Академия на МВР

Архив на теми от раздел "Студенти"
Публикувай отговор
Аватар
LoShOtIIkA-F
От дъжд на вятър

Re: Академия на МВР

Мнение от LoShOtIIkA-F »

null-byte не мисля,че _Dimata_ говореше просто за физически здрав мъж :) А за такав,който има и силен дух :) Поне аз така го разбрах...И айде да спрем да спорим за АМВР..Нека пишат хора,които ше кандидатстват там и се интересучат от подробности,свързани с академията :) и btw :la: ---> :puke: :angel12: :binky:
Аватар
sharovski
От дъжд на вятър

Мнение от sharovski »

Аз винаги съм готов да споря,особено ако става дума за мен.
Дима ли си,Мима ли си...не те знам,ама ми се струва че си от онези,които кандидатстват за 3ти път в Академията и все от всичко разбират и за всичко стават...,а онези 2 квалификации няма да ги коментирам...просто си ограничен и не знаеш,че когато 2ма души си говорят 3ти не е нужен (нейното лигльо,няма нищо общо с твойто,ама ти си длъжен все пак да си избиеш компексите за малоценност)....на мен ми е много по-лесно да те наредя тук във форума, ама първия път ще си замълча.
бал 24 - срам несрам - толкоз
_Dimata_
От дъжд на вятър
Специалност: Политология ВТУ
Курс: първи

Мнение от _Dimata_ »

Ще разбереш какъв съм, когато измета академията с тебе, освен това за 1 път кандидатствам, като си толкова курназ ела да спорим на татамито. И какви комплекси да избивам :mrgreen: ти затова ли искаш да се пробваш в академията за да могат тези около теб най-после да те нарекат мъж
Samo Slabite Se Stremqt Kam Porqdak, Silnite Vladeqt HAOSA!!!
Аватар
LoShOtIIkA-F
От дъжд на вятър

Мнение от LoShOtIIkA-F »

sharovski...Каза,че когато двама спорят,не трябва да се намесва трети..Съжалявам,но ще го направя..Обръщам се и към двамата-Момчета не се принизявайте,не се обиждайте,просто наистина няма нужда от това,изказвайте мненията си,но уважавайте и чуждите :) Няма нужда от напрежение...Тук сме за да си помогнем взаимно и да обсъдим академията...Писна ми от безсмислени заплахи и спорове.. :angryfire: :cussing: :banghead: :dontknow:
Аватар
null-byte
Пишете, о, братя

Мнение от null-byte »

Аз предлагам да се избиете взаимно :king: .
Така конкуренциятя ще е по-малка.
<spam>Дима , направи си подписа на кирилица :munky2: .
че вече не ми е смешно ами ми се реве :joker: </spam>
LoShOtIIkA-F написа:sharovski...Каза,че когато двама спорят,не трябва да се намесва трети..Съжалявам,но ще го направя..Обръщам се и към двамата-Момчета не се принизявайте,не се обиждайте,просто наистина няма нужда от това,изказвайте мненията си,но уважавайте и чуждите :) Няма нужда от напрежение...Тук сме за да си помогнем взаимно и да обсъдим академията...Писна ми от безсмислени заплахи и спорове.. :angryfire: :cussing: :banghead: :dontknow:
True ! :occasion5:
btw :3some:
_Dimata_ написа:Ще разбереш какъв съм, когато измета академията с тебе, освен това за 1 път кандидатствам, като си толкова курназ ела да спорим на татамито. И какви комплекси да избивам :mrgreen: ти затова ли искаш да се пробваш в академията за да могат тези около теб най-после да те нарекат мъж
И на татамито ли се разбира кой е мъж :withstupid: .
Едно време се занимавах с кик-бокс, да ти кажа не ме направи мъж...малко деградирах от това...
сега в наши дни се чуствам много по-добре :) ,
чета си книжките , и си пия биричка :mrgreen: .
А за хора-нинджи вече си има пистолети ;>
Така че си насочи усилията да влезеш , пък после се млати с колегите си .
:laughing3:
0x00000000
Аватар
sharovski
От дъжд на вятър

Мнение от sharovski »

Наборе, радвам се ,че можеш да метеш :) супер даже.След татамитото, ако искаш може да направим едно судоку и накрая харакири,а от некролога ти ще направя едно сладко оригами ххахаах :)
Ти продължаваш да смяташ ,че който влези в Академията става мъж.Надявам се това ти е последния подобен пост.
"Да живее атмосферното налягане!"
както е казал бай Тошо :)
_Dimata_
От дъжд на вятър
Специалност: Политология ВТУ
Курс: първи

Мнение от _Dimata_ »

намерел си какво да тренираш нищо чудно, че си деградирал кикбокса си е и остава простотия, киокушина си е истината, пък за другия лично ще ти помогна с харакирито
Samo Slabite Se Stremqt Kam Porqdak, Silnite Vladeqt HAOSA!!!
Аватар
sharovski
От дъжд на вятър

Мнение от sharovski »

Кикбокса бил простотия...гледай сега като влези оная фурия кво става :bom:
steamer
Драскач
Специалност: Стопанско управление с английски език
Курс: трети

Мнение от steamer »

Цялостен коментар на последните две страници:
Изображение
Humanism is death disguised as life.
Аватар
sharovski
От дъжд на вятър

Мнение от sharovski »

Ади ако има някой потребител,който е курсант в Академията [нз защо винаги я пиша с голямо А :)] да ми драсне едно ЛС,защото имам няколко въпроса.
Аватар
null-byte
Пишете, о, братя

Мнение от null-byte »

_Dimata_ написа:намерел си какво да тренираш нищо чудно, че си деградирал кикбокса си е и остава простотия, киокушина си е истината, пък за другия лично ще ти помогна с харакирито
Там да не играете шах .
:king:
0x00000000
posetitel
В началото бе словото

Мнение от posetitel »

sharovski написа:Ади ако има някой потребител,който е курсант в Академията [нз защо винаги я пиша с голямо А :)] да ми драсне едно ЛС,защото имам няколко въпроса.
Ако не е много тайно, питай тук - ще ти отговоря / и не само аз предлолагам,може да е полезно и за другите/. Ако не е за форума - драсни ти едно ЛС :lol:
Аватар
sharovski
От дъжд на вятър

Мнение от sharovski »

Posetitel,оправдаха ли ти се очакванията след като видя как е в академията и др. въпрос ми е...как минава един твой ден...и свободно време остава ли ти...студентския живот усеща ли се или е мит :lol: и я кажи бамбини има ли :)
Аватар
LoShOtIIkA-F
От дъжд на вятър

Мнение от LoShOtIIkA-F »

И на мен са ми интересни въпросите,които зададе sharovski :alien: Само,че аз за последното-"бамбините" яххяхя ще питам има ли и мъже :D :angel4: ..ам да са готинки :tongue8:
posetitel
В началото бе словото

Мнение от posetitel »

Не бях се замислял над такъв въпрос - за очакванията, докато не ми го зададе и майка ми след първия семестър. Даже и аз се изненадах от отговра, защото - да, оправдаха се. Но мисля, че това е строго индивидуално и зависи от много неща. Трябва да ви кажа, че решението да кандидатствам в Академията взех в края на 7 клас. Никой не ме е насочвал към това. Имах достатъчно време да се срещна с приятели и познати, които учат или са заръшили АМВР и да се информиран. Последните три години проследих най-подробно кандидатстудентските кампании /оценки, разбори и какво ли още не/. Даже някъде имам архив на всички оценки и класирания за този период. С две думи: знаех къде отивам и бях подготвен психически и физически за това, което ме очаква там.
Дните ми не минават еднакво, но общо взето лекци всеки ден.В свободното време ходя на фитнес, малко волейбол, имам достатъчно време да поседя пред компютъра, разходка до накой от хипермаркетите, от време на време купони по стаите и разбира се, че уважаваме дискотеките в Студентски град. Футболен фен съм, та редовно ходя и на мачове. Почти всяка седмица се срещам с приятели , които са студенти в другите университети. Студентският живот хич не е мит.
За "бамбините" приятел, какво да ти кажа - лоша работа. Много са кът. Нашата група е 22 курсанти, от които само 5 "бамбини".
Както става ясно, има повечко мъже - и да, готини сме :mrgreen: .
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”