Кога излизат резултатите от предварителните изпити

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
Briza maximA
В началото бе словото

Мнение от Briza maximA »

мисля че нарочно не изкарват резултатите за да дремем повече в сайта им/кой знае к'ва далавера имат и от това :o /
wenn nichts mehr geht... -...komm und rette mich
Аватар
jenito
В началото бе словото

Мнение от jenito »

uNDiDo написа: Можеш ли да обясниш какво си забелязала за графите, че мене ми се струват непроменени нещо :P :oops:
Именно- няма промяна... нито има графа, където да попълнят оценките. Ами май е време да се примирим, че и днес няма да е :( Успех на всички- дано да е утре! :)

*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
Последно промяна от jenito на 29 Май 2007, 17:20, променено общо 1 път.
Just B' 'U
aerodinamic
В началото бе словото

Мнение от aerodinamic »

Briza maximA написа:мисля че нарочно не изкарват резултатите за да дремем повече в сайта им/кой знае к'ва далавера имат и от това :o
:D :D
Мисля, че след като ги разкри трябва да се задействат и да се опитат да те опровергаят :D
*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
Аватар
red&white
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от red&white »

мисля че нарочно не изкарват резултатите за да дремем повече в сайта им/кой знае к'ва далавера имат и от това Surprised /
не виждам ква далавера може да им е :roll: :wink:
на 24ти започва ебанта 8)
Аватар
QNa
В началото бе словото

Мнение от QNa »

бавят ги... или просто не бързат... а и защо да бързат... за тях особено голямо значение сякаш няма... наплив за СУ винаги ще има.. :) ако вие се откажете, то някой друг ще заеме мястото ви..
и сама да съм в автобуса пак ще се бутам...
Аватар
red&white
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от red&white »

уфф таз па я трай там :violent1: :violent1:
Последно промяна от red&white на 29 Май 2007, 17:53, променено общо 1 път.
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Абе то тая година УНСС малко им го наби на СУ...аз лично познавам доста хора,които имаха намерение да кандидатстват в СУ,но след височките резултати в УНСС се отказаха категорично...така че,в техен интерес е да се стремят поне да запазят останалите си привърженици..(т.е. НАС!)
ИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
Briza maximA
В началото бе словото

Мнение от Briza maximA »

да ама въпросът е че ще загубят стойностни кадри!
Аватар
red&white
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от red&white »

темата яко зе да изпростява май е време за ключ :roll: :wink:
Аватар
Briza maximA
В началото бе словото

Мнение от Briza maximA »

:walk: отиам да ми хвърлят едни карти и да ми кажат колко имам /поне ако темата ми е проверена,щото вече се самнявам дали въобще са ги почвали тея теми/ :sign5: ох вече чак смешно взе да ми става...
Аватар
бръм бръм
Постоянно присъствие

Мнение от бръм бръм »

Пфу с всеки изминал ден се изненадвам все повече.. за 2 дена успяхте да изпишете към 10 страници глупости сред които имаше какви ли не теории за конспирации и прочие и какви ли не налудничеви изказвания. Аз също кандидаствам сега и също като вас чакам резултатите.. няма да са високи и да притеснен съм защото вероятно много хора ще имат висок резултат с оглед лесната тема клоято се падна( става дума за математиката). Не видях никой да даде що годе сносно предложение за забавянето( не че съм чел всичко де .. то само глупости) , но нима никой не помисли, че може би тази година има някакав проблем, може да има недостиг на проверяващи, може работите да са повече като цяло и по обемисти( имам предвид на тези които са писали нещо смислено на изпита по история). Някой спомена, че имали полза да сме висяли тук. Къде пък пише, че точно тук някой ще ти даде отговор и помощ. Каква полза може да имат. Нямат реклами, нямат банери и едва ли на някой освен на администратора и модераторите му пука какво става тук. Някой беше споменал нещо за УНСС и високите оценки. Ами ако някой се гордее с високата си оценка в УНСС браво на него, и аз имам такава но не се гордея. Първо оценките са не реални това да имаш 5.60 на 47 верни е чудесен пример за пародията там. Второ това е тест, кой искарал късмет кой преписал. То такова преписване не е било никога преди де.. Хората които са се отказали от СУ заради високи оценки в УНСС примерно просто са се подлъгали от целия тоя маскарад.

Вероятно много хора ще ми "скочат" както се казва, но в момента не правите нищо смислено освен, че едни други се карате, пишете глупости и създавате работа на модероторите. Все пак се надявам, че вместо да се впуснете да ми отговаряте на поста ще излезнете някаде на вън ще се потръскате от мисълта, че чакате резултати, ще се успокоите и ще докачате следващия ден и така докато не проверите така заветните за вас резултати.
damien
Да живей словото
Курс: трети

Мнение от damien »

red&white написа:темата яко зе да изпростява май е време за ключ :roll: :wink:
ключ, ама като си разберем оценките :evil:
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

damien написа:
red&white написа:темата яко зе да изпростява май е време за ключ :roll: :wink:
ключ, ама като си разберем оценките :evil:
*Raya_Alexandra: Подкрепям, но нека излязат резултатите.
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
jUVE_FAN
В началото бе словото

Мнение от jUVE_FAN »

Е, какво пък, а ще ти скоча, защото навън и без това вали, така че не мога да изляза да се поразходя :wink: Аз не съм пряко засегнат от разглеждания в тази тема проблем, но приятелката ми е била на изпит и за това смятам, че мога да взема отношение.Първо, не мисля, че е нормално смятаният за най-престижен български университет да размотава своите кандидат-студенти и да ги разочарова още преди да са приети в него.СУ "Климент Охридски" е една много сериозна институция и не й подхожда да обявява срок от 10 дни за проверяването на темите по история, а дните да се окажат 16(и Бог знае още колко!).Не е справедливо да се подиграваш с едногодишния труд на толкова млади хора, които просто искат да научат каква оценка са заслужили и какъв е резултатът от техните усилия.Всичките прекарани нощи пред книгата, всички лишения от излизания и забавления, всеки ден, прекаран пред учебниците, заслужава уважение и съответното сериозно отношение от страна на проверяващите.Защото, когато СУ претендира, че е най-реномираното учебно заведение у нас, то трябва да докаже това най-вече на своите кандидат-студенти.Ако мислиш, че 16-дневната липса на резултати е правилният начин за това, то явно аз съм в грешка.
Nightsong
В началото бе словото

Мнение от Nightsong »

jUVE_FAN написа:Е, какво пък, а ще ти скоча, защото навън и без това вали, така че не мога да изляза да се поразходя :wink: Аз не съм пряко засегнат от разглеждания в тази тема проблем, но приятелката ми е била на изпит и за това смятам, че мога да взема отношение.Първо, не мисля, че е нормално смятаният за най-престижен български университет да размотава своите кандидат-студенти и да ги разочарова още преди да са приети в него.СУ "Климент Охридски" е една много сериозна институция и не й подхожда да обявява срок от 10 дни за проверяването на темите по история, а дните да се окажат 16(и Бог знае още колко!).Не е справедливо да се подиграваш с едногодишния труд на толкова млади хора, които просто искат да научат каква оценка са заслужили и какъв е резултатът от техните усилия.Всичките прекарани нощи пред книгата, всички лишения от излизания и забавления, всеки ден, прекаран пред учебниците, заслужава уважение и съответното сериозно отношение от страна на проверяващите.Защото, когато СУ претендира, че е най-реномираното учебно заведение у нас, то трябва да докаже това най-вече на своите кандидат-студенти.Ако мислиш, че 16-дневната липса на резултати е правилният начин за това, то явно аз съм в грешка.
:love4: :love4: :love4:
И аз да добавя нещо. Всичкият този хаос е комбиниран с пълна дезинформация. Не може аз да звъня в университета и някаква леличка да ми се гневи отсреща, само защото съм й нарушил обедната дрямка, вместо да ми се извинява стократно за цялото фиаско. Никой не се наема официално да извести нещо, което оставя в мене съмнение, че тези хора нямат никакъв план, крайни срокове и т.н. Позицията "когато стане" някакси не върви, все пак това е най-..... университет в страната, а не махленска сбирка за плющене на белот и люпене на семки. Трябва да се каже окончателен ден и в случай, че не се спази, да има сериозни последици, на самия сайт да сложат страница с извинение и да посочат причините, проблемите, които са довели до това положение, а не да се херметизират и да мълчат, сякаш това ще намали стреса у кандидатите. Освен това, повечето от нас имат и други изпити и своя програма, която изпълняват.
Но виновни отново няма да има.
Последно промяна от Nightsong на 29 Май 2007, 19:28, променено общо 1 път.
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”