Моля цензурирай мненията си.
FoE
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
assault написа:Най-добрият начин е да се отглежда и от двамата.Ама ако трябва да се лишава от някой родител, то това трябва да е майката.Ако тя го възпитава, почти сигурно ще се превърне в пу*ка.Няма как ти цял живот да слушаш женска логика и от теб да стане пълноценен мъж.![]()
Е, ако е момиче, там не е проблем майката да възпитава.
Но при момчетата направо си е фатално жена да те възпитава.
FoE
Защото не може.Много рядко става.Просто ще те възпитава жена.В това няма нищо лошо по принцип, но ще те обучи с женската логика.Ще разсъждаваш по начина по който ни учат жените , но жените са страшно объркани същества и въобще не се изразяват правилно и не знаят какво искат.И едно момче да бъде възпитавано само от жена в над 90% от случаите ще доведе до някакъв женчо, който не знае какво иска и какво да прави.Сега очаквам жените да ми скочат, ама историята многократно е показвала, че така се получава.Има изключения, но са прекалено малко.Angel_N написа:assault написа:Най-добрият начин е да се отглежда и от двамата.Ама ако трябва да се лишава от някой родител, то това трябва да е майката.Ако тя го възпитава, почти сигурно ще се превърне в пу*ка.Няма как ти цял живот да слушаш женска логика и от теб да стане пълноценен мъж.![]()
FoE
Не съм съгласен, че една майка не може да възпита сина си да бъде мъж. Вярно е, че има важни неща, относно това какво е да си истински мъж, на които само един баща може да научи сина си, но това важи еднакво силно и в другия случай. Затова съм съгласен, че винаги е най-добре двама родители да участват активно в отглеждането на детето.
И мармота си завива шоколада в станиол, знаемеassault написа:Защото не може.Много рядко става.Просто ще те възпитава жена.В това няма нищо лошо по принцип, но ще те обучи с женската логика.Ще разсъждаваш по начина по който ни учат жените , но жените са страшно объркани същества и въобще не се изразяват правилно и не знаят какво искат.И едно момче да бъде възпитавано само от жена в над 90% от случаите ще доведе до някакъв женчо, който не знае какво иска и какво да прави.Сега очаквам жените да ми скочат, ама историята многократно е показвала, че така се получава.Има изключения, но са прекалено малко.Angel_N написа:assault написа:Най-добрият начин е да се отглежда и от двамата.Ама ако трябва да се лишава от някой родител, то това трябва да е майката.Ако тя го възпитава, почти сигурно ще се превърне в пу*ка.Няма как ти цял живот да слушаш женска логика и от теб да стане пълноценен мъж.![]()
FoE
Не съм съгласен, че една майка не може да възпита сина си да бъде мъж. Вярно е, че има важни неща, относно това какво е да си истински мъж, на които само един баща може да научи сина си, но това важи еднакво силно и в другия случай. Затова съм съгласен, че винаги е най-добре двама родители да участват активно в отглеждането на детето.
fak написа:дефинирай 'боцнете утробите'