Изпит ЛИТЕРАТУРА-впечатления и коментари

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
bobenceto
Пишете, о, братя

Re: Изпит ЛИТЕРАТУРА-впечатления и коментари

Мнение от bobenceto »

Резултатите по литература ще излязят утре, нали знаете че винаги познавам. :wink:
Don't think about the problem, think about the decision...
Аватар
explorer
Да живей словото
Специалност: Право
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от explorer »

Хора, стига вече... Работите са проверени от поне два дни, едно момиче, което има вътрешен човек, още днес си разбра оценката... Нека изчакаме до утре и ще видим кой е крив и кой - прав...
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Аватар
bobenceto
Пишете, о, братя

Мнение от bobenceto »

explorer написа:Хора, стига вече... Работите са проверени от поне два дни, едно момиче, което има вътрешен човек, още днес си разбра оценката... Нека изчакаме до утре и ще видим кой е крив и кой - прав...
И колко има? :roll:
Don't think about the problem, think about the decision...
Аватар
explorer
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от explorer »

bobenceto написа:
explorer написа:Хора, стига вече... Работите са проверени от поне два дни, едно момиче, което има вътрешен човек, още днес си разбра оценката... Нека изчакаме до утре и ще видим кой е крив и кой - прав...
И колко има? :roll:
5.38 ;)
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Мнение от fragile »

Преди 2 години, когато аз кандидатствах, оценките по литература се забавиха ужасно много. Но още преди официалното им обявяване няколко души тук вече си знаеха резултата. Интересно, но всички те имаха над 5.25, а освен това после се покриха. И никога повече не се появиха във форума, а бяха активни потребители. Явно някой им беше скръцнал със зъби, че издават информация, която другите... не трябва да знаят. Може би и сега ще се получи същото. Въобще как става така, че хора си разбират оценките преди всички други. Преди простолюдието. Колкото и връзки да имаш, не би трябвало да се разкриват. Или просто определени работи не се разглеждат като анонимни. Този въпрос касае както вас, така и бъдещите кандидат-студенти.
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Аватар
blackout
Летящите Пръсти
Специалност: право
Курс: трети

Мнение от blackout »

Е то разбирането на оценката един ден по-рано само по себе си не е кой знае какво прегрешение...И аз ако имах някой познат в администрацията или там, който движи информацията след проверката, щях да си разбера оценката по-рано. Това не значи, че са ме бутали в оценяването.
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Мнение от fragile »

Говоря за 4-5 дена по-рано. Whatever. И точно за бутане в оценяването говоря. Но пак whatever.
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Аватар
blackout
Летящите Пръсти
Специалност: право

Мнение от blackout »

Ем ай whatever тогаз.
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
Аватар
ShadeOfShane
Да живей словото
Специалност: Психология

Мнение от ShadeOfShane »

Денят дойде ! Успех !
http://www.vbox7.com/play:3078cf70
silveto
От дъжд на вятър

Мнение от silveto »

Между другото до сега не бях притеснена.На изпита бях супер,ама супер непукист.Чак днес ме хвана страх.Тамън се бях уплашила,че не съм се притеснила поне малко и че не е на добре това.Ама сега си наваксвам :D Успех на всички.Дано всички във форума сме успели.:)
kapac
Пишете, о, братя

Мнение от kapac »

Айде като излязат резултатите, пишете тука, защото не смятам през 10 минути да проверявам сайта и на всяка проверка да се натоварвам емоционално :)
tinglit
Пишете, о, братя
Курс: втори

Мнение от tinglit »

fragile написа:Преди 2 години, когато аз кандидатствах, оценките по литература се забавиха ужасно много. Но още преди официалното им обявяване няколко души тук вече си знаеха резултата. Интересно, но всички те имаха над 5.25, а освен това после се покриха. И никога повече не се появиха във форума, а бяха активни потребители. Явно някой им беше скръцнал със зъби, че издават информация, която другите... не трябва да знаят. Може би и сега ще се получи същото. Въобще как става така, че хора си разбират оценките преди всички други. Преди простолюдието. Колкото и връзки да имаш, не би трябвало да се разкриват. Или просто определени работи не се разглеждат като анонимни. Този въпрос касае както вас, така и бъдещите кандидат-студенти.

Това направо си е огромен проблем и 100% и тази (и други години) ще е актуален...Докато има кой да прибира парички....А ние, кандидат-студентите (простосмъртната част от тях) ще си скъсваме гъзо**те от учене, докато паралиите по време на кандидатстудентските изпити ще си пекат техните гъзо**ве на морето (защото вече са си платили изпти и всичко)..
Но какво да се прави такъв е живота... :mrgreen:
...Work smart, not hard!...
Аватар
svetleto89
Паисий
Специалност: Магистратура Литература, кино и визуални изкуства
Обратна връзка:

Мнение от svetleto89 »

И аз на изпита не бях притеснена, ама сега откачам :shock:
От какво се прави ливада?
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига -
мечтата стига.

Емили Дикинсън
Аватар
charming
Драскач
Курс: завършил

Мнение от charming »

Абе мани не ми говори... писна ми от мамини синчета и дъщери ,които получават всичко на готово и не си мърдат и пръста :evil: и все пак те винаги са една преднина напред ,а ние..........?ние, в повечето случаи, оставаме в сянка .

до онзи ден хич не се сещах за резултатите ,за изпита ,но тази вечер сънувах кошмари....ужассс :(
Нека първо да живеем,а после да философстваме

http://music-bg.eu/forums/viewtopic.php?t=18943
Аватар
aB-uSer
В началото бе словото

Мнение от aB-uSer »

От СУ казаха, че около 16:00 ще ги пуснат. Стискайте палци!
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”