Теми Журналистика 2000-2006

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
coolibri
В началото бе словото

Re: Теми Журналистика 2000-2006

Мнение от coolibri »

смятам, че е по-лесен приемът в УНСС, просто защотото специалността е нова там , а и е различно да учиш студенти на 'журналистика' в икономически вуз...аз не казвам, че е приемът е лесен, казвам че е по-лесен, според мен :]
все пак .. в СУ има журналистика още от '52 година, нали ? някога всички журналисти да излизали от там :]

п.п какво общо видяхте с футбола ? :shock:
Аватар
Prudence
Легендарен флуудър

Мнение от Prudence »

Ще кажа какво съм писала, като излязат резултатите... ако помня... :shock: :albino:
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
Аватар
Moncheva
В началото бе словото

Мнение от Moncheva »

Ох ... като чух темат и неможех да повярвам , даже не се сещах с какво е известен Брюксел,разбира се първата ми асоциация беше "До Чикаго и назад" ,писах за пътеписа ,за бай Ганъо като човек ... за манталитета на българина ... разходих се до Брюксел видях седалището на ЕС ... и след това се върнах отново в родината ... :lol: :lol: :lol:
Общо взето ей такива неща ... но за 1 път ми се случва като си прочета написаното да не си го харесам ... :|
Имахме 7 квестора , две от които бяха професори по журналистика , вие с колко бяхте ?
Изображение
Аватар
shlqkkk
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от shlqkkk »

аз имам питане - кога всъщност се очакват да излязат резултатите? никъде не намерих информация по въпроса, а пък наистина, както някой написа по-горе, чакането е най-гадната част :cry:
благодаря предварително, ако някой ми отговори :)
Show me the way to the next little girl... :lol: :lol: :lol:
Аватар
Prudence
Легендарен флуудър

Мнение от Prudence »

Ами не съм ги брояла.. Бях в 272...Много съм недоволна от държанието на някои момчета...Все пак не всички ще се явяваме на редовен! Да бяха малко по-солидарни ли.... :evil:
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
Аватар
mantzikert
В началото бе словото

Мнение от mantzikert »

Ами аз написах 5 страници нейде.
Изразих се ужасно евроскептично.
Един от бисерите ми:
"Българинот да стане европеец за 15 месеца след присъединяването към съюза, е все едно да накараш Щирлиц да направи за 17 ппролетни мига от Швейк- Джеймс Бонд.
Изображение
THE WORLD IS MINE!!!
sugar_cherry
В началото бе словото

Мнение от sugar_cherry »

Темата не беше много благодатна.аз го обвързах в една част и с политика, пък ми казаха, че от Софийския не харесвали коато се говори за политика..... :roll:
Аватар
svetleto89
Паисий
Специалност: Магистратура Литература, кино и визуални изкуства
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от svetleto89 »

Как може да са ви били квестори професори по журналистика? То по принцип май не е редно да е така? :shock:

То май всички сме хулили България, аз се хванах за думата "назад" и казвах защо сме назад от другите европейски страни. Писах за Бай Ганьо, за манталитета ни, за многото провали, за това, че Европейското първенство по футбол започна...ама нас ни няма там. Абе с две думи много остро беше, 4 страници писах. Кратко ли е?
От какво се прави ливада?
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига -
мечтата стига.

Емили Дикинсън
Аватар
radja
Гутенберг
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от radja »

а бе...то и англичаните ги няма на европейското, което обяснява защо няма да изгледам нито един мач от него, но...това май не е за тази тема(х
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология

Мнение от bubbly_water »

абе уж след 10 дена трябва да излязат резултатите ама не се знае...
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Аватар
Fifoza
От дъжд на вятър

Мнение от Fifoza »

svetleto89 написа: То май всички сме хулили България, аз се хванах за думата "назад" и казвах защо сме назад от другите европейски страни.

Не точно. Аз оплюх Европейския съюз, корупцията в държавата ни и мързела на българите, но най-голямо разграничаване направих между Балканския полуостров и Европейския съюз като цяло. И че всъщност Европа ни подчинява и в крайна сметка сме станали нейни роби, а не равнопоставени членове.
Животът е това, което се случва във времето, в което кроим планове за бъдещето.
six_sense
В началото бе словото

Мнение от six_sense »

Аз също писах, че Стара Европа няма доверие на Нова Европа и проявява двоен стандарт спрямо някои от приетите страни. Освен това писах за корупцията, за еврофондовете, обвързала съм го доста с политика, пък ако искат да го харесват. Аз нали си го харесвам :)
Мъжете винаги искат да бъдат първата любов на жените. Това е тяхната тромава суетност. Жените притежават по-тънък инстинкт за нещата - харесва им да бъдат последният романс на мъжа.
Оскар Уайлд
Аватар
Fifoza
От дъжд на вятър

Мнение от Fifoza »

six_sense написа:Аз също писах, че Стара Европа няма доверие на Нова Европа и проявява двоен стандарт спрямо някои от приетите страни. Освен това писах за корупцията, за еврофондовете, обвързала съм го доста с политика, пък ако искат да го харесват. Аз нали си го харесвам :)

Точно така. Само не знам до колко ще толерират негативното отношение към Европа-та.
Животът е това, което се случва във времето, в което кроим планове за бъдещето.
Аватар
rueva
Пишеща машина
Специалност: Книгоиздаване
Курс: четвърти

Мнение от rueva »

дано ви ги харесат, стискм палци!! аз лично не бих писала за политика, но аз нищо не разбирам от нея. сега друг е въпросът кой на 19 години наистина ги чатка тия неща. миналата година ПОЧТИ не засегнах тази тема, но може би затова имах рецензия "повърхностни разсъждения" :roll:
Аватар
svetleto89
Паисий
Специалност: Магистратура Литература, кино и визуални изкуства
Обратна връзка:

Мнение от svetleto89 »

rueva, за какво си писала, че са ти писали:"повърхностни разсъждание"? И каква беше оценката? Странно, някои казват, че СУ не обичали да четат за политика, да не сме пишели за нея в есетата, а сега пък на теб са направили проблеми, че ти не си...

Извинявай, че ти досаждам, руева, но ти какво учиш сега? :)
Последно промяна от svetleto89 на 09 Юни 2008, 11:30, променено общо 1 път.
От какво се прави ливада?
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига -
мечтата стига.

Емили Дикинсън
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”