
Днес излязох с колата и "моето" място го заеха, т.е. където си паркирах вчера. Минах бордюра, покрит със сняг, което си е много важно упражнение, и нататък уж ги знам дупките, минах по неутъпкания сняг, обаче като хлътнах... забуксувах - напред не можех, назад не ми се рискуваше, защото ако не изгазя, задницата ще се приближи до улицата - силно казано - всичко е сняг и могат да ме ударят супер драйвърите. Отидох до стаята ми, взех една лопатка, в това време ми освободиха мястото, поразрових малко, минах през средно дебел за колата ми сняг и си отидох на местото.
Въобще не ме учудва, че много малко коли има до дърветата. Страх лозе пази. При буксуване и създалите се поднасяния, може да се получи "тенекия - дърво" среща. През лятото са пробвали здравината на дърветата, че през зимата ли няма?
Преди малко се връщам от фризьор и до блока помогнах на един клетник със Сеат Толедо (рег. Е) да изгази. Предното му ляво колело се въртеше, дясното седеше. Аха, това е по моята част. Видях го че се мъчи, а не прави нищо друго освен да харчи гориво и да тормози диференциала и съединителя, реших да му помогна. Казах му да изчака и аз бях в такава ситуация следобеда, няма да стане така както си я мисли, отидох до стаята, взех лопатката, в това време горкия продължи да буксува

сякаш на баба му говорих, поразчистих отлево - отдесно (много е тънък момента как ще изчистиш

), оня отстрани лафеше с приятелката си. Идеше ми направо аз да вляза да му я изкарам.
Отбелязах, че само лявото се върти - тоя ми задава въпроса - "така ли?" Смяяяяятааййй
Като е** не усеща ли кое къде отива, да му се невиди?
Оня влезе, колелото се въртя повече време отколкото трябва за излизане, побутнахме го с приятелката му и излезе.
Силно се надявам да не буксува след 0 часа, че тогава няма да има кой да му изкарва колата или по-точно да му я вкарва