Какво предпочитате секс без любов или любов без секс?

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Re: Какво предпочитате секс без любов или любов без секс?

Мнение от Kristo »

Catherine написа:А по-хубаво от секс с любим човек, здраве му кажи. :cheers:

секс с две любими женки!
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
Zahariev
Легендарен флуудър
Специалност: Лазерна фотолингвистика
Обратна връзка:

Мнение от Zahariev »

shubi написа:Zahariev, да, не е болка за умиране... но все пак секса, нее е само начин на възпроизвеждане, а и начин на освобождаване на енергия. Пък и докато е млад човек, трябва да опитва от сладостите на живота. Секса определено е една от тях. :lol:

Факт ;)

Иначе .... - ХАРЕМ!!! :)

The names of the future are stamping of impatience.
Аватар
WickedWitch
Форумозавър Рекс
Специалност: Право
Курс: трети

Мнение от WickedWitch »

Любов без секс..но до един момент ; )
Don't worry, I can be a bitch enough for both of us.
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

Седмица максимум :lol:
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Аватар
WickedWitch
Форумозавър Рекс
Специалност: Право
Курс: трети

Мнение от WickedWitch »

Кой знае.. :lol:
Don't worry, I can be a bitch enough for both of us.
Аватар
Catherine
Летящите Пръсти
Специалност: Нордистика
Курс: втори

Мнение от Catherine »

Иииии какви сте. Знам, че е много модерно да си сваляч и невлюбващ се човек, който ползва временно разни такива случайно привлекли му вниманието за секс и раздухва колко е доволен от този си начин на живот, ама... не е винаги така, както го описвате. :wink: Има и разни други хора, при които любовта играе доста важна роля. Въобще любовта и сексът трябва да се допълват взаимно, иначе - вятър работа.
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/
Изображение
Аватар
shubi
Пишете, о, братя
Специалност: Логопедия

Мнение от shubi »

Ами точно така... Лично за мен думите "ОБИЧАМ ТЕ"... на пъвата седмица не значат нищо... Тя любовта се доказва,чрез отдаденост, което включва и секс :)
Love Is A Feeling... Give It When I Want It.... 'Cause I'm On Fire... Quench My Desire... Give It When I Want It..
Аватар
Mushmul
Флъдзила
Специалност: Регионално развитие и политика
Курс: завършил

Мнение от Mushmul »

Хмм имам бегъл спомен, че може би вече съм изразила мнение по темата, така че ме извинете ако се повтарям, но искам да попитам какво значи "любов без секс"... Щом двама души се обичат каква би могла да бъде причината да не правят секс? :roll:

Иначе връзки всякакви. Не виждам защо някои хора "осъждат" секса без любов. Разбира се, ясно е че когато има чувства между двама души сексът става нещо още по-хубаво отколото ако няма. Но както Zahariev каза сексът е привличане, удоволствие, все хубави работи. Любовта може да ти се наложи доста време да я чакаш и не виждам никаква причина в това време да се лишаваш от секс.
Ако някой човек прави секс без чувства това не означава че същият няма да иска, да търси и любов.
These are crazy days...

http://www.freerice.com
Изображение
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Mushmul написа:Щом двама души се обичат каква би могла да бъде причината да не правят секс? :roll:
Здравословен проблем.
В този смисъл въпросът е доколко си съгласен да се лишиш от нещо като секса, ако си изправен пред някого, който ти е близък, ценен, на когото държиш, към когото имаш чувства, но този човек просто... не може...
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
shubi
Пишете, о, братя
Специалност: Логопедия

Мнение от shubi »

Когато опира до здравословни проблеми, аз лично нямам проблем да се въздържам... Все пак това е начин да докажеш на половинката,че държиш на него... Но има връзки, в които разбирателството, обичта дори съвместно съжителство са на страхотно ниво, но секса не върви... Аз лично не бих се зарадвала на такава връзка.
Love Is A Feeling... Give It When I Want It.... 'Cause I'm On Fire... Quench My Desire... Give It When I Want It..
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Сексът ако не върви, с малко постоянство и работа се оправя.

Но темата е поставена любов без секс, не любов, ама с лош секс :lol: Смисъл, на първото бих се съгласила, ама на второто - нъцки.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Изображение
Аватар
Mushmul
Флъдзила
Специалност: Регионално развитие и политика

Мнение от Mushmul »

Ох, аз явно не разбирам от тея работи щото много се обърках! :lol:
These are crazy days...

http://www.freerice.com
Изображение
Аватар
Polina_Nikolova
От дъжд на вятър
Специалност: Медицина

Мнение от Polina_Nikolova »

Добре де, сексът носи удоволствие. Но когато спиш с човек, който те използва само за надуваема кукла, после как не се чувстваш използван и омърсен ? :roll:
Не бих се отдала на човек, който иска само тялото ми, това ми е под достойнството, защото знам, че мога да дам много повече от тяло :cat:
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Човек не може да те използва за надуваема кукла... всъщност, може, но това значи, че е наистина, наистина зле в леглото.

Сексът може да бъде много повече от... хм, надуваема кукла. Въпросът е как ще подходиш към него, как ще гледаш на него. Най-близкото определение, което ми идва, е изкуство. Умение. И е достатъчно сложен сам по себе си, за да позволява на хората да предпочитат да изолират фактора с емоционалното обвързване. А причини да желаеш подобна изолация - колкото песъчинките по плажа...
Изображение
Аватар
inc
Плиний Стари
Специалност: Книгоиздаване

Мнение от inc »

Е, ако опира само до болест, то е или временно и напълно прежалимо, или е постоянно и рано или късно убива трогателната връзка. Чудесно е хората да са привързани и верни, но това често свършва като двойно мъчение и никаква любов не е да лишиш радикално човека срещу теб от секс.
Аз лично предпочитам да разглеждам въпроса що се отнася до начин на живот. Това да чакаш прекрасния принц (тъй де, за принцесите почти не се случва) не е естествено да продължава вечно. Точно защото както казаха горе, сексът има освобождаващо действие. Каквото и да си говорим, колкото и силна да е психиката на дадена личност, хормоните си се натрупват и досега не съм видяла ни мъж, ни жена, седял(а) твърде дълго на сухо, който(която) да не е станал(а) по-сприхав(а) и т.н. Всеки където му избие.
Моето виждане е, че няма нищо лошо в секса без любов. Просто това не е доживотната опция. Както и другото е допустимо, със същото условие. Но пък да спиш с някого, не значи да разчиташ на него. използването не е унизително, ако е взаимно. В това няма нищо порочно, стиг ад аняма излъгани. Всеки може да прецени какво, доколко и на кого отдава от себе си. За сметка на това да спиш с някого, за когото ти пука, но да ви куца химията е почти 100%-ва гаранция, че не се получават нещата. Някои неща просто се усещат, ама да не навлизам там.
Любов и секс винаги се срещат на неравни начала и ако не беше така, нямаше да си говорим сега. Според мен на чисто емоционална основа всеки проявява достатъчно скрит (че и явен понякога) егоизъм, следователно е напълно нормално да следваме егоистичните желания, които пиродата диктува чрез телата ни. Поне има някаква файда от това. Любовта без секс се набавя от алтернативни контакти. Всеки си има семейство, приятели... В повечето случаи те не зависят от факта дали имаш (не)сериозна връзка, т.е. са неизчерпаеми в конкретния контекст.
С две думи - докле сме млади и двете по отделно, но едновременно. Някой ден, току-виж, приказката вземе, че се сбъдне и ти довее хепиенд.
Creating memories...
Nankuranaisa.
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”