не си само тиKatalina_Stefanova написа: само историята в момента ме тревожи, очаквах да имам поне малко повече.
[КСК 2011] Кандидати за Право
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- goblinwfi
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: goblinwfi
Re: [КСК 2011] Кандидати за Право
от 2000 година досега най-високият бал на правото е 27.38, дали ще се качи случайно тая година...
дано да не, че с мойте оценки съм вътре, ако е такъв :Д
дано да не, че с мойте оценки съм вътре, ако е такъв :Д
- Katalina_Stefanova
- В началото бе словото
Благодаряthegirl написа:В този случай да ти пожелая успех на матурата по БЕЛ и на редовния изпит по История. Учи си и не се тревожи
- Katalina_Stefanova
- В началото бе словото
Така е, ама кво да се прави, ще си стискаме палци за повече на редовната.goblinwfi написа:не си само тиKatalina_Stefanova написа: само историята в момента ме тревожи, очаквах да имам поне малко повече.
-
Bashta
- В началото бе словото
- Специалност: Родител
- Курс: друг
Защо коментирате матурите, т.к. те нямат значение?
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
В балообразуване участва оценката от матурата по БЕЛ и ако втората ти е история също, а ако не е - ти се взима оценката от дипломата
(6) Когато в дипломата за средно образование са вписани две оценки по балообразуващ учебен предмет, като една от тях е от държавен зрелостен изпит, а другата – от курса на обучение, за балообразуваща оценка се счита оценката от държавния зрелостен изпит. Не участват оценки от профилирана, задължителна професионална, задължителноизбираема или свободноизбираема подготовка.
http://uni-sofia.bg/index.php/bul/priem ... atelen_bal
http://uni-sofia.bg/index.php/bul/priem ... ltet/pravo
(6) Когато в дипломата за средно образование са вписани две оценки по балообразуващ учебен предмет, като една от тях е от държавен зрелостен изпит, а другата – от курса на обучение, за балообразуваща оценка се счита оценката от държавния зрелостен изпит. Не участват оценки от профилирана, задължителна професионална, задължителноизбираема или свободноизбираема подготовка.
http://uni-sofia.bg/index.php/bul/priem ... atelen_bal
http://uni-sofia.bg/index.php/bul/priem ... ltet/pravo
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
- dizastercho
- В началото бе словото
Искам да ви попитам с 4.63 по история възможно ли е да влезна? Така както си смятам бала спрямо миналогодишния (25.25 до колкото си спомням) с тази оценка ще ми трябва над 4 по БЕЛ. Даже ако искарам 5 по БЕЛ ми става над 26. Та, има ли възможност с тази оценка да ме приемат от 1 класиране?
Thug for life !
- thegirl
- Легендарен флуудър
А матурите как ги смяташ?
Ако балът ти е 26 може и да ти стигне, но зависи и от баловете на другите кандидати.
Ако балът ти е 26 може и да ти стигне, но зависи и от баловете на другите кандидати.
-
BlagovestHristov
- Драскач
Някой може ли да ми даде информация миналата година на Крум колко момчета са имали над 5 и над 5,50 ?
Защото по история на изпита сега имам 5,50 ,а по български 5,13.
Заради матурите ,които карах обаче балът ми прави 26,40 и се чудя дали ше ми стигне с тези високи оценки по история ?
Защото по история на изпита сега имам 5,50 ,а по български 5,13.
Заради матурите ,които карах обаче балът ми прави 26,40 и се чудя дали ше ми стигне с тези високи оценки по история ?
- jenesais
- Постоянно присъствие
- Специалност: Право
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Имам въпрос относно редовните изпити. Записах се и по история, и по литература, едновременно със записването за предварителните. По литература сега изкарах 5.25, но историята ми е ниска - 4.75 и юли ще се готвя само за нея, понеже има повече нужда от качване. Има ли проблем някакъв, ако не се явя на изпита по литература на 12.07., въпреки че съм записана?
she'd started smoking poetry
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Специалност: Връзки с обществеността (PR)
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Никакъв проблем няма, освен, че ще си дала 30 лв напразно 
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
- thegirl
- Легендарен флуудър
От юли изпитът ще ти е като двойка, но ще ти се вземе оценката от предварителния
а ако си от София може и да се пробваш и на редовния по БЕЛ, дори да не си учила, на късмет
а ако си от София може и да се пробваш и на редовния по БЕЛ, дори да не си учила, на късмет
- dizastercho
- В началото бе словото
Матурата ще ми е само по БЕЛ, по история имам в дипломата 6. При примерно 5.75 на матурата, с 4,20 на редовния в СУ ми става над 26, да. И не знам сега повече на кое да заложа - БЕЛ или история... Струва ми се странно с 4.20 и 4.60 да приемат право в СУ... за това повдигам темата.thegirl написа:А матурите как ги смяташ?
Thug for life !
- thegirl
- Легендарен флуудър
Тъй като ги разглеждаш според миналогодишния бал, с тези оценки дори е под минималния
сметни ги отново. А и матурата все още не ти е сигурна, та най-добре се яви и лятото на историята поне 
- dizastercho
- В началото бе словото
Дам, с 4.20 балът ми става 25.21. И сега ме хвана още повече яд, че за 20 стотни по история сега няма да ми е спокойно... Аз естествено ще се явявам на история редовен. Оф, сега ще ходя до София да си прегледам темата, защото съм почти сигурен, че точно за 3 изречения повече щях да имам 4.80 някъде... Но, шит хепънс
ще ходим пак, ше се мъчим, и ще проливаме пот в името на правото 
Thug for life !