КСК 2008 - математика
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
Re: КСК 2008 - математика
И Алена така ми каза по мобилния вчера!Apokalyptra написа:FMI написа:Не се коркайте! Кристалното кълбо показва, че СУ ще снесе по-лесен редовен изпит, ако не иска да приема с 3-ки, което ще му снижи рейтинга...
Виж, аз ти писах и на ЛС, че просто си беше тъпа шега. Като я написах има за цел просто да развеселя малко обстановката, но не на твой гръб! Аз не съдя никого за каквото и да било. Уважавам всички, които са отишли на 18 май сами и са дали това от себе си, на което са били способни в този момент. Естествено 1 голям _)_ за всички момченца и момиченца, които дойдоха да си правят изпита в дует.. (а те не са никак малко!)Sla-Mori написа:до края на КСК '08 не мисля, че трябва да съдим подготовката на някой само по предварителния. Нито за себе си мисля, че 4.10 ми е таванът на възможностите, нито, че примерно един мой познат, който по принцип е бая интелигентен, може да се оцени цялостно като за 3.50, колкото е изкарал...Gemini написа: Всеки който познавам от ФМИ ми каза след изпита, че темата ни е била лесна.
Всеки, който не е доволен от оценката си, ще бъде в пъти по-мотивиран за редовния! За редовния аз лично ще се стягам, защото вчера си видях балообразуващите и физиката ми е мъка ... така че аз ще съм двойно мотивиран
ПП: Хора, стига сме се заяждали с Бетона, защото като ни приемат, той ще ни дере кожите
Последно промяна от Gemini на 30 Май 2008, 14:25, променено общо 2 пъти.
-
tutmanika
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
хм... имам 4.10 на изпита.. но дипломата ми е супер слаба 3.66 по физика и 5.25 по мат имам ли некьв минимален 6анс примерно на 3то класиране да успея да се бутна неква умрела статистика..все пак тая год кандидатите са много по малко от миналите... а местата са су6титете така 4е.. би трябвало 100 % да успея с тая оценка да се докопам до неква специалност....или поне се надявам супер много.. бала ми е 20.80
Местата са повече! ВУЗ-вете минават на самоиздръжка и ще привличат повече студенти от тази година ... мисля, че с по 10% повече.tutmanika написа:хм... имам 4.10 на изпита.. но дипломата ми е супер слаба 3.66 по физика и 5.25 по мат имам ли некьв минимален 6анс примерно на 3то класиране да успея да се бутна неква умрела статистика..все пак тая год кандидатите са много по малко от миналите... а местата са су6титете така 4е.. би трябвало 100 % да успея с тая оценка да се докопам до неква специалност....или поне се надявам супер много.. бала ми е 20.80
- shayne
- Вазов
- Специалност: Политология, Математика
- Обратна връзка:
Защо ви мъчи тази физика толкова бе хора? Доста познавам, които хич не я обичат. Поне предполагах, че тези, които кандидатстват с математика ще им допада, пък то какво излиза. Аз лично намирам доста общи неща между двете науки, затова е сложена и като балообразуваща за специалностите в ФМИ; развива отлично аналитичните способности и може да се равнява с математиката в това отношение.но дипломата ми е супер слаба 3.66 по физика
Цветелин Биков
Член на Академически съвет на СУ
- Sla-Mori
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Aма аз изобщо не визирах това, което ти каза първия път, то дори няма общоGemini написа:
Виж, аз ти писах и на ЛС, че просто си беше тъпа шега. Като я написах има за цел просто да развеселя малко обстановката, но не на твой гръб! Аз не съдя никого за каквото и да било. Уважавам всички, които са отишли на 18 май сами и са дали това от себе си, на което са били способни в този момент. Естествено 1 голям _)_ за всички момченца и момиченца, които дойдоха да си правят изпита в дует.. (а те не са никак малко!)
Всеки, който не е доволен от оценката си, ще бъде в пъти по-мотивиран за редовния! За редовния аз лично ще се стягам, защото вчера си видях балообразуващите и физиката ми е мъка ... така че аз ще съм двойно мотивиран![]()
ПП: Хора, стига сме се заяждали с Бетона, защото като ни приемат, той ще ни дере кожите
А по темата за физиката-явно това е единственото ни предимства на тези от езиковите и прочие-нематематически гимназии-че изискванията ни за 6-ца по физика са минимални и по този повод, поне откъм диплома, хората, които сме знаели от отдавна какво искаме, нямаме проблем
A и не знам каква е тази всеобща заблуда, но за момента Бетон е само деен студент във ФМИ
- krissy
- В началото бе словото
хайде и аз да си споделя присъдата...4.75...37 момичета над мен и 2 със същата оценка...
може и повече ама айде през юли
може и повече ама айде през юли
„Ако някой не Ви се усмихва, бъдете любезни и го дарете с усмивка. Никой не се нуждае повече от усмивка, отколкото този, който не може да се усмихва на другите.“ Далай Лама
- Apokalyptra
- В началото бе словото
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Може ти да си ги изготвял, от'де да знамБeтон написа:Е, официалната разбира се?
Аз ли да съм ги броил оценките по протоколи?
Mисълта ми беше, че не видях тази статистика официално публикувана.
За физиката, че са от полза аналитичните способности, от полза са, ама само те не стигат. Затова и на мен не ми е първа сила... Пък каква й е връзката с компютърните специалности например вече съвсем не знам ама...
Why don't you deliver us from pain and evil?
We stand in a quiver of our god and we will
follow his will as long as he will feed us
But we're not sure if he does really need us
We stand in a quiver of our god and we will
follow his will as long as he will feed us
But we're not sure if he does really need us
-
tutmanika
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
никои не ми отговори според вас с 4.10 на изпита и 3.66 по физика и 5.25 с обт бал 20.90 6те успея ли да влезна неква специалносст....
- shayne
- Вазов
- Специалност: Политология, Математика
- Обратна връзка:
За първо и второ класиране дълбоко се съмнявам, но за трето мисля имаш шансове. Тъй като съм кандидат за специалност "Математика" съм гледал, че след трето класиране са влизали и с бал под 19. Не ти препоръчвам обаче да влизаш там, ако не смяташ да учиш или не ти харесва математиката толкова много колкото на мен ми харесва. Просто ще стане по-лошо за теб и няма да може да се прехвърлиш в друга специалност, ако имаш само лоши оценки.tutmanika написа:никои не ми отговори според вас с 4.10 на изпита и 3.66 по физика и 5.25 с обт бал 20.90 6те успея ли да влезна неква специалносст....
Цветелин Биков
-
tutmanika
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
еее стига бе ти ме разби ... аре моля те да влезна...
хахах много се надявам... но според мен тая год заради малкия брои кандидати и увели4ения брои места 6те успея да влезна на 2ро не6то в ФМИ
- Miss Piggy
- В началото бе словото
- Курс: първи
Противно на повечето кандидат-студенти, аз пък се надявам редовните изпити да не са по-лесни от предварителния
Това естествено ме съмнява, при положение че това беше една от най-трудните теми за СУ, които съм виждала.
Пък така и така ще си платя изпита, що да не се явя. Само се чудя за математика 2, щеше ми се да го ударя на уволнение още от 3ти юни, ама с моето 5.20 нищо не е сигурно
Пък така и така ще си платя изпита, що да не се явя. Само се чудя за математика 2, щеше ми се да го ударя на уволнение още от 3ти юни, ама с моето 5.20 нищо не е сигурно
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
И аз мога да я направя, какъв е проблема и още доста хора пишещи в тази тема. Тя е толкова елементарна, че не ще глас. По ТВМС наистина статистики правим. На тази табличка само така й е името.Apokalyptra написа:Може ти да си ги изготвял, от'де да знам![]()
В сайта е.Apokalyptra написа:Mисълта ми беше, че не видях тази статистика официално публикувана.
Какво е това нещо "физика"?Apokalyptra написа:За физиката
Всичко е математика.

- FMI
- Плиний Стари
- Специалност: Приложна математика
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: 3
Споко, аз не съм такъв човек, пък и не мислиш ли че нямам сметка умишлено да си занижа оценката - да не съм луд после точно за тея 0.05 по малко да не вляза, още повече че едно минусче може да ти струва от 0.10, до 0.40... И все пак ако има такава ситуация пак ще им платяApokalyptra написа:Е ти винаги можеш да сбъркаш някое минусче и да паднеш с 0,05 под обещаната оценка, за което няма да е крив учителят тиFMI написа:ако имам под определена оценка не му плащам, ако имам над нея му плащам, ако имам 6.00 му плащам двойноИначе щях да те офертирам с две съученички, които дават частни уроци
Е аз като гледам на него математиката много силно не му вървиshayne написа:За първо и второ класиране дълбоко се съмнявам, но за трето мисля имаш шансове. Тъй като съм кандидат за специалност "Математика" съм гледал, че след трето класиране са влизали и с бал под 19. Не ти препоръчвам обаче да влизаш там, ако не смяташ да учиш или не ти харесва математиката толкова много колкото на мен ми харесва. Просто ще стане по-лошо за теб и няма да може да се прехвърлиш в друга специалност, ако имаш само лоши оценки.tutmanika написа:никои не ми отговори според вас с 4.10 на изпита и 3.66 по физика и 5.25 с обт бал 20.90 6те успея ли да влезна неква специалносст....
Та като стана дума за бал под 19, се чудя с моя 18.93 какви са ми шансовете. И ако въобще мога да избирам, от коя от по лесните за влизане специалности после най лесно мога да се прехвърля информатика.
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !
Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.