[КСК 2012] История

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
azisamoaz
В началото бе словото
Курс: друг

Re: [КСК 2012] История

Мнение от azisamoaz »

5.25 -13 stranici
elinkabs
В началото бе словото

Мнение от elinkabs »

5.38 - 11 листа ( но оставях по един пръст поле )
И това колко сте писали няма нищо общо с оценката ви. Важно е съдържанието!
Аватар
bekss
В началото бе словото
Специалност: Право редовно
Курс: първи

Мнение от bekss »

5,63 писах 31 страници с поле оставях : ) .... :queen: :faroah: :queen:
Право редовно - I курс, 1-ви поток

Нито капка страх , нито крачка назад !!!
Аватар
Karavelchy
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Karavelchy »

5,13 - 24 страници.
preferinta
В началото бе словото

Мнение от preferinta »

5.50 - 12 страници и половина + 2 стр за план : )
Аватар
goblinwfi
От дъжд на вятър

Мнение от goblinwfi »

4.00 :shock: :shock: :shock: Като си видях оценката откачих .... написах 12-13 страници не си спомням вече ... нямам нито една фактологическа или някаква друга грешка ... Това беше темата която се надявах да се падне ( Асеневци) Имам план , всичко нужно съм споменал и накрая четворка ... Другата седмица ще ходя да видя защо е такава оценката :x :x :x
Направо не мога да си намеря място !
Аватар
rebellious_
В началото бе словото
Специалност: Европеистика

Мнение от rebellious_ »

Честито на всички с хубавите резултати, а на останалите - да затягаме коланите за редовния! :-)
- Въпреки всичко, Вие сте една малко сложна личност.
- О, не- увери го тя припряно - Не, всъщност не съм. Аз съм просто.... Аз съм просто цял куп различни обикновени хора. :)))
Dplayer
От дъжд на вятър
Специалност: Право

Мнение от Dplayer »

goblinwfi написа:4.00 :shock: :shock: :shock: Като си видях оценката откачих .... написах 12-13 страници не си спомням вече ... нямам нито една фактологическа или някаква друга грешка ... Това беше темата която се надявах да се падне ( Асеневци) Имам план , всичко нужно съм споменал и накрая четворка ... Другата седмица ще ходя да видя защо е такава оценката :x :x :x
Лелее, ужас :( . За да те резнат толкова при безгрешна фактология, значи трябва да търсиш проблема в друга насока- изпитът далеч не се свежда само до заучаване на факти и събития, но ти би трябвало да знаеш най-добре :roll: . Ако не е фактологията, може би анализите/обобщенията/коментарите липсват или не са адекватни, или пък не си правил логическата връзка между събитията (една от най-грубите възможни грешки). А и грамотното писане има значение... Аз те съветвам да не се отказваш, а да отидеш при някой добър учител на уроци- там наистина ще разбереш какво точно ти куца при писането на теми :wink: . Успех на редовния и не се отчайвай !
Madness, as you know, is like gravity. All it takes is a little push!
Velkata
От дъжд на вятър

Мнение от Velkata »

goblinwfi написа:4.00 :shock: :shock: :shock: Като си видях оценката откачих .... написах 12-13 страници не си спомням вече ... нямам нито една фактологическа или някаква друга грешка ... Това беше темата която се надявах да се падне ( Асеневци) Имам план , всичко нужно съм споменал и накрая четворка ... Другата седмица ще ходя да видя защо е такава оценката :x :x :x
и при мен що-годе същата история... аз си намерих 1 пропуск и една-две неточности... по мои сметки за това са ми намалили 2 единици и половина и за тва имам 3,50.... А аз очаквах някъде около 4,75 минимум реална оценка, но изглежда професорите се чудят за какво да се заядат... имам подозрения, че може да са ме орязали и за непрегледен вид на темата (задрасквания, криви редове и такива подобни глупости) ама във вторник ще видя със сигурност
ivannnnnnnn
В началото бе словото
Специалност: eqfwef

Мнение от ivannnnnnnn »

Здравейте на всички! Аз имам един въпрос. Кой ще ходи на матура по история и как се готви за нея, ще съм ви благодарен за отговор :P
elinkabs
В началото бе словото

Мнение от elinkabs »

Много е забавно ,когато коментирате как са ви ощетили.Едва когато си видите работата може да се възмущавате.Казвам го от личен опит ,тъй като на изпита по бълг.ез. и литература аз също имах нагласа за оценка с 0.50 повече от реалната ми.Когато си видях работата стана ясно,че е била на арбитър и единият от проверяващите е дал вероятно ( защото не могат да ми кажат със сигурност) по-висока оценка дори от тази ,на която се надявах.Но уви - проверяващите са двама.Вие може да мислите,че сте включили всичко необходимо в темата си и нямате грешки от каквото и да било естество,но изискванията на проверяващите са доста завишени.Аз също смятам,че съвсем реално можех да имам 5.60 ( а не 5.38 ) ,но проверяващите са били на друго мнение.Дори в изпита по история съществува известен субективизъм.Успех на втората сесия. : )
polinka
В началото бе словото

Мнение от polinka »

ivannnnnnnn написа:Здравейте на всички! Аз имам един въпрос. Кой ще ходи на матура по история и как се готви за нея, ще съм ви благодарен за отговор :P
Аз ще ходя на матура по история.
molzinka
В началото бе словото

Мнение от molzinka »

5.50 - Асеневци 16 страници и малко :cheers:
Dplayer
От дъжд на вятър

Мнение от Dplayer »

Някъде да е излязла статистика за резултатите от изпита ? Как сме в сравнение с предната година ? Да не вземат да скочат баловете :) ...
Madness, as you know, is like gravity. All it takes is a little push!
Аватар
goblinwfi
От дъжд на вятър

Мнение от goblinwfi »

Dplayer написа: трябва да търсиш проблема в друга насока- изпитът далеч не се свежда само до заучаване на факти и събития
Това е така , знам . Но мислиш ли , че за половин година съм научил само фактологията :lol: Знаех сппоред мен абсолютно всичко , но явно не е така . Също така смятам , че съм що годе грЪмотен :roll: Ще отида да си видя работата и ще видим какво става и къде е проблема :)
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”