nrggirl написа:ако ще ходим в лучано, защо чак на Ректората е срещата? принципно питам просто, на мен така или иначе нищо не ми пречи да си дойда направо в лучаното...
Защото не всички хора познават София
ок де, само питам... пък и Славейков толкова неоткриваемо място ли е?!?Ice_Spirit написа:Защото не всички хора познават Софияnrggirl написа:ако ще ходим в лучано, защо чак на Ректората е срещата? принципно питам просто, на мен така или иначе нищо не ми пречи да си дойда направо в лучаното...
Berserker написа:.....и защото аз казвам!!!
то това е идеята. за съжаление лафчето не е мое, чула съм го някъде, та не мога да се гордея с авторствоpora_e_priqtel написа:Ъъъ... пука ти, че ти дреме... звучи малко объркващо
аз вече казах, че няма проблем да дойда направо в Лучано, така или иначе моята традиция си е такаваTripio написа:енерджи, не проваляй традицията прастарадаже са 2 традиции: 1 - срещите са на Ректората (поне тия на които аз съм бил) и 2 - всички слушаме Батко
ама ако не ти се разкарва до Ректората, ела направо в Лучано.. ама ако няма места там, може да сме другаде
берс, трябва да пишеш в оная тема за "Каква е целта на живота ти?", че целта на живота ти е да ме изкараш най-злото същество на света само защото уча право. ти пък си зъл скорп, ама аз не ти трия сол на главата постоянно, налиBerserker написа:МИ да, давайте тилифоните на ЛС, а НРГ е правист, тя ще ни открие с кръвожадното /бирожадно/ обоняние, или ще ми звънне в краен случай
Нъ, защо така се цепиш ти от колектива