Стипендии? Срокове
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Мда, виза електрон е. Ама - едва ли ще може стипендията да ми я превеждат в долари, пък както всички знаем на амазон като те видят с български левове и ти дават нещата безплатно 
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Аз да ви се оплача
Беше голяма чуденка защо нямам преведени пари - ами много ясно ми стана, когато разбрах, че съм изтървала минималния бал с 2 стотни - той е бил 5, 86. Какво да се прави
За дебитните карти - доколкото знам от чужбина може да се пазарува само с кредитни карти онлайн. Поне засега опитите ми с дебитна са завършвали безуспешно
Хайде, хубава почивка на всички
За дебитните карти - доколкото знам от чужбина може да се пазарува само с кредитни карти онлайн. Поне засега опитите ми с дебитна са завършвали безуспешно
Хайде, хубава почивка на всички
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Аз си плащам да играя шах по интернет с дебитна карта, сметката на която е в бг лева. Картата е Виза Електрон. Цената за един месец шах е в долари. Има си дневен курс, по който се обръщат валутите и който не е неизгоден. Не съм чувал за никакво активиране на допълнителни услуги, каквито споменахте. Важно е да ти е пълна сметката. 
едит: Мои приятели също с Виза залагат по интернет и други такива неща, така че тя си е мултифункционална или както е модерно да се казва- поливалентна...
едит: Мои приятели също с Виза залагат по интернет и други такива неща, така че тя си е мултифункционална или както е модерно да се казва- поливалентна...
- Niksans
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
стипендии
искам да ви питам нещо относно стипендиите.Ако си първи курс и получаваш стипендия и едновременно с това си кандидатствал в друг университет и си приет и решиш да се преместиш трябва ли да върнеш стипендиите които си получил през втория семестер.Ако можете да ми кажете.Мерси предварително
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Re: стипендии
На 21.Niksans написа:някой знае ли кога ще преведат стипендията за май месец

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
)
Стипендията се получава на база успеха ти от предходни/я семестър/и - ако си записан студент в СУ втори семестър - тогава получаваш стипендия като редовен студент (и няма да връщаш никакви пари), а ако втория семестър не си записан в СУ - тогава не би трябвало и да са ти дали стипендия и пак няма какво да връщаш, щото не би трябвало да си получил.
А ако си се прехвърлил... че на кой му пука какво правиш? Важното е дали си студент в СУ! Ако си - вземаш, ако не си - не вземаш. Не може обаче въз основа успеха ти от един университет да вземаш стипендия в друг университет.
Аз учих едновременно в два университета редовно (единият СУ) и си вземах стипендия от двата - ама и на никой не съм давал отчет де
)
А ако си се прехвърлил... че на кой му пука какво правиш? Важното е дали си студент в СУ! Ако си - вземаш, ако не си - не вземаш. Не може обаче въз основа успеха ти от един университет да вземаш стипендия в друг университет.
Аз учих едновременно в два университета редовно (единият СУ) и си вземах стипендия от двата - ама и на никой не съм давал отчет де