[КСК 2013] Връзки с обществеността
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- pifiella
- Пишете, о, братя
- Курс: кандидат-студент
Re: [КСК 2013] Връзки с обществеността
Аз бях в 243-та.
Имаше само 5 или 6 момчета.
Имаше само 5 или 6 момчета.
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Audrey Hepburn
- Monax
- В началото бе словото
- Специалност: Журналистика
- Курс: друг
Хехе и аз бях там.moniiiii написа:Monax, да 292 откъде разбра? Добре де, някой, който е писал нещо суууууууупер оригинално, да се обади...
-
moniiiii
- От дъжд на вятър
- Специалност: ВО
monax, на последния ред оранжева блуза бях с кола и вода 
- Monax
- В началото бе словото
- Специалност: Журналистика
- Курс: друг
Аз бях със син суичър, черни дънки, висок. Малко пред теб съм бил сигурно.

- Christine_Di
- Пишете, о, братя
След тези ясни обяснения кой,къде и с какво е бил облечен – да идем на кафе, ще се познаем от първият път!
)))))
"Думата е страшно нещо, в нея са затворени изразните средства на всички изкуства: бои, линии, форми, звукове, движения - всичко, стига да можеш да боравиш с тия нейни богатства." Йордан Йовков
- pifiella
- Пишете, о, братя
Хора,да станем колеги,ще ходим на кафе всеки ден,обещавам ви! Няма да се измъкнете лесно... 
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Audrey Hepburn
- Christine_Di
- Пишете, о, братя
Дай в един факултет да сме - пак ще ходим на кафе! Хахахах (Аз не пия кафе, ще искам нескуйк!)pifiella написа:Хора,да станем колеги,ще ходим на кафе всеки ден,обещавам ви! Няма да се измъкнете лесно...
"Думата е страшно нещо, в нея са затворени изразните средства на всички изкуства: бои, линии, форми, звукове, движения - всичко, стига да можеш да боравиш с тия нейни богатства." Йордан Йовков
- Дамянов
- В началото бе словото
- Специалност: Социална Педагогика
- Курс: първи
240-та зала - 3 момчета, 17 момичета... дори един от другите двама направи брилянтната асоциация, че е 17.03. ... 
"Look, if you had one shot, or one opportunity
To seize everything you ever wanted. one moment
Would you capture it or just let it slip?"
- М
To seize everything you ever wanted. one moment
Would you capture it or just let it slip?"
- М
- KeepItClassy
- В началото бе словото
- Специалност: Връзки с обществеността
В 255 бяха около 4-5 момчета, аз седях до едното и ми беше много забавно да му хвърлям по едно око, понеже като казаха темата, стоя около 10-20 минути и само гледаше шашнат из залата. После реши да разгледа аз какво толкова пишех, защото почнах веднага след като написаха темата, и чак когато аз тръгнах да си пиша беловата, на него му дойде музата и яко се разбърза. 
Иначе ми направи впечатление, че имаше един с костюм и доста изпъкваше сред останалите
Иначе ми направи впечатление, че имаше един с костюм и доста изпъкваше сред останалите
Inside my heart is breaking, My make-up may be flaking, But my smile, still, stays on.
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
- Специалност: Най-мързеливата
218-а.За щастие бяхме една от залите с минимален брой кандидати,и при нас,както и в 240-а,съотношението беше 17:3 за момите.trichkova написа:Надежден Случай написа:Само от моята зала никой се не показва
В коя зала си бил?
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
И теб те видях с едно прекрасно оранжево половерчеKeepItClassy написа:В 255 бяха около 4-5 момчета, аз седях до едното и ми беше много забавно да му хвърлям по едно око, понеже като казаха темата, стоя около 10-20 минути и само гледаше шашнат из залата. После реши да разгледа аз какво толкова пишех, защото почнах веднага след като написаха темата, и чак когато аз тръгнах да си пиша беловата, на него му дойде музата и яко се разбърза.
и да, доста пишеше
The only place success comes before work is in the dictionary
- KeepItClassy
- В началото бе словото
Ауу как успя да ме познаешdeepblue_ написа:И теб те видях с едно прекрасно оранжево половерче![]()
и да, доста пишешеза разлика от мен
Inside my heart is breaking, My make-up may be flaking, But my smile, still, stays on.
Беше ме срам малкоKeepItClassy написа:Ауу как успя да ме познаешdeepblue_ написа:И теб те видях с едно прекрасно оранжево половерче![]()
и да, доста пишешеза разлика от мен
Аз успях да намеря само двама човека от форума, и то за едното момиче не съм сигурна
Ти къде стоеше? Трябваше да се обадиш, имахме уговорка за ходенето по стълбите !!
След това седнах на място, на което нямаше плик, но си мислех, че ще ми дадат.... но едно мило момиче ми каза, че трябва да седна на място с плик
Иначе бях най отзад-с дебело ябълково яке и с големи тигрови ушанки
The only place success comes before work is in the dictionary
- KeepItClassy
- В началото бе словото
Това е, защото не бяхме хванати за ръце по стълбите, казвам ти!!deepblue_ написа:Беше ме срам малкопък и бях много объркана, защото не можех да намеря стаята и буквално изкарвах хора и ги карах да ме заведат до 255
![]()
След това седнах на място, на което нямаше плик, но си мислех, че ще ми дадат.... но едно мило момиче ми каза, че трябва да седна на място с пликзапочнах да пиша и ми спря химикалът...
![]()
Иначе бях най отзад-с дебело ябълково яке и с големи тигрови ушанки
И какъв е тоя срам, моля ти се! Ние ПР-и ли ще ставаме или какво
И за да не спамя, ще попитам има ли някой от Бургас който утре ще ходи на това?
И като спомена датата - в моята аудитория (292) едно девойче сцепи мрака с въпроса "Извинете, датата с цифри ли да я пишем, или с букви?".. Много се смяхДамянов написа:240-та зала - 3 момчета, 17 момичета... дори един от другите двама направи брилянтната асоциация, че е 17.03. ...
За моето есе к'во да кажа..
”It's not just love for music, it's my passion. It goes beyond liking, and beyond a hobby, it's about a way of living. Music is essential to my life.”
Armin van Buuren
Armin van Buuren