[КСК 2013] Математика
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
teddi
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Re: [КСК 2013] Математика
Четири от въпросните машини от това състезание са от моя клас. И четиримата ще ходят на Математика 2 в неделя.
И аз съм в зала 292 трябва да им покажем работа в екип !
-
impossible
- В началото бе словото
Някой има ли предложение за друго решение на задача 10 от изпита на 12 април 2009? Примерно нещо, което се разбира с по-прости думи като "функцията е от трета степен => трябва да пресече Ox два пъти и максимумът трябва да е по-голям от нула, а минимумът - по-малък"?
"He who controls the past controls the future. He who controls the present controls the past."
А на изпита как се сяда? По едно или две празни места има между съседите по листи? 
Като ходихте на изпита миналата Неделя,към колко часа отидохте,защото пише един час преди изпита да отидем-тоест 8.. ?
Когато ходих на изпит по Математика във ВТУ,пак така ни искаха 1 час по-рано,ама нямаше особено голям смисъл,защото почнахме дори още по-късно от указаното
А понеже ще нощувам доста далеч от Ректората и трябва да реша в колко часа да си хвана такси,а и нямам идея Неделя сутринта как ще е трафика 
Като ходихте на изпита миналата Неделя,към колко часа отидохте,защото пише един час преди изпита да отидем-тоест 8.. ?
Когато ходих на изпит по Математика във ВТУ,пак така ни искаха 1 час по-рано,ама нямаше особено голям смисъл,защото почнахме дори още по-късно от указаното
-
WaveFunction
- В началото бе словото
Поне в залите с малко хора на изпита(20-30) бяха по 1 човек на маса. Освен ако нещо не се е объркало и има повече хора в залата от предвиденото. Тогава може и двама човека на една маса да седнат.
В 8 часа идват много хора, но пък почват да пускат в сградата чак след 8:30. И докато всички минат става доста трудно. Ако закъснееш за изпита (тоест влезеш след 9 часа) няма да те допуснат, така че е най-добре да отидеш по-рано въпреки, че най-вероятно ще чакаш много.
В 8 часа идват много хора, но пък почват да пускат в сградата чак след 8:30. И докато всички минат става доста трудно. Ако закъснееш за изпита (тоест влезеш след 9 часа) няма да те допуснат, така че е най-добре да отидеш по-рано въпреки, че най-вероятно ще чакаш много.
-
mbojilova
- В началото бе словото
- Специалност: Стопанско управление с немски език
- Курс: първи
Ние в залата бяхме 60 човека и седяхме през 2 места. Пред нас имаше един ред празен и на следващия имаше хора. Общо взето те са си сложили пликовете с листовете на местата, където трябва да седнеш. Миналият път отидох в 8.00ч., пуснаха ни към 8.05ч. и в залата бях си вече оставила чантата, палтото, телефона, личната карта, листчето с вх. номер, седнах и беше към 8.20ч. и общо взето чакаш. Четяха ни правата ( не че имаме някакви, както се изрази един мой приятел, с когото бях
), инструктираха ни как да си попълним листчето и след това седиш и чакаш да започнете. Ние започнахме в 9.05ч.
" Времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ние него обръщаме "
-
impossible
- В началото бе словото
В зала с 90 човека колко ли квестори ще са? Като бяхме 30 човека имахме петима квестори и обикаляха постоянно редиците, а сега не ми се мисли 
"He who controls the past controls the future. He who controls the present controls the past."
-
mladengsi
- В началото бе словото
- Специалност: -
И минали години ги е имало същите състезания, същия брой приети кандидат-студенти с максимален бал от състезания, имало е и години с над 50-60 човека с максимален бал от различни туринири, дипломи и т.н., така че не виждам защо има такива спекулации като "тази година ще се влиза по-трудно от преди заради примерно тези 30 човека с максимален бал". Всичко е според зависи колко мераклии има за различните специалности и какви ще са задачите тази неделя и най-вече Юни месец. Лично аз поне не съм се хванал и на 50% да се подготвям както смятам да направя за Юни, предполагам и не само аз.
Относно броя на хората в зала, броя на квесторите, дали ще сте сами на банка, не мисля че има кой знае кво значение, предполагам, въпреки че не ходих на Математика 1, колкото хора да сте в стая едва ли ще има страничен шум, все пак не е вечерното даскало, отделно че който се явява на математика 2 ме съмнява да е там с цел работа в екип, не че аз бих отказал на някой/я
Относно броя на хората в зала, броя на квесторите, дали ще сте сами на банка, не мисля че има кой знае кво значение, предполагам, въпреки че не ходих на Математика 1, колкото хора да сте в стая едва ли ще има страничен шум, все пак не е вечерното даскало, отделно че който се явява на математика 2 ме съмнява да е там с цел работа в екип, не че аз бих отказал на някой/я
Аз искам да имам мнооого свободно място покрай мен!
Ще се разсейвам,иначе
Ама ние сме в стая с 77 души и май ще сме на по-гъсто..Аз сега се надявам да изкарам около 4.5,а ако изкарам толкова обмислям да не се явявам на втория изпит
А интересно,когато излязат резултатите дали ще пише:С оценка по-висока от вашата:10 момичета(Примерно
)?
-
DafinaKaramanoleva
- В началото бе словото
- Специалност: нямам
- Адрес в галерията на СУ: Sandansкi str. Voden 16
Хаййй
Хора има ли някой в 326 стая във ФМИ защото аз нямам никой познат 
-
BellaLy
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: none
Да ви кажа, че този турнир на проф. Б. Боянов от 30те приети няма да кандидатстват абсолютно всички в ФМИ. Имам познати от измежду приетите (около 7-8) и може би 1 или 2 се гласят за ФМИ. Така че споко! 
-
kristiyanCHO
- В началото бе словото
- Специалност: Компютърни науки
@Valerita-> Когато излязат резултатите си пише колко момичета(или момчета) имат по висока оценка и колко равна на твоята.
-
vlast_vd
- В началото бе словото
- Специалност: КН
Не забравяйте, че тази събота срещу неделя се сменя времето! Да не закъснеете много !
А за тези които са от София..На колко време има влакчета в метрото (Събота и Неделя) "Младост 1-Сливница"? Влизах им в сайта,ама има информация само за МС „Джеймс Баучер” – МС „Цариградско шосе” и тотално се обърках
И горе долу за колко време се стига като хвана от "Младост 1" и сляза на станцията на СУ?
Да..това за времето е много важно!
Да..това за времето е много важно!
-
mkaDGr
- В началото бе словото
@Valerita
Събота и неделя влаковете са през около 10 минути. От Младост 1 до СУ се стига за 12-13
Събота и неделя влаковете са през около 10 минути. От Младост 1 до СУ се стига за 12-13