Изпит ЛИТЕРАТУРА-впечатления и коментари
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Изпит ЛИТЕРАТУРА-впечатления и коментари
Резултатите по литература ще излязят утре, нали знаете че винаги познавам. 
Don't think about the problem, think about the decision...
- explorer
- Да живей словото
- Специалност: Право
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Хора, стига вече... Работите са проверени от поне два дни, едно момиче, което има вътрешен човек, още днес си разбра оценката... Нека изчакаме до утре и ще видим кой е крив и кой - прав...
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
И колко има?explorer написа:Хора, стига вече... Работите са проверени от поне два дни, едно момиче, което има вътрешен човек, още днес си разбра оценката... Нека изчакаме до утре и ще видим кой е крив и кой - прав...
Don't think about the problem, think about the decision...
- explorer
- Да живей словото
- Обратна връзка:
5.38bobenceto написа:И колко има?explorer написа:Хора, стига вече... Работите са проверени от поне два дни, едно момиче, което има вътрешен човек, още днес си разбра оценката... Нека изчакаме до утре и ще видим кой е крив и кой - прав...
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
Преди 2 години, когато аз кандидатствах, оценките по литература се забавиха ужасно много. Но още преди официалното им обявяване няколко души тук вече си знаеха резултата. Интересно, но всички те имаха над 5.25, а освен това после се покриха. И никога повече не се появиха във форума, а бяха активни потребители. Явно някой им беше скръцнал със зъби, че издават информация, която другите... не трябва да знаят. Може би и сега ще се получи същото. Въобще как става така, че хора си разбират оценките преди всички други. Преди простолюдието. Колкото и връзки да имаш, не би трябвало да се разкриват. Или просто определени работи не се разглеждат като анонимни. Този въпрос касае както вас, така и бъдещите кандидат-студенти.
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
- blackout
- Летящите Пръсти
- Специалност: право
- Курс: трети
Е то разбирането на оценката един ден по-рано само по себе си не е кой знае какво прегрешение...И аз ако имах някой познат в администрацията или там, който движи информацията след проверката, щях да си разбера оценката по-рано. Това не значи, че са ме бутали в оценяването.
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
Говоря за 4-5 дена по-рано. Whatever. И точно за бутане в оценяването говоря. Но пак whatever.
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
- blackout
- Летящите Пръсти
- Специалност: право
Ем ай whatever тогаз.
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
- ShadeOfShane
- Да живей словото
- Специалност: Психология
Денят дойде ! Успех !
http://www.vbox7.com/play:3078cf70
Между другото до сега не бях притеснена.На изпита бях супер,ама супер непукист.Чак днес ме хвана страх.Тамън се бях уплашила,че не съм се притеснила поне малко и че не е на добре това.Ама сега си наваксвам
Успех на всички.Дано всички във форума сме успели.
Айде като излязат резултатите, пишете тука, защото не смятам през 10 минути да проверявам сайта и на всяка проверка да се натоварвам емоционално 
-
tinglit
- Пишете, о, братя
- Курс: втори
fragile написа:Преди 2 години, когато аз кандидатствах, оценките по литература се забавиха ужасно много. Но още преди официалното им обявяване няколко души тук вече си знаеха резултата. Интересно, но всички те имаха над 5.25, а освен това после се покриха. И никога повече не се появиха във форума, а бяха активни потребители. Явно някой им беше скръцнал със зъби, че издават информация, която другите... не трябва да знаят. Може би и сега ще се получи същото. Въобще как става така, че хора си разбират оценките преди всички други. Преди простолюдието. Колкото и връзки да имаш, не би трябвало да се разкриват. Или просто определени работи не се разглеждат като анонимни. Този въпрос касае както вас, така и бъдещите кандидат-студенти.
Това направо си е огромен проблем и 100% и тази (и други години) ще е актуален...Докато има кой да прибира парички....А ние, кандидат-студентите (простосмъртната част от тях) ще си скъсваме гъзо**те от учене, докато паралиите по време на кандидатстудентските изпити ще си пекат техните гъзо**ве на морето (защото вече са си платили изпти и всичко)..
Но какво да се прави такъв е живота...
...Work smart, not hard!...
- svetleto89
- Паисий
- Специалност: Магистратура Литература, кино и визуални изкуства
- Обратна връзка:
И аз на изпита не бях притеснена, ама сега откачам 
От какво се прави ливада?
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига -
мечтата стига.
Емили Дикинсън
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига -
мечтата стига.
Емили Дикинсън
- charming
- Драскач
- Курс: завършил
Абе мани не ми говори... писна ми от мамини синчета и дъщери ,които получават всичко на готово и не си мърдат и пръста
и все пак те винаги са една преднина напред ,а ние..........?ние, в повечето случаи, оставаме в сянка .
до онзи ден хич не се сещах за резултатите ,за изпита ,но тази вечер сънувах кошмари....ужассс
до онзи ден хич не се сещах за резултатите ,за изпита ,но тази вечер сънувах кошмари....ужассс
От СУ казаха, че около 16:00 ще ги пуснат. Стискайте палци!