Какво очаквате от една връзка?

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
assault
Танцуващия с клавиатури

Re: Какво очаквате от една връзка?

Мнение от assault »

Най-добрият начин е да се отглежда и от двамата.Ама ако трябва да се лишава от някой родител, то това трябва да е майката.Ако тя го възпитава, почти сигурно ще се превърне в пу*ка.Няма как ти цял живот да слушаш женска логика и от теб да стане пълноценен мъж. :lol: :lol: Е, ако е момиче, там не е проблем майката да възпитава. :lol:Но при момчетата направо си е фатално жена да те възпитава.

Моля цензурирай мненията си.
FoE
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

На баба ми хвърчилото, по-предубедено мнение не бях чела скоро.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Angel_N
Форумно зомби
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от Angel_N »

assault написа:Най-добрият начин е да се отглежда и от двамата.Ама ако трябва да се лишава от някой родител, то това трябва да е майката.Ако тя го възпитава, почти сигурно ще се превърне в пу*ка.Няма как ти цял живот да слушаш женска логика и от теб да стане пълноценен мъж. :lol: :lol: Е, ако е момиче, там не е проблем майката да възпитава. :lol:Но при момчетата направо си е фатално жена да те възпитава.

FoE

Не съм съгласен, че една майка не може да възпита сина си да бъде мъж. Вярно е, че има важни неща, относно това какво е да си истински мъж, на които само един баща може да научи сина си, но това важи еднакво силно и в другия случай. Затова съм съгласен, че винаги е най-добре двама родители да участват активно в отглеждането на детето.
Живот, събран в един миг, в една дума. Цветето на духа.
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

за мойте деца ще се грижи майка ми.
ако мъжът ми държи да има ключова роля в отглеждането им, да се разбират с нея.. :mrgreen:
la douleur exquise
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Що не си боцнете утробите и не престанете да спекулирате с мъжката роля?
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

дефинирай 'боцнете утробите' :roll:
la douleur exquise
assault
Танцуващия с клавиатури

Мнение от assault »

Angel_N написа:
assault написа:Най-добрият начин е да се отглежда и от двамата.Ама ако трябва да се лишава от някой родител, то това трябва да е майката.Ако тя го възпитава, почти сигурно ще се превърне в пу*ка.Няма как ти цял живот да слушаш женска логика и от теб да стане пълноценен мъж. :lol: :lol: Е, ако е момиче, там не е проблем майката да възпитава. :lol:Но при момчетата направо си е фатално жена да те възпитава.

FoE

Не съм съгласен, че една майка не може да възпита сина си да бъде мъж. Вярно е, че има важни неща, относно това какво е да си истински мъж, на които само един баща може да научи сина си, но това важи еднакво силно и в другия случай. Затова съм съгласен, че винаги е най-добре двама родители да участват активно в отглеждането на детето.
Защото не може.Много рядко става.Просто ще те възпитава жена.В това няма нищо лошо по принцип, но ще те обучи с женската логика.Ще разсъждаваш по начина по който ни учат жените , но жените са страшно объркани същества и въобще не се изразяват правилно и не знаят какво искат.И едно момче да бъде възпитавано само от жена в над 90% от случаите ще доведе до някакъв женчо, който не знае какво иска и какво да прави.Сега очаквам жените да ми скочат, ама историята многократно е показвала, че така се получава.Има изключения, но са прекалено малко. :wink:
Angel_N
Форумно зомби
Специалност: Право

Мнение от Angel_N »

Всичко зависи от жената, която ще възпита момчето и не съм съгласен, че шансът е толкова малък и изключенията са много малко.
Живот, събран в един миг, в една дума. Цветето на духа.
Аватар
Bragi
Легендарен флуудър

Мнение от Bragi »

assault написа:
Angel_N написа:

FoE

Защото не може.Много рядко става.Просто ще те възпитава жена.В това няма нищо лошо по принцип, но ще те обучи с женската логика.Ще разсъждаваш по начина по който ни учат жените , но жените са страшно объркани същества и въобще не се изразяват правилно и не знаят какво искат.И едно момче да бъде възпитавано само от жена в над 90% от случаите ще доведе до някакъв женчо, който не знае какво иска и какво да прави.Сега очаквам жените да ми скочат, ама историята многократно е показвала, че така се получава.Има изключения, но са прекалено малко. :wink:
И мармота си завива шоколада в станиол, знаеме :roll:
Недей да приказваш за неща, които не са ти ясни
Един път да кажеш простотия на майтап - ок. Ама да тръгнеш да я повтаряш и защитаваш - излагация
The more you want, the easier you are to exploit
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

Значи.. много ме кефи, че мъжете скачат!
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

:twisted:
отгледани са от майките си
la douleur exquise
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

А момичетата кой ги е гледал? Феята на Зъбките?
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

fak написа:дефинирай 'боцнете утробите' :roll:
Изображение

It is completely clear now, is it?
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

друго си е нагледно..
тва като да е ин витро
ама хубаво е да знаеш и жаргонния израз..
:salute:
:)
la douleur exquise
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Или пък самотните майки опитват да свръхкомпенсират (абе, така ли се казва?) за отсъствието на бащата и да направят отрочетата си по-мъже и от мъжете дори. Точно щото жената не знае какво е да си мъж, а детето няма мъжки пример в непосредственото си обкръжение (ако няма дядо, да речем), може да тръгне да го възпитава в стереотипи - как трябва да се държат мъжете, какво се очаква от тях в определени ситуации... и накрая може да се получи я гамен, я пишман мачо, я откровен поплювко/мамино синче, дето, както казваха Тъпанчеви, "като каже "мама", то устата му лепнат". Историята познава много примери за трите, понякога и комбинирани в един и същи индивид. И такива познавам.
Както ако самотен баща отглежда дъщеря си, има опасност да опитва да компенсира отсъствието на майка, като се превърне по-скоро в приятел, отколкото в родител - щото нали уж майката трябва да изслушва, да помага със съвети, та той може да опита да изпълнява тези функции, оставяйки на практика детето си без нито един родител.

С две думи - да, това са крайности, но да, те се случват непрекъснато, колкото и да не са желателни. Те обаче и не изключват възможността самотен родител да отгледа много читаво дете, така че нека не генерализираме, нали? И има значение дали другият родител изобщо е в картинката, или просто си е бил камшика и е драснал нанякъде (изключвам случаите, когато е починал, защото това не пречи да присъства в живота на детето по начин и в степен, избрани от живия родител).
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”