КСК 2009 - История
- happyswift
- Флъдзила
- Специалност: Международни отношения
Re: КСК 2009 - История
Е добре де, защо е транспортир-ъгли ?!?!??!На транспортира са отбелязани градусите.Какво означава ъгъл не мога разбера?Такова нещо като ъгъл има само в математиката и никъде другаде.Аз не мисля че транспортир - градус е грешно, тъй като изхождам от логиката, че ъглите са съставени от градуси
Ей ей, я си пуснете тема за матурите, чувствам се дискриминирана : на всякъде в темите се пише за матури и всичко друго е затихнало.....
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
-
Chopin
- Да живей словото
- Специалност: жираф - редовно
- Курс: първи
шшт, бабчеchikchirik написа:Ей ей, я си пуснете тема за матурите, чувствам се дискриминирана : на всякъде в темите се пише за матури и всичко друго е затихнало.....
Бабче бабче, ма пуберите като теб се надпреварят за това "бабче" хахахаChopin написа:шшт, бабчеchikchirik написа:Ей ей, я си пуснете тема за матурите, чувствам се дискриминирана : на всякъде в темите се пише за матури и всичко друго е затихнало.....
-
Chopin
- Да живей словото
Ооо, 5 години разлика и вече съм пубер...chikchirik написа:Бабче бабче, ма пуберите като теб се надпреварят за това "бабче" хахахаChopin написа:шшт, бабчеchikchirik написа:Ей ей, я си пуснете тема за матурите, чувствам се дискриминирана : на всякъде в темите се пише за матури и всичко друго е затихнало.....
не че не бих се включил в надпреварата де...ако може да се нарече такава, при положение, че участвам аз...
Оооооо,5 години разлика и вече съм бабаChopin написа:Ооо, 5 години разлика и вече съм пубер...chikchirik написа:Бабче бабче, ма пуберите като теб се надпреварят за това "бабче" хахахаChopin написа:шшт, бабчеchikchirik написа:Ей ей, я си пуснете тема за матурите, чувствам се дискриминирана : на всякъде в темите се пише за матури и всичко друго е затихнало.....
не че не бих се включил в надпреварата де...ако може да се нарече такава, при положение, че участвам аз...
-
Chopin
- Да живей словото
е аз на шега.. 
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Scorpion написа:Матурата по БЕЛ може да коментирате в тази тема: http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 6&start=15 , а не в темите за КСК История, Литература и история и т.н.
Мда. Защо ли го написахте се чудя?!happyswift написа:Не виждам какво матурата по литература има общо с темата.Стига сте спамили с простотии
времето, температурата, ъгълът са величини (физични и геометрични)!happyswift написа:Е добре де, защо е транспортир-ъгли ?!?!??!На транспортира са отбелязани градусите.Какво означава ъгъл не мога разбера?Такова нещо като ъгъл има само в математиката и никъде другаде.Аз не мисля че транспортир - градус е грешно, тъй като изхождам от логиката, че ъглите са съставени от градуси
часовникът, термометърът, транспортирът са уреди за измерване на величините!
секундите, градусите (физични и геометрични) са мерки на тези величини!
коравосърдечни историци такива.
защото матурата ни е обсебила. И сега тя е на дневен ред. И щом ние сме шашнати, ще притесняваме и вас.
защото матурата ни е обсебила. И сега тя е на дневен ред. И щом ние сме шашнати, ще притесняваме и вас.
Take my ego for a ride,
- 'Cause there's nobody by my side.
- leia_loves_cats
- Да живей словото
- Специалност: бакалавър: ФМИ - КН (2008); магистър: ФМИ - ИИ (2010)
- Курс: друг
О милите.... Искрено ви съчувствам, тези тестове са тотално немислимо субективни, както и да ги погледнеш.
Но не се страхувайте - няма да свършат с това. Нека ви кажа, с риск да ме мъмрят от ръководството, един от въпросите от IQ частта за влизане в магистърска програма специалност информатика към ФМИ. (Извинете, че ви отвличам малко темата).
Попълнете липсващото :
1) Сол
2) Вълк
3) Пяна
4) ____
като изберте от: пушка, котка, парцал, шейна
Успех
Но не се страхувайте - няма да свършат с това. Нека ви кажа, с риск да ме мъмрят от ръководството, един от въпросите от IQ частта за влизане в магистърска програма специалност информатика към ФМИ. (Извинете, че ви отвличам малко темата).
Попълнете липсващото :
1) Сол
2) Вълк
3) Пяна
4) ____
Успех
Като ще съм "Драскач", поне да драскам с нокти... 
Споко, не са ви толкоз фатални грешките. Аз на един въпрос, дето трябваше да се открие грешката, писах, че "български език и литература" е неправилно. Мислех си, че е с главно "Б", щото тъй беше на дъската. А всъщност отговора е, че "триизмерен" е една дума. Май никой друг не го е сбъркал това. 

-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Аз нямам против това да пишете в темата, ако погледнеш няколко стр. по назад ще видиш и разбереш защо ги цитирах точно тях.Amberglow написа:коравосърдечни историци такива.
Айде добре, ако не ти се търси, ето за какво става въпрос. Не искат спам, пък после те самите го правят - доста "умно".
Сега ще я реша тази матура, да видя колко ще изкарам.
Да не е шейна.
аз залагам на котка, ама е прекалено лесно, за да е то.leia_loves_cats написа:О милите.... Искрено ви съчувствам, тези тестове са тотално немислимо субективни, както и да ги погледнеш.
Попълнете липсващото :
1) Сол
2) Вълк
3) Пяна
4) ____
Успех
Take my ego for a ride,
- 'Cause there's nobody by my side.
- leia_loves_cats
- Да живей словото
- Специалност: бакалавър: ФМИ - КН (2008); магистър: ФМИ - ИИ (2010)
- Курс: друг
И аз на него заложих, но чух много добри защити и за останалитеAmberglow написа:
аз залагам на котка, ама е прекалено лесно, за да е то.
Като ще съм "Драскач", поне да драскам с нокти...